27 Mayıs 2014, Salı 08:57:47

HAVAŞ OTOBÜSÜ KAZA YAPTI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI!

Rize-Trabzon arasında faaliyet gösteren Havaş'a ait servis otobüsü aynı yönde giden tıra arkadan çarptı. Otobüste bulunan havalimanında ARFF olarak görev yapan bir kişi kaybetti.
  • Allah rahmet eylesin.Rabbim yaşatmasın birdaha.Herkese geçmiş olsun.
  • Daha önce Sabiha Gökçenden bu Havataş'ın otobüsüne binmek istediğim zaman yaşadığım bir sıkıntıyı dile getirmek için istasyon müdürüne gitmiştim. Sorunu çözmek yerine sorunun bir parçasıymış gibi hareket etmesinden bu tür bir kazanın olabileceği akla gelmedi değil. Trabzon nere Sabiha Gökçen nere? meselesi değil. Kurumsal anlayış salgın gibi her yere sıçrar.. Kurumun başındakiler denetlemeyi doğru düzgün yapmaz ise bizim milletimizdeki bir süre sonra çalıştığı yerin, bir bilet satın almakla o otobüsün, uçağın, geminin, hatta taksinin sahibi olmuş gibi kafasına göre hareket etme, kuralları hiçe sayma hastalığı bir anda depreşiveriyor işte. Diğer yandan, ölen kişinin mukadderatı imiş diye düşünmek te başka bir hasta düşüncedir aslında. İzin verilmez. Onlarca insanı taşıyan şoförü lafa tutup aklını alacaksın, dikkatini dağıtacaksın, hadi bunu geçelim, o servis koltuğunda yabancı birinin oturması bile ilgi ve dikkat dağıtır. O yüzden kokpite yabancı biri alınmaz.
  • Değerli Meslektaşımıza Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesinin, sevenlerinin ve DHMİ camiasının başı sağolsun. HAVAŞ'a büyük geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın.
  • Kimse bilip bilmeden konuşmasın lütfen. Ölen personele "araçta yer yok diğer araca alalim sizi" dendi fakat kendisi "benim işim acil, öndeki koltuğa otururum" demiş. Azrail demekki orada alacakmış canını, kimse bunu değiştiremez. Allah rahmet eylesin. Suçlamalardan çok dua edersek daha faydalı olur
  • Duvarlara boy boy astığınız İşçi ve iş sağlığı sertifikalarınız ne oldu ? Eşinizden dostunuzdan alırsanız soma gibi denetimlerden de kolayca geçersiniz. Otobüsleri denetlediniz mi ? Personeli eğittiniz mi ? Ölen arkadaşa allahtan rahmet diliyorum.
  • Allah rahmet eylesin..
  • Allah rahmet eylesin. Havaşa da geçmiş olsun
  • Hakkın Rahmetine Kavuşan Meslektaşımıza, Yüce Allah’tan rahmet , Ailesi ve DHMI Camiasına sabırlar diliyorum.Allah katında Kardeşimizin , Yeri Nur Mekanı Cennet olsun. Havaş Ailesine; Büyük Geçmiş olsun,Allah Tekrarını Yaşatmasın.
  • Bu Havaş'ın özellikle Trabzon'daki servisleri çok hızlı ve tehlikeli şekilde gidiyorlar.Gündüzleri havaşı kullanmamaya dikkat ediyordum.Ama gece inen uçaklardan sonra Rize'ye giden araba bulunmadığından ben de mecbur kullanıyordum.Kaç defa ben de kaza tehlikesi atlattım.
  • Allah rahmet eylesin itfaiyeci kardeşimizi. İşte bu kaderdir. Takdir-i İlahi. Ama 301 hiçbir zaman kader değildi.

