10 Ağustos 2009, Pazartesi 11:13:38

Zonguldak seferleri 3 güne çıkacak

Öger Türk Tur, Zonguldak seferlerini haftada 3 güne çıkartacak
  • ereğli için bu limanı kullanmak zaten mantıklı değil ancak olay sadece ereğli veya zonguldaktan ibaret değil BArtın istanbul arası 390 km ve yeni çağaya kadar zorlu bir arazide karayolu seyahati var otomobil ile yaklaşık 6 saat sürüyor istanbul otobüs ise esenler 7 saati geçiyor. Aynı coğrafyada; zonguldak , bartın, çacuma, devrek, amasra, kurucaşile, ulus ve cide var ve buraların ciddi bir istanbul trafiği var. yaklaşık 250 bin kişilik bir nüfusa hitap ediyor bu havalimanı. İç hatlarda uygun bir hat olduğu muhakkak ayrıca tarifeli seferler kültür turlarının bölgede gelişmesinide sağlayacaktır.
  • güzel girişim lakin coğrafik olarak ankara ve istanbula yakın yer.dolayısı ile tarifeliden zarar eder bence karar verecek havayolları daha çok sub-charter olayına girişim etmeliler. tarifelide kastım şu kdz.ereğli çaycuma 2.5 saat 2.5saat zaten istanbuldasın.Keza zonguldak 1 saat ki Zonguldaktada biriken emekli kesim var 60000 nüfuslu bir il de kim uçabilecekki.En fazla Ereğli ilçesinden kitle görür amma velakin buranın halkıda zaten 2.5 saatte Sabiha Gökçeni tercih eder.Yanlış anlaşılmasın dediğim olay sadece İçhat tarife olayına yöneliktir. Sevgilerle
  • Ic Hat potansiyeli olacaktir burada. Anadolu Jet buyuk bir ihtimalle ucar. Ozeller ancak pazar olustuktan sonra gelmek isterler.
  • Bu çok güzel bir haber inşallah en yakın zamanda yurt içi seferleride başlar.
  • sayin selim atas bey eger insallah zonguldakhavaalani 3 ucak koyarsaniz memnun olurum herkes ucar ve memnun kalir sizden bide dönusleri köyarsan memnun olur aksiyon fiyat yaparsaniz yollcular buraya gelir ve ucaklar doalr sayin selim atas bey insallah bu airport haber verdiniz bilgiye insallah yerinde getirsiniz saygilirimla sunarim
  • keşke çorumunda 0lSA vallaha bir pilot olarak hergun uçardım guzel çorumumua

Geçtiğimiz Temmuz ayında Germania Havayolları'na ait B737-700 tipi uçağın 138 yolcusuyla birlikte Zonguldak'a ilk inişi Zonguldaklılar'ı oldukça heyecanlandırmıştı. AirportHaber ve Airport TV de bu mutlu günü canlı olarak yayınlamıştı.

İlk uçağın inmesindeki büyük pay sahibi Öger Türk Tur'un Genel Müdürü Selim Ataş, AirportHaber'e yaptığı açıklamada, Zonguldak seferlerinde beklenenin üzerinde doluluk oranı olması nedeniyle çok mutlu olduklarını ve Zonguldak seferlerini haftada 3 güne çıkartacaklarını söyledi.

©AirportHaber.com

Zonguldak seferleri 3 güne çıkacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
ereğli için bu limanı kullanmak zaten mantıklı değil ancak olay sadece ereğli veya zonguldaktan ibaret değil BArtın istanbul arası 390 km ve yeni çağaya kadar zorlu bir arazide karayolu seyahati var otomobil ile yaklaşık 6 saat sürüyor istanbul otobüs ise esenler 7 saati geçiyor. Aynı coğrafyada; zonguldak , bartın, çacuma, devrek, amasra, kurucaşile, ulus ve cide var ve buraların ciddi bir istanbul trafiği var. yaklaşık 250 bin kişilik bir nüfusa hitap ediyor bu havalimanı. İç hatlarda uygun bir hat olduğu muhakkak ayrıca tarifeli seferler kültür turlarının bölgede gelişmesinide sağlayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
güzel girişim lakin coğrafik olarak ankara ve istanbula yakın yer.dolayısı ile tarifeliden zarar eder bence karar verecek havayolları daha çok sub-charter olayına girişim etmeliler. tarifelide kastım şu kdz.ereğli çaycuma 2.5 saat 2.5saat zaten istanbuldasın.Keza zonguldak 1 saat ki Zonguldaktada biriken emekli kesim var 60000 nüfuslu bir il de kim uçabilecekki.En fazla Ereğli ilçesinden kitle görür amma velakin buranın halkıda zaten 2.5 saatte Sabiha Gökçeni tercih eder.Yanlış anlaşılmasın dediğim olay sadece İçhat tarife olayına yöneliktir. Sevgilerle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ic Hat potansiyeli olacaktir burada. Anadolu Jet buyuk bir ihtimalle ucar. Ozeller ancak pazar olustuktan sonra gelmek isterler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu çok güzel bir haber inşallah en yakın zamanda yurt içi seferleride başlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sayin selim atas bey eger insallah zonguldakhavaalani 3 ucak koyarsaniz memnun olurum herkes ucar ve memnun kalir sizden bide dönusleri köyarsan memnun olur aksiyon fiyat yaparsaniz yollcular buraya gelir ve ucaklar doalr sayin selim atas bey insallah bu airport haber verdiniz bilgiye insallah yerinde getirsiniz saygilirimla sunarim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
keşke çorumunda 0lSA vallaha bir pilot olarak hergun uçardım guzel çorumumua

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000