22 Mayıs 2009, Cuma 08:49:32

FACİA SON ANDA ÖNLENDİ!

İngiltere'nin Heathrow Havalimanı'nda dün büyük bir facia son anda önlendi.
  • benim kaptanım, içki de içse, 3 gün uykusuz da olsa o uçağı serçe parmağıyla uçurur alim allah. yanlız bi kusuru vardır, ekibine karşı biraz serttir. artık bu sertlik nerden gelmekte onu bilemem. hadi bakalım, önümüzdeki yıllarda CRM e gerekli önem verilecek mi? ekip full moral uçuşunu sürdürecek mi? yoksa yeni yetme berkaylar, aynı geleneği devam mı ettirecek... görcez.
  • Mantigi olmayanin akli ona fayda etmez.Ben 70 üstünde bir dedeyim.Asil olan görevinin ne oldugunu ve geregini yapabilmektir.Alkollü ile alkolsüz insanin bir farki oldugunu herkesin bilmesi gerekir.Bu kaptan alkol hastasi ise zaten ucma yetkisi olmamasi gerekir.Ucus saatini bilerek alkol alan bir pilot veya baska görev sahipleri,fark etmez hangi brans olsada,görevini tam yapamaz.Muhakkak bir noksani olacaktir.Alkolsüzü yapmiyormu ki?
  • bob sen boş konuşuyorsun bende pilotum çalışıyorum kredi çekerek zor şartlarda okudum baba parası filanda konuşma ve şunu kabul et bizler alfabenin ilk harifinin altındaki noktayız... tecrübeli kaptanlarımız olmasa bizler bi hiçiz. bize katkılarını kesinlikle göz ardı edemeyiz uçuş eğitimine başladığımda hocalarım da tecrübeliydi ve onlardan çok şeyler öğrendim hala büyüklerimden çok fazla bilgi ediniyor ve öğrenyorum sen etrafına saldırıcağına pınarın başını tut ve daha fazlasını daha fazlasını öğrenmeye bak ve büyüklerine saygılı ol iki düşün bi konuş ama boş konuşma...
  • laleli abim ne diyorsa odur.zikkimi icipte insanlarin can guvenligi ile oynamayin sadece onlarin degil ailelerinin geleceginide karartmayin berduslar. laleli idolumsun...
  • Demek, çatısı çökük terminalde baba parasıyla dümen döndürüyomuşsun Bob. Üzüldüm. Bu turnikeye senden önce girmiş olanları "eli bastonlu bunaklar" gibi görmen de çok ayıplanacak cinsten. Sen THY'den beleşe getirdiğin lisansları kapıp, ilk fırsatta "eşek nalbantı" oldun diye biz ayıplıyor muyuz seni? Hadi şimdi MEL'ini de al da git!
  • Baba parasıyle okumak ile pilot olunabilseydi.Onlarca Havacılık yüksek okulu olurdu ve diğer okullar gibi yüzlerce mezun verirdi. Kel,kör, topal,Psikopat,bir sürü çatlak kiremit.çarpık zihniyetli pilot olurdu. İşte o zaman ne yapardık. Şimdi bile Kelli felli adam En ağır eleştirileri yapıyor sen kimsin diyorsun ben pilotum 15 yıldır ppl im var diyor.Başka bir adam Adam diyorki 1857 saat 737 800 uçuşum var.Nerde diyorsun Yatak odamdaki bilgisayarda diyor.Bunların yüzüne gerçekleri vurmadıkca pilotluk da maskara olacak.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Acaba Türk pilotlarından uçuça çıkarken alkollü olanı varmıdır. (limit içinde !!!) Eminim ki bir tane bile yoktur. Sonra ülkemizde sigara içmek bile yasak. Nerede kaldı alkol di mi ????
  • Baban varmış okutmuş. Ne mutlu sana. Çocuğunu okutamayan babalar olduğu gibi, babası olmayan çocuklar da var. Tat önüne konandan değil, tırnaklarınla kazıyarak kazanınca alınıyor. Ne adamlar gördüm üstünde elbise yok, ne elbiseler gördüm içinde insan yok. Hz. Mevlana
  • Sevgili genç pilot adayları,bakın bizlerde sizler gibi bu safhalardan geçerek bu günlere geldik,sizde yarın aynı şeyleri yapacaksınız.Sakın ola ki ben yapmam demeyin.Bu bir sıra meselesi sizin sıranızı filan kimsenin işgal ettigi yok,evrensel olarak bu böyle.Sizlerde birgün iş sahibi olacak ve bu günlere geleceksiniz.Emeklemeden yürünmez.Siz merak etmeyin old generation dediginiz babalarınız atm den para çekmeyide bilir,fs ucurmayıda.Boşverin bu işleri siz fırsatları kollayın ve kendinizi iyi yetiştirin.

300 yolcunun bulunduğu bir uçağı Chicago'ya gitmek üzere havalandırmaya hazırlanan pilot son anda polisler tarafından durduruldu. 57 yaşındaki Kaptan pilot Joseph Crites'in zil zurna sarhoş olduğu ve limitin dört kat üzerinde alkollü olduğu ortaya çıktı.

