05 Ekim 2017, Perşembe 09:39:22

Zonguldak Havalimanı'nın geleceği konuşulacak

Bartın Üniversitesi’nin akademik yıl açılışı için Bartın’a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Zonguldak Havalimanı'nın durumunu Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile görüşeceğini ifade etti.
  • Pistin yönü değişecek ya da daha güneye alınacak, hepsi bu. Bölgede 3 il, 3 üniversite, Bir milyondan fazla nüfus var. 250.000 nüfuslu yerlere havalimanı projesi yapılıyor ama böyle potansiyelli yerler bekliyor. Anlaşılır gibi değil.
  • Açın Bartına bir havalimanı yeter artık rusyadan direk karşı sahil şeridine çalışmak istiyor pobeda siberia vim gibi firmalar

Bartın Üniversitesi’nin akademik yıl açılışı için Bartın’a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Zonguldak Havalimanının durumunu Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile görüşeceğini ifade etti.

Bartın Üniversitesi’nde gerçekleştirilen akademik yıl açılış töreni çıkışında öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektiren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, gazetecilerin de sorularını yanıtladı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Özlü, “Bartın’a teknopark kuracağız. Hocalarımızla görüşeceğiz. Oda ile görüşeceğiz, belediye ile görüşeceğiz. Bartın’a teknoloji geliştirme bölgesi kuracağız” dedi.

Zonguldak Havalimanı ile ilgili de talepleri dinleyen Bakan Özlü, “Ulaştırma Bakanımız şu anda Ahmet Arslan bey. Onunla bu konuyu görüşeceğim” diye ifade etti. Özlü, törenin ardından Amasra ilçesine hareket etti. İlçede bir restoranda yemek yiyen Özlü, ardından Amasra Öğretmenevi’ni ziyaret etti.
Özlü, ilçe ziyaretinin ardından Ankara’ya hareket etti.

Zonguldak Havalimanı'nın geleceği konuşulacak

Yorumlar

Doğrusu ~ 7 yıl önce
Pistin yönü değişecek ya da daha güneye alınacak, hepsi bu. Bölgede 3 il, 3 üniversite, Bir milyondan fazla nüfus var. 250.000 nüfuslu yerlere havalimanı projesi yapılıyor ama böyle potansiyelli yerler bekliyor. Anlaşılır gibi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 7 yıl önce
Açın Bartına bir havalimanı yeter artık rusyadan direk karşı sahil şeridine çalışmak istiyor pobeda siberia vim gibi firmalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000