17 Nisan 2014, Perşembe 08:20:30

HAVAŞ SAYIYI 5'E ÇIKARDI

Türkiye’nin köklü havaalanı yer hizmetleri şirketi Havaş, çevreye duyarlı projeleri ile Dalaman, Milas-Bodrum ve Antalya’dan sonra İzmir ile Adana istasyonlarında da ‘Yeşil Kuruluş’ sertifikasını aldı.
  • havaş sorularıma cevap alamıyorum
  • trabzon havaşa bu sene alım varmı cevaplarsanız sevinirim
  • istasyonunda çevrenize değil,içinize bakın.
  • Yolcu hizmetleri memuruna tekerlekli sandalye taşıttıran tek şirket HAVAŞ tır.
  • Adama bak 1600 tlyi begenmiyor. Asgari ucretin ne kadar oldugunu biliyor musunuz? Yol yemek ticket eklesek. 2000tl. Kim aliyor bu donemde 2000!
  • Antalyada gerçekten büyük sıkıntı var. Nazi kuralları ile yönetilmeye başlandı. Yazın çok başınız ağrıyacak. Atama yaparken dikkat etmek lazım. Bütün düzeni bozdunuz.
  • bide ben ekliyim panik atak hastası yapar bu şirkette çalışanları ve başınıza her an her şey gelebilir.
  • Yoruma eklenecek bir soz yok fazlasi var eksigi yok agzina diline eline saglik..
  • O değilde ne olacak bu Antalyanın hali.. Değerli yöneticilerimiz lütfen habersiz denetlemeye gelirmisiniz gelinki görün yöneticilerimizin halini çalışma saatlerimizi..
  • Yolcu hizmetleri memurunu aylık 1160 TL ye çalıştırır gece gündüzü yoktur. Güç bela kadroya aldım der size aylık 1600 TL verir ama o aldığınız 1600 TL burnunuzdan fitil fitil getirir. İstifaların haddi hesabı yoktur. Yolcu hizmetleri memurunun 1 gr. değeri yoktur. 1. tutanakla işten atma tehdidi ve 2. tutanakla işinden olursun hele ki Pegasus ise 1 kg fazla geçirdin diye işine son verirler. Şefler iyi ve süt dökmüş kedi rolünde mıy mıy tipli kadın şeflerdir ki çoğu yarım akıllı LİSE MEZUNU dur. Zaten elde ettikleri kar düşük doğal olarak led lamba sonrada hiç para kazanamazlarsa pencere kenarına '' mum yada ateş '' koyarlar. Bunun adına HAVAŞ denir.

Türkiye’nin köklü havaalanı yer hizmetleri şirketi Havaş, çevreye duyarlı projeleri ile Dalaman, Milas-Bodrum ve Antalya’dan sonra İzmir ile Adana istasyonlarında da ‘Yeşil Kuruluş’ sertifikasını aldı.

Havaş çevreci projeleri ve uygulamaları ile ‘Yeşil Kuruluş’ sertifikalı istasyon sayısını beşe çıkardı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Yeşil Havaalanı Projesi” çerçevesinde istasyonlarında kapsamlı çalışmalar yürüten Havaş, Milas-Bodrum, Dalaman ve Antalya’nın ardından İzmir ve Adana istasyonlarıyla da sertifika almaya hak kazandı.

Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal, “ Havaş olarak sadece ekonomik başarılar peşinde değil aynı zamanda sosyal fayda peşinde de koşuyoruz. Çünkü ekonomik gelişimin, uzun vadede, ancak sosyal bilinç ve çevreye duyarlı olmakla var olabileceğini biliyoruz. Müşterilerimizden önce bizler iş süreçlerimizdeki sosyal kriterleri de sorguluyoruz. Ekonomik faaliyetlerin, çevreye ve topluma duyarlı olmasını gözetiyoruz. Uluslararası bir kurum olarak kurumsal sosyal sorumluluk anlayışımız sunduğumuz hizmetler ile birlikte kanun, ahlak standartları ve insan haklarına tam anlamıyla uyumlu davranmamız toplumsal duyarlılığımız ve faaliyetlerimizi yürüttüğümüz her yerde çevreye duyarlı yaklaşımımızı kapsıyor. Bu konuyu her zaman asli işlerimizin bir parçası olarak görüyoruz” dedi.

