16 Nisan 2015, Perşembe 10:36:46

HAVAŞ ARACI KÖPRÜYE ÇARPTI

Havaş’a ait yer hizmetleri aracı Atatürk Havalimanı’nda yolcu köprüsüne çarptı. Köprüde ve araçta hasar oluştu.
  • yok işten çıkarırlar yok bilmem ne mutlumu olacaksınız bir insan işsiz kalacak ailesi varmı yok bakmakla mükellef oldu kümseler varmı demessinizki işallah öyle birşey olmaz yok fes ederler bilmem ne edersekerde kına yakarsınız ayıptır yaa biraz edep yaa rabbim bugğn ona vermiş yarın sizin başınıza verir insan oğluyuz yazıktır günahtır kimsenin ahı kimsede kalmaz başınıza denk gelirse bir gün anlarsınız
  • Şimdi bisey diyecem ama yayınlanmayacak. Ne olsa TGS'ye saldiran, kuyruk acısı arşa ulaşmış arkadaşlar ne diyeceğimi anlamışlardır. Boşuna sansürlemeyelim.
  • Fena girmiş. Çok geçmiş olsun
  • Hangi ara gittin masrafı çıkardın expermisiniz sigortası yokmu niye bu kadar dertlendin 20 bin $ var ya rulo yaptınmı bi yapsana boyu ne kadar ..
  • Kimseyi bu kaza için işten atmazlar yazan arkadaşların da baya bi sıkıntısı oldugu belli .bir anlık dalgınlık ile oluşmuş bir kaza herkes atıp tutmasın bi şeyler arkadaşımıza geçmiş olsun canı sağ bize o yeterli..
  • Köprü kaçla gidiyomuş acaba?
  • Maşallah ammada çok şey biliyorsunuz bol keseden atin kimse bilinçli olarak kaza yapmaz hele böyle bir limanda zaten personeller diken üstünde sor bakalım ne sıkıntı var dalginlikla koruklere girdim??çok geçmiş olsun arkadaşa hee birde o merdivenler 10 km dek hızlı gitmez
  • Yahu bir kaza olmuş sizlerin derdi efendim yok kaza sayısında Tgs'ye yetiştin yok geçtin insan bir geçmiş olsun der önce ha bu arada Tgs kadar taş düşsün başınıza ne alıp veremediğiniz varsa artık Tgs den
  • ama bayada hızlı çarpmış üstteki barlar dağılmış. Allah beterinden korusun ve mala gelsin cana birşey olmasın.
  • apron kazalarında havaş'ı kimse geçemez,lider havaş,denetimler yetersiz,göstermelik,işçi kardeşimize geçmiş olsun,iş akti fesh edilir muhtemelen.

Havaş’a ait yer hizmetleri aracı Atatürk Havalimanı’nda yolcu köprüsüne çarptı. Köprüde ve araçta hasar oluştu.

Atatürk Havalimanı apronunda bugün görünmez bir kaza yaşandı. Havaş’a ait merdiven aracı, hizmet vereceği uçağa doğru ilerlemeye başladı. Yolcuların uçaktan inmesini sağlayan Havaş’a ait merdiven aracı, şoförün bir anlık dikkatsizliği sonucu 107 numaralı köprüye çarptı.

Çarpma sonrası hem köprüde hem de araçta hasar oluştu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

©AirportHaber










HAVAŞ ARACI KÖPRÜYE ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Tk ~ 9 yıl önce
yok işten çıkarırlar yok bilmem ne mutlumu olacaksınız bir insan işsiz kalacak ailesi varmı yok bakmakla mükellef oldu kümseler varmı demessinizki işallah öyle birşey olmaz yok fes ederler bilmem ne edersekerde kına yakarsınız ayıptır yaa biraz edep yaa rabbim bugğn ona vermiş yarın sizin başınıza verir insan oğluyuz yazıktır günahtır kimsenin ahı kimsede kalmaz başınıza denk gelirse bir gün anlarsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şimdi bisey diyecem ama yayınlanmayacak. Ne olsa TGS'ye saldiran, kuyruk acısı arşa ulaşmış arkadaşlar ne diyeceğimi anlamışlardır. Boşuna sansürlemeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuyruk ~ 9 yıl önce
Senin kuyruğunu fena acitmislar sanırım
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Fena girmiş. Çok geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Hangi ara gittin masrafı çıkardın expermisiniz sigortası yokmu niye bu kadar dertlendin 20 bin $ var ya rulo yaptınmı bi yapsana boyu ne kadar ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaş bir ailedir.. ~ 9 yıl önce
Kimseyi bu kaza için işten atmazlar yazan arkadaşların da baya bi sıkıntısı oldugu belli .bir anlık dalgınlık ile oluşmuş bir kaza herkes atıp tutmasın bi şeyler arkadaşımıza geçmiş olsun canı sağ bize o yeterli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Khn ~ 9 yıl önce
Köprü kaçla gidiyomuş acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herşeyi bilenler ~ 9 yıl önce
Maşallah ammada çok şey biliyorsunuz bol keseden atin kimse bilinçli olarak kaza yapmaz hele böyle bir limanda zaten personeller diken üstünde sor bakalım ne sıkıntı var dalginlikla koruklere girdim??çok geçmiş olsun arkadaşa hee birde o merdivenler 10 km dek hızlı gitmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alamanya ~ 9 yıl önce
Almanya Havaşta çalışıyorsunuz herhalde. Türkçe de ciddi sıkıntı var.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yahu bir kaza olmuş sizlerin derdi efendim yok kaza sayısında Tgs'ye yetiştin yok geçtin insan bir geçmiş olsun der önce ha bu arada Tgs kadar taş düşsün başınıza ne alıp veremediğiniz varsa artık Tgs den

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hızlı ~ 9 yıl önce
ama bayada hızlı çarpmış üstteki barlar dağılmış. Allah beterinden korusun ve mala gelsin cana birşey olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
apron kazalarında havaş'ı kimse geçemez,lider havaş,denetimler yetersiz,göstermelik,işçi kardeşimize geçmiş olsun,iş akti fesh edilir muhtemelen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuala lumpur ~ 9 yıl önce
Arkadaş kuala lumpur dan yazıyor vesselam
dayı ~ 9 yıl önce
git bi çelebiye bak istersen kazada denetimsizlikte hiçbir kimse çelebinin eline su dökemez

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000