14 Şubat 2019, Perşembe 11:13:38

Zonguldak Havalimanı'nda ILS montajı sürüyor

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, ILS montaj çalışmalarının yapıldığı Havalimanı’nda incelemelerde bulundu.
  • Bu ZonHav'ın ortaklık yapısı nedir, Başkanı kimdir
  • ONQ ils olsada yone cok pahali bir havalimani o yüzden Germania ucuyordu fakat maliyeti yüksek diye herzamanda dile getiriyordu en son yetkilileri bu ILS cok mantikli degil inis acisini kurtarmiyor Boeing ve Airbus ILS kitapcigini göre.
  • çok karizmalar
  • Cok olumlu bir gelisme. Bildigim kadariyla EK, QR gibi sirketler Zonguldak seferleri icin bu montaji bekliyorlardi. Bolge ekonomisine buyuk katkisi olacaktir.
  • Allah reisimizden razı olsun yapılamaz, olmaz denilen yerlere havalimanı yaptı artık karayoluyla günlerce yol gitmek yerine bir saatte istediğimiz ilimize ulaşabiliyoruz. Muazzam bir hizmet. Muazzam bir başarı. Helal olsun.
  • Yeni nesile "uçurtmacı" lakabı takan eski yiğitler,nooldu ILS siz inemedinizmi??Germania tozunu attırdı o meydanın ine kalka be:)))tayyareciler siziiii

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, ILS montaj çalışmalarının yapıldığı Havalimanı’nda incelemelerde bulundu.

Zonguldak Havalimanında incelemelerde bulunmak üzere Saltukova‘ya gelen Vali Erdoğan Bektaş apron, terminal binası ve pist üzerinde Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Jandarma Komutanı Selcuk Özen, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça, ZonHav Başkanvekili Recep Kahya, ZonHav İşletme Müdürü Hasan Özşahin, Avrupa Zonguldaklılar Derneği Yönetim Kurulu adına Mehmet Karakulak ve İl Temsilcisi Bünyamin Altundal’dan havalananındaki son durum ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Havalimanı için Vali Erdoğan Bektaş Ankara ‘da Ulaştırma Bakanlığı ve Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü ile görüşme yapmak için Ankara ziyareti yapacağını belirtti. Türk Hava Yolları yetkilileri ise Zonguldak‘a uçmak için bazı eksikliklerin, maniaların giderilmesinde ve aletli iniş sistemi olan ILS cihazın eksikliğini ifade etmişti.

ILS sisteminin montajı sürerken yapılacak test ve test uçuşlarının yapılacağı belirtildi.

Zonguldak Havalimanı'nda ILS montajı sürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Şeffaf ~ 5 yıl önce
Bu ZonHav'ın ortaklık yapısı nedir, Başkanı kimdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O N Q ~ 5 yıl önce
ONQ ils olsada yone cok pahali bir havalimani o yüzden Germania ucuyordu fakat maliyeti yüksek diye herzamanda dile getiriyordu en son yetkilileri bu ILS cok mantikli degil inis acisini kurtarmiyor Boeing ve Airbus ILS kitapcigini göre.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abiler ~ 5 yıl önce
çok karizmalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Outsider ~ 5 yıl önce
Cok olumlu bir gelisme. Bildigim kadariyla EK, QR gibi sirketler Zonguldak seferleri icin bu montaji bekliyorlardi. Bolge ekonomisine buyuk katkisi olacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 5 yıl önce
Allah reisimizden razı olsun yapılamaz, olmaz denilen yerlere havalimanı yaptı artık karayoluyla günlerce yol gitmek yerine bir saatte istediğimiz ilimize ulaşabiliyoruz. Muazzam bir hizmet. Muazzam bir başarı. Helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
99 ~ 5 yıl önce
Kac yilinda yapilmis bi acip baksan
Iilginç ~ 5 yıl önce
Hava limanı kaç yılında yapılmış? Iyi güzel de hangi havayolunun frekansı var zonguldak için Germania uçmuyor? Ama millet tesekur ediyor çok ilginç..Ne deyim sözün bitti yer
THY &Germania ~ 5 yıl önce
Germania nasıl uçuyordu THY ILS yok diye mazeret gösteriyor çok ilginç O zaman THY pilotlarina almanya göndersin Germania onlara biraz ders versin ILS olmadan nasıl iniş yapılır diye -:)
Hediye ~ 5 yıl önce
Yakında bizim Reise bi tane A380 hediye gelir demek zaten bi bu serie eksik di devlet filosunda bu da geldi mi tam olur ..Neticede dünya göstermemiz lazım ...prestij meselesi ....HEDIYE ...HEDİYE
Siyasi ~ 5 yıl önce
FETÖ siyasi ayagi temizlen medigi sürece bu iş bitmez Adamlar hem bu milletin varası alıyor hem ihanet ediyor ...yok o kurum yok bu kurum da feto ciler var diye hee gün bi haber siz önce meclisi bi temizleyin gerisi kolay
Plt ~ 5 yıl önce
Yeni nesile "uçurtmacı" lakabı takan eski yiğitler,nooldu ILS siz inemedinizmi??Germania tozunu attırdı o meydanın ine kalka be:)))tayyareciler siziiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ILS olmadan olmaz ~ 5 yıl önce
Alet işler el övünür demişler...
Ayeles... ~ 5 yıl önce
So What?
ex A320 driver ~ 5 yıl önce
Simdikiler moda olmus. Minimaya kadar adamlar AP ile gidiyorlar. Eve gelincede ay cok yoruldum kac saat uctum diye yanarlar :)))) Hele A320 serisi olunca FBW insani dahada yoruyormus :)))))))))))))))))))))))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000