19 Ağustos 2009, Çarşamba 08:04:27

Havalimanında insansız taksi dönemi

Londra’nın Heathrow Havalimanı, 2 yıl önce duyurusunu yaptığı insansız taksileri sonunda hayata geçirdi.
  • yaw ne olacak bastır parayı aldırtırız bi tanıdığa herkes mutlu olur parayla değilmi:)
  • hey maşşallah yaavv
  • Aşağıda yapmayın böyle şeyler diye başlayan yoruma tamamen katılıyorum. Bütün bunların yanında daha trafiği adam edemedik. Daha yollarda otopark parası vermemek için bekleyen arabaları engelleyemedik. Daha kapıdan yeni ülkeye giriş yapan turistlere azrail gibi bakan taksicileri adam edemedik. Daha terminalin geliş salonu içinde yolculara yanaşarak tur satmak isteyen acentaları halledemedik.
  • Yapmayın böyle uygulamalar, kötü örnek oluyorsunuz. Biz Atatürk Havalimanı önündeki göbeğe çözüm bulamıyoruz, siz neler yapıyorsunuz. Bir alt geçit üst geçit yapamıyoruz oraya. Türkiye'nin tüm yetkilileri hergün oradan geçiyor amma bir çözüm getiren yok. Yeşilyurt sahilyolu-Havalimanı kavşağına da yine çözüm getiren yok yıllardır. Havalimanı pistleri etrafı da çorak arazi gibi, bir çim yapayım yeşillendireyim diyen yok. Herkez sadece bakıyor. Yazıklar olsun bize.

ULTra Personal Pod adı verilen aracın futuristik görünümü, tamamen otomatik ve pille çalışan sistemi, özel olarak hazırlanmış rota ve yolları, saatte 40 km’ye kadar çıkabilen hızı ile yolcuların beğenisini topluyor.

4 yolcu (ve bagajlarını) taşıyabilen taksiler, havalimanının 5. terminalinden havalimanı otoparkına kadar ulaşım sağlıyorlar.

ULTra Personal Pod

ULTra Personal Pod

Havalimanında insansız taksi dönemi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
yaw ne olacak bastır parayı aldırtırız bi tanıdığa herkes mutlu olur parayla değilmi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hey maşşallah yaavv

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aşağıda yapmayın böyle şeyler diye başlayan yoruma tamamen katılıyorum. Bütün bunların yanında daha trafiği adam edemedik. Daha yollarda otopark parası vermemek için bekleyen arabaları engelleyemedik. Daha kapıdan yeni ülkeye giriş yapan turistlere azrail gibi bakan taksicileri adam edemedik. Daha terminalin geliş salonu içinde yolculara yanaşarak tur satmak isteyen acentaları halledemedik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yapmayın böyle uygulamalar, kötü örnek oluyorsunuz. Biz Atatürk Havalimanı önündeki göbeğe çözüm bulamıyoruz, siz neler yapıyorsunuz. Bir alt geçit üst geçit yapamıyoruz oraya. Türkiye'nin tüm yetkilileri hergün oradan geçiyor amma bir çözüm getiren yok. Yeşilyurt sahilyolu-Havalimanı kavşağına da yine çözüm getiren yok yıllardır. Havalimanı pistleri etrafı da çorak arazi gibi, bir çim yapayım yeşillendireyim diyen yok. Herkez sadece bakıyor. Yazıklar olsun bize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000