04 Mayıs 2018, Cuma 15:27:43

Zonguldak'a sezonun ilk uçağı indi

Zonguldak Havaalanı'na sezonun ilk uçağı iniş yaptı. 135 yolcu ile Düsseldorf'dan Zonguldak’a gelen uçak, 95 yolcu ile geri dönüş yaptı.
  • Hiç uçmayın daha iyi olur
  • Burdan iş yapacak tek hat geçmişte Borajet'in de uçtuğu Trabzon hattıdır.Zonguldak,Karabük bölgesinde yoğun Doğu Karadenizli nüfusu vardır İstanbul mevcut fiyat politikası ile dolmaz talep görmez. Kastamonu örneği ortada.
  • Hadi.germania.stuttgart.bursa.yada.eskisehir.bekliyoruz
  • Biraz da Türkleri ciceklerle karşılayın !
  • Yeni sezon hayırlı olsun
  • 2019 yılı ST nin TR planlarını feci
  • Kahramanmaraş-Düsseldorf başlasın
  • Helal olsun zonguldağa. Belki biraz diğerlerine örnek olur
  • Gelenlerin hepsi almancı ne turizmi müdür bey,funda hanımdan özendin galiba o da inen kalkan uçağı sahipleniyor sanki dhmi ile bir ilgisi varmış gibi

Zonguldak Havaalanı'na sezonun ilk uçağı iniş yaptı.135 yolcu ile Düsseldorf'dan Zonguldak’a gelen uçak, 95 yolcu ile geri dönüş yaptı.

Zonguldak Havaalanı'na sezonunun ilk uçağı iniş yaptı. Almanya Düsseldorf'dan havalanan Germania Hava Yolları'na ait yolcu uçağı, 135 yolcusu ile Zonguldak Havaalanı'na indi. Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin ve TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu yolcuları karanfille karşıladı.

Turizm seferlerinin bugün itibariyle başladığını ifade eden Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, “Turizm sezonu bugün itibariyle Zonguldak’ta başlamış durumda. İlk gelen uçak 135 gelen yolcu, 96 giden yolcu gerçekleşti. 2018 yılının bir önceki yıla göre daha iyi olacağını düşünüyoruz. Aynı zamanda havalimanımızda büyüme ve gelişmelerimiz devam ediyor. Bu çalışmalarımız haziran ayında sonuçlanacak. Bu çalışmalarımız için bizleri yalnız bırakmayan başta Zonguldak Valimiz Ahmet Çınar olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı tamamladıktan sonraki süreçte inanıyorum ki hava yollarının buraya ilgisi artacak.

Tek temennimiz emniyetli ve güvenli bir sezon geçirmek. Bu sezon 35 bin civarında yolcu bekliyoruz. Umarım bu sayılar daha da üstüne çıkar. Batı Karadeniz bölgesindeki bu havalimanının gurbetçilerimizi memnun etmesi bizleri ayrıca memnun etti” şeklinde konuştu. 



Zonguldak'a sezonun ilk uçağı indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

B737 ~ 6 yıl önce
Hiç uçmayın daha iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ONQ ~ 6 yıl önce
Burdan iş yapacak tek hat geçmişte Borajet'in de uçtuğu Trabzon hattıdır.Zonguldak,Karabük bölgesinde yoğun Doğu Karadenizli nüfusu vardır İstanbul mevcut fiyat politikası ile dolmaz talep görmez. Kastamonu örneği ortada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 6 yıl önce
Hadi.germania.stuttgart.bursa.yada.eskisehir.bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursa ~ 6 yıl önce
Evet Bursa çok önemli ve yüksek bir potansiyel. 4 milyon yakın hinterland var. Köprüden SAW varsa aynı köprüden de Bursa Yenişehir var. Doğru saat ve gün planlaması ile hinterland 10 milyon bile çıkabilir
Oh be ~ 6 yıl önce
Biraz da Türkleri ciceklerle karşılayın !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devrek li Hüseyin ~ 6 yıl önce
Yeni sezon hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 6 yıl önce
2019 yılı ST nin TR planlarını feci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.maraşlı ~ 6 yıl önce
Kahramanmaraş-Düsseldorf başlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 6 yıl önce
Helal olsun zonguldağa. Belki biraz diğerlerine örnek olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdürrr ~ 6 yıl önce
Gelenlerin hepsi almancı ne turizmi müdür bey,funda hanımdan özendin galiba o da inen kalkan uçağı sahipleniyor sanki dhmi ile bir ilgisi varmış gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000