Havaş, SHGM tarafından yürütülen “Yeşil Havaalanı Projesi”ni 2010’dan bu yana istasyonlarında uyguluyor. Bu kapsamda, öncelikle çalışanların katılımı ile “Çevresel Risk Analizi” yapıldı ve “Atık Yönetim Planı” yapılandırıldı. İstasyon bazında çevre hedefleri ile düzenli çevresel performans raporlamasına başlandı. Atık toplama istasyonlarının yanı sıra özgün atık depolama alanları oluşturuldu. Böylece geri kazanılan atık miktarı arttı, atıkların bertarafına yönelik maliyetler ise azaldı. Yer hizmetlerinde kullanılan binek araç ve ticari ekipmanlarda “yakıt tasarrufu ve egzoz emisyon değerlerinin düşük olması”na öncelik verildi. Bataryalı araçlar ile sera gazı emisyonlarında iyileştirme sağlandı. Binalarda kullanılan elektrik enerjisinde LED ampullerin kullanımına geçildi. PC ve dizüstü bilgisayarların, daha küçük ve enerji verimliliği daha yüksek donanımlarla değişimi sağlandı. Tüm çalışmalarda paydaşların da projeye katılımı sağlandı.

HAVAŞ SAYIYI 5'E ÇIKARDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

~ 10 yıl önce
havaş sorularıma cevap alamıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 10 yıl önce
trabzon havaşa bu sene alım varmı cevaplarsanız sevinirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adb ~ 10 yıl önce
istasyonunda çevrenize değil,içinize bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaş ~ 10 yıl önce
Yolcu hizmetleri memuruna tekerlekli sandalye taşıttıran tek şirket HAVAŞ tır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adama bak 1600 tlyi begenmiyor. Asgari ucretin ne kadar oldugunu biliyor musunuz? Yol yemek ticket eklesek. 2000tl. Kim aliyor bu donemde 2000!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hvş ~ 10 yıl önce
Sen HAVAŞ ta yolcu hizmetleri memuru olarak hiç çalıştın mı kardeş?
AYT ~ 10 yıl önce
Antalyada gerçekten büyük sıkıntı var. Nazi kuralları ile yönetilmeye başlandı. Yazın çok başınız ağrıyacak. Atama yaparken dikkat etmek lazım. Bütün düzeni bozdunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaşşş ~ 10 yıl önce
bide ben ekliyim panik atak hastası yapar bu şirkette çalışanları ve başınıza her an her şey gelebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yoruma eklenecek bir soz yok fazlasi var eksigi yok agzina diline eline saglik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 10 yıl önce
O değilde ne olacak bu Antalyanın hali.. Değerli yöneticilerimiz lütfen habersiz denetlemeye gelirmisiniz gelinki görün yöneticilerimizin halini çalışma saatlerimizi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVAŞ ~ 10 yıl önce
Yolcu hizmetleri memurunu aylık 1160 TL ye çalıştırır gece gündüzü yoktur. Güç bela kadroya aldım der size aylık 1600 TL verir ama o aldığınız 1600 TL burnunuzdan fitil fitil getirir. İstifaların haddi hesabı yoktur. Yolcu hizmetleri memurunun 1 gr. değeri yoktur. 1. tutanakla işten atma tehdidi ve 2. tutanakla işinden olursun hele ki Pegasus ise 1 kg fazla geçirdin diye işine son verirler. Şefler iyi ve süt dökmüş kedi rolünde mıy mıy tipli kadın şeflerdir ki çoğu yarım akıllı LİSE MEZUNU dur. Zaten elde ettikleri kar düşük doğal olarak led lamba sonrada hiç para kazanamazlarsa pencere kenarına '' mum yada ateş '' koyarlar. Bunun adına HAVAŞ denir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hvş ~ 10 yıl önce
Ellerine sağlık :))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000