21 Şubat 2014, Cuma 15:34:06

AHMET GÜZEY HAYATINI KAYBETTİ

Haval'ın istanbul müdürlüğü görevini de bir dönem yürüten Ahmet Güzey hayatını kaybetti.
  • Allah C.C.rahmet etsin.Cennet mekan olsun.Ailesine ve sevenlerine sonsuz sabırlar dilerim.Her ölüm erkendir, lakin her canlı ölümü tadacaktır.
  • Ahmet abi,!! :-((((( Allah Rahmet eylesin.Nur için de yat.Ruhun şaad olsun. :-(( Ailesine sabır ve Havacılık Camiamızın Başısağolsun..
  • sevgili güzey ALLAH tasiratını af etsin mekanın cennet olsun güle güle güzey HAVAŞIN ilk kurulduğunda İZMİR istasyon BŞ müdürü olmuştun çalışanların sevdiği insandın
  • Tum ailesine bassagli dilerim...mekani cennet olsun...:((((((
  • Canım ahmet abicigim bizi çok üzdün çok erken oldu be abi.Allahım bütün günahlarını affetsin nur içinde yat abicim.Arkadaşlar hepimizin başı sagolsun geri kalanlara yaradanım sabır versin.
  • Canim arkadasim,abim,mudurum. Havas gibi buyuk bir kurulusta senin buyuk desteginle ise basladim. Aramizdan zamansiz ayrilisin bizleri cok uzdu. Mekanin cennet olsun. Allah, tum sevenlerine buyuk sabir versin. Nur icinde yat Ahmet.
  • Sevgili Ahmet Guzey abicim Ruhun Sad olsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabirlar diliyorum..Cok beyefendi ve durust bir kisi olarak kendisini cok az bir zaman 87-88 yaz sezonda havalaani transferlerinde tanismistim...Muhtesem is disiplini ve yardimlarini gun gibi hatirliyorum muthis bir is kurdu idi...Allah rahmet eylesin cok erken gitti...Ruhun sad olsun Ahmet Guzey...
  • 1997 yılında yaptıgımız mülakatla başlamıştım havacılıga ve havaş ailesine. Şimdi senin vefatın icin başsagligı mesajı yazmakta varmış kaderde. Işıklar icinde yat Ahmet abim. Cok şey ögrettin bize ama çok erken bıraktın
  • Kral adamdın, yumuşacık yüreğinle çok iyi bir insandın Ahmet abi... seni hiç birimiz unutmayacağız... allahın rahmeti üstünde mekanın cennet olsun.
  • Adam gibi adam, Başmüdür gibi Başmüdür dü. Öncelikle İnsandı. Hepimizde emeği kaldı. Hızlı yaşadı, erken gitti. Ruhu Şad olsun.

Türk sivil havacılığının üstadlarından Ahmet Güzey, hayatını kaybetti.

Bir dönem Havaş'ın İstanbul müdürlüğünü de yapan Güzey 59 yaşında hyayata gözlerini yumdu. Ahmet Güzay'ın cenazesi yarın İzmir Bostanlı Beşikçioğlu Camiinden kaldırılacak.

AirportHaber olarak Merhuma Allah'tan rahmet ailesine ve sevenleri baş sağlığı diliyoruz.

AHMET GÜZEY HAYATINI KAYBETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Nedim ŞEN ~ 10 yıl önce
Allah C.C.rahmet etsin.Cennet mekan olsun.Ailesine ve sevenlerine sonsuz sabırlar dilerim.Her ölüm erkendir, lakin her canlı ölümü tadacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğan-Casio Air ~ 10 yıl önce
Ahmet abi,!! :-((((( Allah Rahmet eylesin.Nur için de yat.Ruhun şaad olsun. :-(( Ailesine sabır ve Havacılık Camiamızın Başısağolsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan COŞKUN ~ 10 yıl önce
sevgili güzey ALLAH tasiratını af etsin mekanın cennet olsun güle güle güzey HAVAŞIN ilk kurulduğunda İZMİR istasyon BŞ müdürü olmuştun çalışanların sevdiği insandın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayse yakar ~ 10 yıl önce
Tum ailesine bassagli dilerim...mekani cennet olsun...:((((((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cüneyt ~ 10 yıl önce
Canım ahmet abicigim bizi çok üzdün çok erken oldu be abi.Allahım bütün günahlarını affetsin nur içinde yat abicim.Arkadaşlar hepimizin başı sagolsun geri kalanlara yaradanım sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umit Erekul ~ 10 yıl önce
Canim arkadasim,abim,mudurum. Havas gibi buyuk bir kurulusta senin buyuk desteginle ise basladim. Aramizdan zamansiz ayrilisin bizleri cok uzdu. Mekanin cennet olsun. Allah, tum sevenlerine buyuk sabir versin. Nur icinde yat Ahmet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ersin Kimiz ~ 10 yıl önce
Sevgili Ahmet Guzey abicim Ruhun Sad olsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabirlar diliyorum..Cok beyefendi ve durust bir kisi olarak kendisini cok az bir zaman 87-88 yaz sezonda havalaani transferlerinde tanismistim...Muhtesem is disiplini ve yardimlarini gun gibi hatirliyorum muthis bir is kurdu idi...Allah rahmet eylesin cok erken gitti...Ruhun sad olsun Ahmet Guzey...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zafer Kayagündüz ~ 10 yıl önce
1997 yılında yaptıgımız mülakatla başlamıştım havacılıga ve havaş ailesine. Şimdi senin vefatın icin başsagligı mesajı yazmakta varmış kaderde. Işıklar icinde yat Ahmet abim. Cok şey ögrettin bize ama çok erken bıraktın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat Şentürk ~ 10 yıl önce
Kral adamdın, yumuşacık yüreğinle çok iyi bir insandın Ahmet abi... seni hiç birimiz unutmayacağız... allahın rahmeti üstünde mekanın cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Naci Orpak ~ 10 yıl önce
Adam gibi adam, Başmüdür gibi Başmüdür dü. Öncelikle İnsandı. Hepimizde emeği kaldı. Hızlı yaşadı, erken gitti. Ruhu Şad olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000