10 Mayıs 2013, Cuma 08:19:35

ZONGULDAK UÇUŞLARINA DESTEK ZİYARETİ

Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin'in Almanya Zonguldaklılar Derneği'ni ziyaret etti.
  • şu havaalanını adam gibi çalıştıramıyorsunuz ya sizlere ne demek lazım... istifa edin başarılılar gelsin direnme müdür bey..
  • Araba da kiralamak icin mecbur istanbul yada ankara ya ucuyoruz sn yetkili..
  • Artık gına geldi şu "yetkililerden" Bir olay olduğunda "bölgede inceleme" yapmalarından. Bir yere gidip "temaslarda" bulunmalarından. Gerçekten yolcu istiyorsan meydanına, insanların tercih önceliklerini araştırır, buna yönelik fiziksel değişikler yaparsın. Yerel yetkililerin iki de bir, bir yerleri ziyaret edip önemsiyormuş gibi davranması kaldırılsın artık...

Almanya Zonguldaklılar Derneği'nden yapılan yazılı açıklamada, Zonguldak Havalimanı'ndaki uçuş seferlerinin sayısının arttırılması ve başka uçak firmalarının havalimanına uçuşunu sağlamak için Almanya'da bulunan Özşahin'in, Almanya Zonguldaklılar Dernek Başkanı Mehmet Karakulak'ı ziyaret ettiği belirtildi.

Açıklamada, Özşahin'in ziyarette, Zonguldak Havalimanı'nın Batı Karadeniz Bölgesi için küçümsenemeyecek kadar önemli bir konuma sahip olduğunu söylediği kaydedildi.

ZONGULDAK UÇUŞLARINA DESTEK ZİYARETİ

Yorumlar

abbas ~ 11 yıl önce
şu havaalanını adam gibi çalıştıramıyorsunuz ya sizlere ne demek lazım... istifa edin başarılılar gelsin direnme müdür bey..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir istek ~ 11 yıl önce
Araba da kiralamak icin mecbur istanbul yada ankara ya ucuyoruz sn yetkili..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öfff... ~ 11 yıl önce
Artık gına geldi şu "yetkililerden" Bir olay olduğunda "bölgede inceleme" yapmalarından. Bir yere gidip "temaslarda" bulunmalarından. Gerçekten yolcu istiyorsan meydanına, insanların tercih önceliklerini araştırır, buna yönelik fiziksel değişikler yaparsın. Yerel yetkililerin iki de bir, bir yerleri ziyaret edip önemsiyormuş gibi davranması kaldırılsın artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000