19 Eylül 2013, Perşembe 10:30:00

HAVAŞ EUROPE SON SÜRAT!

Türkiye’nin ilk ve en köklü yer hizmetleri şirketi olan Havaş’ın dünya çapında bir marka olma yolunda kurduğu Havaş Europe, 17 Eylül 2013 itibariyle Frankfurt Uluslararası Havalimanı’nda Moldova’nın bayrak taşıyıcı havayolu Air Moldova'ya yer hizmeti vermeye başladı.
  • OLMALIYDI. YAZIK OLDU.
  • İstasyonu ne durumda ona bakın,boşverin Avrupayı. Bayağı başarılı çalışıyorlar... Ayrıca birde ESB ve başmüdürü var...mobbingci. Abiside gidiyor yılbaşında,n olcek böyle?
  • ADB havaş europe tan fazla uçak yapıyor. 3 personel ile hizmet veren havaş europe gibi bir kuruluş daha var mı?
  • Demek Türkiyede CEO kıtlığı var. Havaşta ithal malı kullanmaya başladı. Bravo size
  • siz hiç İzmir Havaş Ramp kadar kurallara uygun hizmet veren gördünüz mü? Bizim farımız da açık yolumuz da.
  • 5 personelle load control hizmeti vermekle olmaz bu işler. Avrupada böyle şirket yığınla var. Konuyu abartmayalım. Ayrıca Türk CEO bulamadınız mı?
  • izmir base de ki çalışanlar kurallara uysa sinyal verse,ani dönüşler yapması ve en önemlisi gece farları kapalı gitmese daha bir güzel olur havaş

Air Moldova’ya Kişinev-Frankfurt-Kişinev seferlerinde yer hizmetleri verecek olan Havaş Europe, sözleşme kapsamında yolcu hizmetleri, kayıp eşya ve uçuş hizmetleri sunacak. Air Moldova, Kişinev-Frankfurt-Kişinev hattında Embraer 190 ve Airbus 320 uçaklarıyla haftada beş sefer gerçekleştiriyor.

Havaş Europe hizmet ağını büyütüyor

Konuya ilgili olarak açıklamalarda bulunan Havaş Europe CEO'su Janis Balkens “Air Moldova'ya, Frankfurt Havaalanı ve Havaş'ın Frankfurt müşterilerinin arasına hoş geldin diyoruz. Havaş, Almanya'nın önde gelen havalimanlarının tümünde havayolu şirketlerine etkin yer hizmetleri ağı sunmaya devam ediyor” dedi.

HAVAŞ EUROPE SON SÜRAT!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

EG ~ 10 yıl önce
OLMALIYDI. YAZIK OLDU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İST ~ 10 yıl önce
İstasyonu ne durumda ona bakın,boşverin Avrupayı. Bayağı başarılı çalışıyorlar... Ayrıca birde ESB ve başmüdürü var...mobbingci. Abiside gidiyor yılbaşında,n olcek böyle?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADN ~ 11 yıl önce
ADB havaş europe tan fazla uçak yapıyor. 3 personel ile hizmet veren havaş europe gibi bir kuruluş daha var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceo ~ 11 yıl önce
Demek Türkiyede CEO kıtlığı var. Havaşta ithal malı kullanmaya başladı. Bravo size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beşiktaş ~ 11 yıl önce
siz hiç İzmir Havaş Ramp kadar kurallara uygun hizmet veren gördünüz mü? Bizim farımız da açık yolumuz da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Europe ~ 11 yıl önce
5 personelle load control hizmeti vermekle olmaz bu işler. Avrupada böyle şirket yığınla var. Konuyu abartmayalım. Ayrıca Türk CEO bulamadınız mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir ~ 11 yıl önce
izmir base de ki çalışanlar kurallara uysa sinyal verse,ani dönüşler yapması ve en önemlisi gece farları kapalı gitmese daha bir güzel olur havaş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SANA GÜLÜYORUM :) ~ 11 yıl önce
arkadaş sen izmir HAVAS'a kurban ol Türkiye'nin en deneyimli kadrosunu barındırıyor, TGS VE CHS nin yanında pırıl pırıl parlıyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000