26 Nisan 2015, Pazar 18:47:53

ZORLU GRUBUNUN HELİKOPTERİ SERT İNİŞ YAPTI

Aydın'ın Karacasu ilçesi yakınlarında Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’nun da içinde bulunduğu özel helikopter zorunlu iniş yaptı. Kazada helikopterdeki 7 kişiden 4'ü yaralandı.
  • Yahu şuna aşırı yükten dolayı,son yaklaşmada RPM düştü,güçlü çöküşe girdi desenize. 10 feette motor durmuş.Hep de son yaklaşmanın sonunda durur bu motor.Ha suç kimde?Pilotu dinlemeyen patronda.6 kişi çok bu helikoptere.Bir de bavulları vardır.Pilotu dinleyeceksin patron.Ben olsam 4 kişiden fazla yolcu almam bu helikoptere.Bir de Helikopter pilotluğu,Uçak pilotluğundan çok çok zor bir iştir.Çünkü,uçak piste iner kalkar,helikopterin inip kalktığı yerlerde tel,rüzgar,ağaç,taş,toprak,sis,pus bir sürü tehlike vardır.Unutma patron,AZ YÜK AZ RİSK.Bir de Pilotu dinle,sakın zorlama.İyi uçuşlar.
  • Kötü bir şey olsada, kinimizi kussak diye bekleyen, akbaba zihniyetliler ne çok şu ülkede. Hem müptezel, hemde meczuplar. Ciddi kişilik problemleri var bu insanların. Olayın aslı, tüm patronlarda olduğu gibi bu Zorlu grubu patronları da Zorlu Air daki arkadaşları maliyetleri minimize etmek için zorluyorlar. Etrafta paraya kıydık şunu yaptık, bunu yaptık demelerine bakmayın. Maksat bu işi olabildiğince ucuz yollu halletmek. Öte yandan havacılıktan anlamayan para babalarına riskin nasıl yönetilmesi gerektiği, havacılığın ucuz bir yanı olmadığını anlatmaya çalışan, patron desteğini sürdürmeye gayret eden havacılık aşıkları var. Bindiğin hava aracının ve ekiplerinin ihtiyaç duyduğundan tasarruf etmeye kalkarsan hem candan hemde maldan olursun. İdam sehbasına giden Temel'e sormuşlar, Bir diyeceğin var mı? Cevap vermiş "Ha bu da bana bir ders olsun."
  • Büyük geçmiş olsun. Emniyetli uçuşlar dilerim. UGRSRN
  • ben olsam paraya kıyar yeni nesil son teknoloji daha güvenli bir helikopter alır binerdim. ucuz atlatılmış.Kaza genelde bir kere olur ikinciye şansınız olmayabilir. para mı can mı tercih meselesi, can gider para burda kalır...
  • Muhsin yazıcıoğlu tabiki öldürüldü.Neden zamanın kayseri valisi muhsin yazıcıoğlu bulundu diyerek arama kurtarma ekiplerini bölgeden çekti.sonra bulunmadığı ortaya çıktığı zaman sonuca yaklaşan akut ekiplerini tam ters yöne gönderildi. sen kafanı kuma göm.boşver bu dünya işlerini
  • hala muhsin yazıcıoğlu öldürüldü diyen kendini bilmez.sen burda yorum yapmada insanları daha fazla zehirleme
  • Helikopter pilotlarının eğitimli olması faciayı önlemiş. 10 feetden otorotasyon beklenmedik durumda çok zordur.
  • Dalaman istanbul arası uzun mesafe helikopter ile uçurdu. Atla uçağına gel.
  • Dusme degil sadece son yaklasmada yani yaklasik 10feet 2motordan birinin arizasi sonucu cokme olmus ve sert inis.yarali vs yok sadece kontrol amacli.yine abarti bir haber
  • Geçmiş olsun

Aydın'ın Karacasu ilçesi yakınlarında Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’nun da içinde bulunduğu özel helikopter zorunlu iniş yaptı. Kazada helikopterdeki 7 kişiden 4'ü yaralandı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Karacasu ilçesi Yenice Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pilot ile birlikte 7 kişinin bulunduğu Bell- 430 tipi helikopter, Yenice Mahallesi'ndeki Sırma Su Tesisleri pistine iniş yapacağı sırada motor kısmında meydana gelen teknik arıza nedeniyle bölgedeki araziye zorunlu iniş gerçekleştirdi. İniş sırasında yere sert bir şekilde çarpması sonucu helikopterde bulunan 7 kişiden 4'ü hafif şekilde yaralandı.

