03 Haziran 2015, Çarşamba 14:02:19

Havaş çalışanları 'Yaza Merhaba' dedi

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketlerinden Havaş, Atatürk Havalimanı apronunda 'Yaza Merhaba' etkinliği düzenledi.
  • güzel bir foto tebrik ederim...
  • havaş
  • etkinlik saat 10:30 gibi başladı. 16:00 vardiya gelecek tüm servisler saat 12:00 de personelleri getirdi. etkinlik saat 16:30 gibi bitti. şimdi saat 10:30/16:30 arası süren bir etkinliğin yorumunu 30 dk içerisinde çekilen 5-6 tane fotoğrafa bakarak yapmak çok saçma oluyor. İnanın o gün çalışan tüm personel bu etkinliğe bir şekilde katıldı. Yalakalar vardı evet. Müdürüm diye dört dönen bir kısım vardı. doğrudur. Ama işçi tabir edilen tayfa kendi arasında eğlendi yemeğini yedi. yanına gelen yöneticileri ile kendisine yakışır bir şekilde sohbetini yaptı. Evet sıkıntılarımız var doğrudur. ama o gün stres atma günüydü ve onu da yaptık.
  • Tamamen yalan.. calisanlarin %85 i kontuarlarda veya ucak altlarinda ter dokuyordu bu organizasyon sirasinda. Yaptikmi yaptik demek icin yaptilar. Orda olanlar zaten normaldede havaşın boş gezen tayfasi .. cok calistirilan yorulan tayfa zaten iş basindaydi. Calisana verilen degeri calisanlar biliyor zaten milletinde gözünü boyuyorlar. Personel hergun kulaklarinizi cinlatiyor sayin yonetim. Haberiniz olsun.
  • 70-80 kişi anca vardı onunda 20-30'u gm tayfası... Millet yemeğe gelmese kendi kendilerine yapacaklardı zaten. Nerede eski köfte partileri, içten, samimi insanlar...
  • bu organizasyonlara katılan personele hayret ediyorum. durumun nasıl dşye sorsanız otuz tane çarpıklık anlatırlar,özellikle maaşlarının azlığından bahsederler ama idarenin bu tip organizasyonların katılıp kraldan çok kralcı olduklarını gösteriyorlar
  • antalya yapılan yorumları anlayamıyor neden çünkü personele uygulananlardan haberi bile yok bu dahada acı
  • Dalaman Havas neden yapmadı
  • AYT de de güzel bir piknik düzenlendi. Çalışan arkadaşlar için de servis olanağı sağlandı.Sırf mualefet yapmak için Provakasyon yapmayın.
  • İşçiye para verin para!!! Millet aç sefil bunlar barbekü oyun ile reklam peşinde

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketlerinden Havaş, Atatürk Havalimanı apronunda 'Yaza Merhaba' etkinliği düzenledi. Çalışanların stres attığı organizasyonda çeşitli yarışmalar da düzenlendi.

Atatürk Havalimanı apronundaki Havaş binası önünde bir etkinlik düzenleyerek moral depolayan Havaş, çalışanlarına keyifli anlar yaşattı.

Havaş Genel Müdür Vekili Kürşad Koçak'ın da katılarak çalışanlarla birlikte oyunlara katıldığı etkinlkte futbol, basketbol, langırt, tavla ve dart yarışmaları düzenlendi. Havaş personelinin kıyasıya rekabet ettiği oyunları kazananlara ödüllerini Kürşad Koçak takdim etti.

Etkinlikteki barbekü alanında yemeklerini yiyen Havaş çalışanları, sezona moral depolayarak girdi.

©AirportHaber

ETKİNLİK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Havaş çalışanları 'Yaza Merhaba' dedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

HAVAŞ ~ 9 yıl önce
güzel bir foto tebrik ederim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oluk ~ 9 yıl önce
havaş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olay budur ~ 9 yıl önce
etkinlik saat 10:30 gibi başladı. 16:00 vardiya gelecek tüm servisler saat 12:00 de personelleri getirdi. etkinlik saat 16:30 gibi bitti. şimdi saat 10:30/16:30 arası süren bir etkinliğin yorumunu 30 dk içerisinde çekilen 5-6 tane fotoğrafa bakarak yapmak çok saçma oluyor. İnanın o gün çalışan tüm personel bu etkinliğe bir şekilde katıldı. Yalakalar vardı evet. Müdürüm diye dört dönen bir kısım vardı. doğrudur. Ama işçi tabir edilen tayfa kendi arasında eğlendi yemeğini yedi. yanına gelen yöneticileri ile kendisine yakışır bir şekilde sohbetini yaptı. Evet sıkıntılarımız var doğrudur. ama o gün stres atma günüydü ve onu da yaptık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göz Boyama ~ 9 yıl önce
Tamamen yalan.. calisanlarin %85 i kontuarlarda veya ucak altlarinda ter dokuyordu bu organizasyon sirasinda. Yaptikmi yaptik demek icin yaptilar. Orda olanlar zaten normaldede havaşın boş gezen tayfasi .. cok calistirilan yorulan tayfa zaten iş basindaydi. Calisana verilen degeri calisanlar biliyor zaten milletinde gözünü boyuyorlar. Personel hergun kulaklarinizi cinlatiyor sayin yonetim. Haberiniz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
katılım ??? ~ 9 yıl önce
70-80 kişi anca vardı onunda 20-30'u gm tayfası... Millet yemeğe gelmese kendi kendilerine yapacaklardı zaten. Nerede eski köfte partileri, içten, samimi insanlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taner ~ 9 yıl önce
bu organizasyonlara katılan personele hayret ediyorum. durumun nasıl dşye sorsanız otuz tane çarpıklık anlatırlar,özellikle maaşlarının azlığından bahsederler ama idarenin bu tip organizasyonların katılıp kraldan çok kralcı olduklarını gösteriyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
antalya yapılan yorumları anlayamıyor neden çünkü personele uygulananlardan haberi bile yok bu dahada acı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dalaman Havas neden yapmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
AYT de de güzel bir piknik düzenlendi. Çalışan arkadaşlar için de servis olanağı sağlandı.Sırf mualefet yapmak için Provakasyon yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
İşçiye para verin para!!! Millet aç sefil bunlar barbekü oyun ile reklam peşinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000