Trabzon'dan Rize'ye doğru hareket etmek üzere 12.30'da kalkan İlyas K. Yönetimindeki 34 AH 9334 plakalı yolcu servisi dün saat 13.15 sıralarında Sürmene ilçesi Çamburnu mevkiinde aynı yönde giden 19 SP 487 plakalı TIR’ın dorsesine arkadan çarptı.

Kazada otobüste bulunan 4 kişi yaralanırken, durumu ağır olan Hilmi Alper (45) kaldırıldığı Of Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Diğer yaralılar çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Hilmi Alper’in Trabzon Havalimanı’nda İtfaiye görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

HAVAŞ OTOBÜSÜ KAZA YAPTI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Gökhan ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin.Rabbim yaşatmasın birdaha.Herkese geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Musibet ~ 10 yıl önce
Daha önce Sabiha Gökçenden bu Havataş'ın otobüsüne binmek istediğim zaman yaşadığım bir sıkıntıyı dile getirmek için istasyon müdürüne gitmiştim. Sorunu çözmek yerine sorunun bir parçasıymış gibi hareket etmesinden bu tür bir kazanın olabileceği akla gelmedi değil. Trabzon nere Sabiha Gökçen nere? meselesi değil. Kurumsal anlayış salgın gibi her yere sıçrar.. Kurumun başındakiler denetlemeyi doğru düzgün yapmaz ise bizim milletimizdeki bir süre sonra çalıştığı yerin, bir bilet satın almakla o otobüsün, uçağın, geminin, hatta taksinin sahibi olmuş gibi kafasına göre hareket etme, kuralları hiçe sayma hastalığı bir anda depreşiveriyor işte. Diğer yandan, ölen kişinin mukadderatı imiş diye düşünmek te başka bir hasta düşüncedir aslında. İzin verilmez. Onlarca insanı taşıyan şoförü lafa tutup aklını alacaksın, dikkatini dağıtacaksın, hadi bunu geçelim, o servis koltuğunda yabancı birinin oturması bile ilgi ve dikkat dağıtır. O yüzden kokpite yabancı biri alınmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelebili ~ 10 yıl önce
Değerli Meslektaşımıza Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesinin, sevenlerinin ve DHMİ camiasının başı sağolsun. HAVAŞ'a büyük geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kimse bilip bilmeden konuşmasın lütfen. Ölen personele "araçta yer yok diğer araca alalim sizi" dendi fakat kendisi "benim işim acil, öndeki koltuğa otururum" demiş. Azrail demekki orada alacakmış canını, kimse bunu değiştiremez. Allah rahmet eylesin. Suçlamalardan çok dua edersek daha faydalı olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sertifikalar ~ 10 yıl önce
Duvarlara boy boy astığınız İşçi ve iş sağlığı sertifikalarınız ne oldu ? Eşinizden dostunuzdan alırsanız soma gibi denetimlerden de kolayca geçersiniz. Otobüsleri denetlediniz mi ? Personeli eğittiniz mi ? Ölen arkadaşa allahtan rahmet diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üzücü ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Havaşa da geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esenboğa A.K ~ 10 yıl önce
Hakkın Rahmetine Kavuşan Meslektaşımıza, Yüce Allah’tan rahmet , Ailesi ve DHMI Camiasına sabırlar diliyorum.Allah katında Kardeşimizin , Yeri Nur Mekanı Cennet olsun. Havaş Ailesine; Büyük Geçmiş olsun,Allah Tekrarını Yaşatmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BUS ~ 10 yıl önce
Bu Havaş'ın özellikle Trabzon'daki servisleri çok hızlı ve tehlikeli şekilde gidiyorlar.Gündüzleri havaşı kullanmamaya dikkat ediyordum.Ama gece inen uçaklardan sonra Rize'ye giden araba bulunmadığından ben de mecbur kullanıyordum.Kaç defa ben de kaza tehlikesi atlattım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
65 ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin itfaiyeci kardeşimizi. İşte bu kaderdir. Takdir-i İlahi. Ama 301 hiçbir zaman kader değildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000