24 Mart 2015, Salı 08:01:00

ZONGULDAK'TA YURT DIŞI SEFERLERİ BAŞLIYOR

Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin’nin yaptığı açıklamaya göre, sezonun yurt dışı uçak seferlerinin 28 Mart Cumartesi günü başlayacak.
  • Orgi gibi fuzuli havalimanına para harcanacağına buraya yatırım yapılsa hiç olmazsa işe yarardı
  • Rekabet kalite ve ucuzluk getirir ama rekabete girecek babayiğit yok buda otobüs firmalarının işine geldiği tekel konumundaki uçak şirketinin işine geliyor yöneticilik burada konuşur.ama bu duruma şükür ediyor havaalanı yönetimi.
  • THY buraya gelmedikten sonra bu yapılan haberlerin haber değeri yok bana kalırsa. Almanya uçuşları zaten açıldığından beri full çekiyor. vatandaş sıkıldı artık yurt içi otobüse binmekten 15 saat yol gitmekten. ığdırlı çocuklar gibi reklam çekeceğiz az kaldı..
  • İç hatlar ne zaman, Sayın Vali Ali Kaban bu bildiriyi paylaşmıştı?
  • Sanırım 28 Mart'tan 19 Mayıs'a kadar Zonguldak'tan nereye uçuş olacağını yazmayı unutmuşsunuz.:))
  • Sayın Müdür iç hatlar için bir çalışma yapiyor mu acaba? Yeniden iç hatlara bu yıl açılacak dedi Vali ama suana kadar bir ses seda yok sadece dış hatlara mi açık tutacaksiniz bu havaalanını neden ikinci bir havayolu şirketi ucmuyor dış hatlarda rekabet olsun millet ucuza ucsun. Iç hatlar hakkında da bilgi verseniz ya Sayın yetkililer . Sinop ve kastamonu ya hergün uçan thy buraya neden ucmuyor nerde hükümet milletvekilleri ve sakin yolcu yok bahanesinin arkasına saklamayin yolcu var ve her geçen günde artıyor trabzon izmir ve Antalya gibi yerlere uçmak isteyenlerin sayısı.

Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin'nin yaptığı açıklamaya göre, sezonun yurt dışı uçak seferlerinin 28 Mart Cumartesi günü başlayacak.

Özşahin, 150 kişi kapasiteli ilk uçağın cumartesi günü saat 13:40’da havalimanına ineceğini söyledi. Perşembe ve Cumartesi günü olmak üzere haftada 2 sefer olacağını, uçuşların 28 Nisan tarihinde 3 sefere çıkarılacağını, 19 Mayıs tarihinde de Dortmund seferlerinin başlayacağını belirten Hasan Özşahin, uçak seferlerinin 4’e çıkacağının bilgisini verdi.

Ayrıca Özşahin son olarak "Şuan için planlamalarımız bu şekildedir. Yaz ortalarında sefer sayılarımız haftada 6’ya çıkarmayı planlıyoruz . Yolcu sayısında ise geçen yıla oranla yüzde 10’luk bir artış bekliyoruz. Bilet rezervasyonlarından bu açık olarak anlaşılabiliyor. Zonguldak Havalimanı olarak da uçuşlar için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.Geçen yıl Zonguldak Havalimanı’ndan 30 bin 200 yolcunun seyahat etmiş bulunmaktadır ve bu yıl en az 35 bin yolcunun seyahat edeceğini tahmin ediyoruz" dedi.

ZONGULDAK'TA YURT DIŞI SEFERLERİ BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Orgi gibi fuzuli havalimanına para harcanacağına buraya yatırım yapılsa hiç olmazsa işe yarardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cayman ~ 9 yıl önce
Rekabet kalite ve ucuzluk getirir ama rekabete girecek babayiğit yok buda otobüs firmalarının işine geldiği tekel konumundaki uçak şirketinin işine geliyor yöneticilik burada konuşur.ama bu duruma şükür ediyor havaalanı yönetimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komurkentli ~ 9 yıl önce
THY buraya gelmedikten sonra bu yapılan haberlerin haber değeri yok bana kalırsa. Almanya uçuşları zaten açıldığından beri full çekiyor. vatandaş sıkıldı artık yurt içi otobüse binmekten 15 saat yol gitmekten. ığdırlı çocuklar gibi reklam çekeceğiz az kaldı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İç hatlar ne zaman, Sayın Vali Ali Kaban bu bildiriyi paylaşmıştı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nereye? ~ 9 yıl önce
Sanırım 28 Mart'tan 19 Mayıs'a kadar Zonguldak'tan nereye uçuş olacağını yazmayı unutmuşsunuz.:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 9 yıl önce
dusseldorfa olacak.
karaelmas ~ 9 yıl önce
Sayın Müdür iç hatlar için bir çalışma yapiyor mu acaba? Yeniden iç hatlara bu yıl açılacak dedi Vali ama suana kadar bir ses seda yok sadece dış hatlara mi açık tutacaksiniz bu havaalanını neden ikinci bir havayolu şirketi ucmuyor dış hatlarda rekabet olsun millet ucuza ucsun. Iç hatlar hakkında da bilgi verseniz ya Sayın yetkililer . Sinop ve kastamonu ya hergün uçan thy buraya neden ucmuyor nerde hükümet milletvekilleri ve sakin yolcu yok bahanesinin arkasına saklamayin yolcu var ve her geçen günde artıyor trabzon izmir ve Antalya gibi yerlere uçmak isteyenlerin sayısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000