26 Eylül 2020, Cumartesi 09:10:49

Zonguldak'ta pist çalışmaları yerinde incelendi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Saltukova beldesinde bulunan Zonguldak Havalimanı'nın pist çalışmaları yerinde incelendi.
  • cengiz topel havalimanının geleceği çok parlak...çok yakında..
  • Her havalimani , pist , terminal vb haberlerinde bizim icin herhangi bir vasfi olmayan a-ke-pe il bsk lerinin olmasina hasta oluyorum.Hangi sifatla orda oluyorsun arkadas sen , su memleket bizim babamizin mali dusuncenizden bir kurtulun artik , bir dusun su milletin yakasinda yeter daaaa
  • sun express ile görüşmelerimiz devam ediyor haziran 2021 de düsseldorfdan direkt uçuşları başlatmayı planlıyoruz ayrıca anadolu jet ile de 2021 haziran da hannoverdan, brükselden, amsterdan schipol havalimanından direkt uçuşları planlıyoruz Allah utandırmasın inşallah.
  • Umarim yamyam Sunexpress (Lufthansan’in gaziyla Alman piyasasini ele gecirmek icin) daha once tenezzul etmedigi bu meydana sirf Corendon ucuyor diye cokmez. Havaciligi rekabet degil monopoly oldurur. Devlet umarim bunun farkina varir. Yoksa buralara Turk sirketleri yerine (batik) Germania, Easyjet ve havaciligin kanseri Ryanair ucmaya baslarsa cok uzuluruz. Havalimanlari bizim, gokyuzu bizim, turizm bizim, el birligiyle baskalarina yem etmeyelim.
  • Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Bittiğinde bölgemiz için çok büyük kazanç olacak. Bu arada lütfen sağlıklı kalmak için 14 kurala uyalım.Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Saltukova beldesinde bulunan Zonguldak Havalimanı'nın pist çalışmaları yerinde incelendi.

TBMM Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Komisyon Başkanı İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya beraberinde Zonguldak AK Parti Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun Zonguldak Havalimanına yapılan pist uzatma çalışmalarını yerinde inceledi.

Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz ve Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin gelinen nokta ve yapılacak işler hakkında heyete bilgiler aktarılarak, 1 Ekim tarihinden itibaren başlanılacak olan mevcut pistin genişletilmesi çalışmaları koordine edilerek havalimanının eksikleri hususunda fikir alışverişinde bulunuldu. 

Zonguldak'ta pist çalışmaları yerinde incelendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

fikir ~ 3 yıl önce
cengiz topel havalimanının geleceği çok parlak...çok yakında..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EsbTgs ~ 4 yıl önce
Her havalimani , pist , terminal vb haberlerinde bizim icin herhangi bir vasfi olmayan a-ke-pe il bsk lerinin olmasina hasta oluyorum.Hangi sifatla orda oluyorsun arkadas sen , su memleket bizim babamizin mali dusuncenizden bir kurtulun artik , bir dusun su milletin yakasinda yeter daaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zonhav ceosu ~ 4 yıl önce
sun express ile görüşmelerimiz devam ediyor haziran 2021 de düsseldorfdan direkt uçuşları başlatmayı planlıyoruz ayrıca anadolu jet ile de 2021 haziran da hannoverdan, brükselden, amsterdan schipol havalimanından direkt uçuşları planlıyoruz Allah utandırmasın inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thanks to Corendon. ~ 4 yıl önce
Umarim yamyam Sunexpress (Lufthansan’in gaziyla Alman piyasasini ele gecirmek icin) daha once tenezzul etmedigi bu meydana sirf Corendon ucuyor diye cokmez. Havaciligi rekabet degil monopoly oldurur. Devlet umarim bunun farkina varir. Yoksa buralara Turk sirketleri yerine (batik) Germania, Easyjet ve havaciligin kanseri Ryanair ucmaya baslarsa cok uzuluruz. Havalimanlari bizim, gokyuzu bizim, turizm bizim, el birligiyle baskalarina yem etmeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi akepeli ~ 4 yıl önce
Kimin cebi doluyor? Bitmediniz. Dusun milletin yakasından. SANA OY MOY YOK
O pistten ilk ucus ~ 4 yıl önce
Dolduracaksin butun din bezirganlarini, badem Biyiklilari yollayacaksin arabistana. Nede olsa TÜRK degil hepsi arap sevici. yallah tazzik
Yazık ~ 4 yıl önce
Ne cahil birisin sen ya
Yazik’a ~ 4 yıl önce
Arkadasin sektorden haberi yok bir de gelmis cahil mahil zirvaliyor. Muhtemelen kendisi vasifsiz bir havacilik izleyicisi.
Escape67 ~ 4 yıl önce
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Bittiğinde bölgemiz için çok büyük kazanç olacak. Bu arada lütfen sağlıklı kalmak için 14 kurala uyalım.Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000