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ile eşi Zühal Zorlu’nun yara almadığı kazada yaralanan Beyin Cerrahı Prof. Dr. Yunus Aydın, eşi Nurcan Aydın ve Ayşe Nilgün Aydın ve Nurhan Karabacak ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Yaralılardan Beyin Cerrahı Prof. Dr. Yunus Aydın ve Ayşe Nilgün Aydın, ayakta kontrol edilerek taburcu edildi. Prof. Aydın’ın talebi üzerine eşi Nurcan Aydın ve Nurhan Karabacak Nazilli’deki ilk tedavilerinin ardından hava yoluyla İstanbul’a sevk edilmek üzere Denizli Çardak Havaalanı’na gönderildi.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, helikopterin teknik arıza sonrası zorunlu iniş yaptığı bilgisinin kendisine ulaştığını belirterek, helikopterde aralarında Ahmet Zorlu'nun da bulunduğu 7 kişinin olduğunu söyledi. Ayyıldız, helikopterdekilerin eşleriyle Zorlu Grubu'na ait su tesislerine kontrole gittiklerini öğrendiklerini kaydetti.

Nazilli Devlet Hastanesi’nde sevk edilen dört kişiyi görüntülemek isteyen gazeteciler, güvenlik engeliyle karşılaştı. Gazeteciler görüntü alabilmek için uğraş verdiği sırada Beyin Cerrahı Prof. Dr. Yunus Aydın, eşi Nurcan Aydın ve Ayşe Nilgün Aydın ve Nurhan Karabacak farklı bir kapıdan çıkarılarak karayoluyla Denizli’ye doğru yola çıktı.

ZORLU GRUBUNUN HELİKOPTERİ SERT İNİŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yahu şuna aşırı yükten dolayı,son yaklaşmada RPM düştü,güçlü çöküşe girdi desenize. 10 feette motor durmuş.Hep de son yaklaşmanın sonunda durur bu motor.Ha suç kimde?Pilotu dinlemeyen patronda.6 kişi çok bu helikoptere.Bir de bavulları vardır.Pilotu dinleyeceksin patron.Ben olsam 4 kişiden fazla yolcu almam bu helikoptere.Bir de Helikopter pilotluğu,Uçak pilotluğundan çok çok zor bir iştir.Çünkü,uçak piste iner kalkar,helikopterin inip kalktığı yerlerde tel,rüzgar,ağaç,taş,toprak,sis,pus bir sürü tehlike vardır.Unutma patron,AZ YÜK AZ RİSK.Bir de Pilotu dinle,sakın zorlama.İyi uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borazancılar ~ 9 yıl önce
Kötü bir şey olsada, kinimizi kussak diye bekleyen, akbaba zihniyetliler ne çok şu ülkede. Hem müptezel, hemde meczuplar. Ciddi kişilik problemleri var bu insanların. Olayın aslı, tüm patronlarda olduğu gibi bu Zorlu grubu patronları da Zorlu Air daki arkadaşları maliyetleri minimize etmek için zorluyorlar. Etrafta paraya kıydık şunu yaptık, bunu yaptık demelerine bakmayın. Maksat bu işi olabildiğince ucuz yollu halletmek. Öte yandan havacılıktan anlamayan para babalarına riskin nasıl yönetilmesi gerektiği, havacılığın ucuz bir yanı olmadığını anlatmaya çalışan, patron desteğini sürdürmeye gayret eden havacılık aşıkları var. Bindiğin hava aracının ve ekiplerinin ihtiyaç duyduğundan tasarruf etmeye kalkarsan hem candan hemde maldan olursun. İdam sehbasına giden Temel'e sormuşlar, Bir diyeceğin var mı? Cevap vermiş "Ha bu da bana bir ders olsun."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Büyük geçmiş olsun. Emniyetli uçuşlar dilerim. UGRSRN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçmiş olsun ~ 9 yıl önce
ben olsam paraya kıyar yeni nesil son teknoloji daha güvenli bir helikopter alır binerdim. ucuz atlatılmış.Kaza genelde bir kere olur ikinciye şansınız olmayabilir. para mı can mı tercih meselesi, can gider para burda kalır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taner ~ 9 yıl önce
Muhsin yazıcıoğlu tabiki öldürüldü.Neden zamanın kayseri valisi muhsin yazıcıoğlu bulundu diyerek arama kurtarma ekiplerini bölgeden çekti.sonra bulunmadığı ortaya çıktığı zaman sonuca yaklaşan akut ekiplerini tam ters yöne gönderildi. sen kafanı kuma göm.boşver bu dünya işlerini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
hala muhsin yazıcıoğlu öldürüldü diyen kendini bilmez.sen burda yorum yapmada insanları daha fazla zehirleme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Helikopter pilotlarının eğitimli olması faciayı önlemiş. 10 feetden otorotasyon beklenmedik durumda çok zordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dalaman istanbul ~ 9 yıl önce
Dalaman istanbul arası uzun mesafe helikopter ile uçurdu. Atla uçağına gel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dusme degil sadece son yaklasmada yani yaklasik 10feet 2motordan birinin arizasi sonucu cokme olmus ve sert inis.yarali vs yok sadece kontrol amacli.yine abarti bir haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000