22 Mart 2010, Pazartesi 14:24:34

Havaş ve Zebra Enterprise Solutions işbirliği

Havaş, hizmet verdiği apronlardaki araçlarının verimliliğini artırmak için ABD’li teknoloji şirketi Zebra Enterprise Solutions ile Araç Takip ve Yönetim Sistemi Anlaşması’na imza attı.
  • Kalite müdürü adam gibi adam da ondan
  • canım şirketim her zaman kalıte her sey ılk once kalıte ve personel için turkıye de bır numara
  • sanada bu yakışır Havaş...Her zaman kalite

Türkiye’nin ilk yer hizmetleri şirketi olan Havaş (Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş.), yüksek kalitede en iyi hizmeti vermek için gelişen teknolojik olanaklara göre kendini yenilemeyi sürdürüyor. Havaalanlarının apron bölgelerinde hizmet veren araçlarının verimliliğini artırmak için çalışmalarını sürdüren Havaş, Amerika Birleşik Devletleri kökenli ünlü teknoloji şirketi Zebra Enterprise Solutions ile önemli bir iş birliğine gitti.

İstanbul’da 19 Mart’ta Zebra Enterprise Solutions ile Havaş arasında imzalanan Araç Takip ve Yönetim Sistemi Anlaşması ile Havaş’ın apron bölgesindeki araçları artık kapsamlı bir takip sistemi ile daha verimli hale gelecek. İki kurum arasında yapılan imza törenine Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel, Havaş İşletme Genel Müdür Yardımcısı Kürşad Koçak ve Zebra Enterprise Solutions Orta Doğu ve Afrika Genel Müdürü Oliver Schulz katıldı. Yapılan anlaşma ile Zebra Enterprise Solutions’un geliştirdiği sistem, 20 Nisan 2010 tarihinden itibaren pilot uygulama olarak Havaş’ın İstanbul ve Antalya istasyonlarında kullanılmaya başlanacak. 20 Temmuz 2010 tarihinden itibaren ise İstanbul ve Antalya’nın yanında optimizasyon sonuçlarına göre projenin diğer ekipmana ve istasyonlara yayılması sağlanacak.

Araç takip ve yönetim sistemi ile, önceden manuel olarak takip edilen araç hareketleri konusunda, apron bölgesinde lokasyon, hız, operatör, yakıt durumu bilgilerinin eşzamanlı olarak görüntülenmesini ve raporlanmasını sağlayan donanım ve yazılım desteği sunuluyor.

“Verimlilik için önemli bir adım daha attık”

Havaş ile Zebra Enterprise Solutions arasındaki işbirliği ile ilgili açıklama yapan Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel, apronlarda artık daha yüksek bir teknolojik altyapı ile çalışacaklarını ifade ederek, “Apronlardaki araçlarımızın bilgilerini eş zamanlı görme imkanını sağlayan yeni sistem ile verimlilik için önemli bir adım daha attık. İstanbul ve Antalya’dan sonra diğer yerlerdeki apronlarda bulunan araçlarımız da çıkan sonuçlara göre yeni sistem ile takip edilecek. Havaş, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çağımızın teknolojik olanaklarını kendine uyarlayarak en iyi hizmeti vermeye devam edecek” dedi.

Havaş ile ABD’li Zebra Enterprise Solutions arasında önemli işbirliği

Havaş ve Zebra Enterprise Solutions işbirliği

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Kalite müdürü adam gibi adam da ondan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
canım şirketim her zaman kalıte her sey ılk once kalıte ve personel için turkıye de bır numara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sanada bu yakışır Havaş...Her zaman kalite

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000