American Airlines'e ait Boeing 777 tipi yolcu uçağını uçurmasına ramak kala engellenen pilotun önceki geceden beri içtiği anlaşıldı. Pilotun nefesinin içki koktuğunu farkeden görevliler havaalanı güvenliğine haber verdi. Ardından polisler kokpite gelerek olası bir faciayı engellemiş oldu.

Yaklaşık 8 bin kilometrelik yolculuk için başka bir pilot görevlendirilirken, uçuş bir buçuk saat rötarlı olarak gerçekleşti. Sarhoş pilot, 16 Temmuz'a kadar açığa alındı.

FACİA SON ANDA ÖNLENDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
benim kaptanım, içki de içse, 3 gün uykusuz da olsa o uçağı serçe parmağıyla uçurur alim allah. yanlız bi kusuru vardır, ekibine karşı biraz serttir. artık bu sertlik nerden gelmekte onu bilemem. hadi bakalım, önümüzdeki yıllarda CRM e gerekli önem verilecek mi? ekip full moral uçuşunu sürdürecek mi? yoksa yeni yetme berkaylar, aynı geleneği devam mı ettirecek... görcez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Mantigi olmayanin akli ona fayda etmez.Ben 70 üstünde bir dedeyim.Asil olan görevinin ne oldugunu ve geregini yapabilmektir.Alkollü ile alkolsüz insanin bir farki oldugunu herkesin bilmesi gerekir.Bu kaptan alkol hastasi ise zaten ucma yetkisi olmamasi gerekir.Ucus saatini bilerek alkol alan bir pilot veya baska görev sahipleri,fark etmez hangi brans olsada,görevini tam yapamaz.Muhakkak bir noksani olacaktir.Alkolsüzü yapmiyormu ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bob sen boş konuşuyorsun bende pilotum çalışıyorum kredi çekerek zor şartlarda okudum baba parası filanda konuşma ve şunu kabul et bizler alfabenin ilk harifinin altındaki noktayız... tecrübeli kaptanlarımız olmasa bizler bi hiçiz. bize katkılarını kesinlikle göz ardı edemeyiz uçuş eğitimine başladığımda hocalarım da tecrübeliydi ve onlardan çok şeyler öğrendim hala büyüklerimden çok fazla bilgi ediniyor ve öğrenyorum sen etrafına saldırıcağına pınarın başını tut ve daha fazlasını daha fazlasını öğrenmeye bak ve büyüklerine saygılı ol iki düşün bi konuş ama boş konuşma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
laleli abim ne diyorsa odur.zikkimi icipte insanlarin can guvenligi ile oynamayin sadece onlarin degil ailelerinin geleceginide karartmayin berduslar. laleli idolumsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Demek, çatısı çökük terminalde baba parasıyla dümen döndürüyomuşsun Bob. Üzüldüm. Bu turnikeye senden önce girmiş olanları "eli bastonlu bunaklar" gibi görmen de çok ayıplanacak cinsten. Sen THY'den beleşe getirdiğin lisansları kapıp, ilk fırsatta "eşek nalbantı" oldun diye biz ayıplıyor muyuz seni? Hadi şimdi MEL'ini de al da git!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Baba parasıyle okumak ile pilot olunabilseydi.Onlarca Havacılık yüksek okulu olurdu ve diğer okullar gibi yüzlerce mezun verirdi. Kel,kör, topal,Psikopat,bir sürü çatlak kiremit.çarpık zihniyetli pilot olurdu. İşte o zaman ne yapardık. Şimdi bile Kelli felli adam En ağır eleştirileri yapıyor sen kimsin diyorsun ben pilotum 15 yıldır ppl im var diyor.Başka bir adam Adam diyorki 1857 saat 737 800 uçuşum var.Nerde diyorsun Yatak odamdaki bilgisayarda diyor.Bunların yüzüne gerçekleri vurmadıkca pilotluk da maskara olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Acaba Türk pilotlarından uçuça çıkarken alkollü olanı varmıdır. (limit içinde !!!) Eminim ki bir tane bile yoktur. Sonra ülkemizde sigara içmek bile yasak. Nerede kaldı alkol di mi ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Baban varmış okutmuş. Ne mutlu sana. Çocuğunu okutamayan babalar olduğu gibi, babası olmayan çocuklar da var. Tat önüne konandan değil, tırnaklarınla kazıyarak kazanınca alınıyor. Ne adamlar gördüm üstünde elbise yok, ne elbiseler gördüm içinde insan yok. Hz. Mevlana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sevgili genç pilot adayları,bakın bizlerde sizler gibi bu safhalardan geçerek bu günlere geldik,sizde yarın aynı şeyleri yapacaksınız.Sakın ola ki ben yapmam demeyin.Bu bir sıra meselesi sizin sıranızı filan kimsenin işgal ettigi yok,evrensel olarak bu böyle.Sizlerde birgün iş sahibi olacak ve bu günlere geleceksiniz.Emeklemeden yürünmez.Siz merak etmeyin old generation dediginiz babalarınız atm den para çekmeyide bilir,fs ucurmayıda.Boşverin bu işleri siz fırsatları kollayın ve kendinizi iyi yetiştirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000