30 Nisan 2016, Cumartesi 09:02:33

Zonguldak Havalimanı'nda büyük heyecan

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, Zonguldak Havalimanı'nın iç hat seferlerine açılacak olmasının yurt dışında yaşayan on binlerce gurbetçiyi yakından ilgilendirdiğini söyledi.
  • Kiskananlar catlasin ve Zonguldak Havalimanini ayakta tutan gurbetcilerede HELAL OLSUN. Zonguldak ve Havalimanimizi cekemeyenler okadar cokki, birakin ic hat seferlerini ben kendi gücümüzle bukadar basardigimiza bile sasiyorum. Türkiyenin dört bir yanina o kadar bos ve lüzumsuz ölü yatirimlar yapiliyor ama gel gelelim nedense biz yillardir bos sayiyoruz. O kadar bos arazi varken, su pisti bile uzatmaya yanasmayanlar acaba hayatinda hic 3-4 saatte ucup inmek varken Istanbul veya Ankara üzeri ucup coluk cocuk 20 saatleri asan bi yolculuk demiyelim cile cektikleri olmusmudur acaba. Haaa tabi adamlarin otobüs seferleri aksayacak para kaybedecekler, vatandasi düsünen kim.
  • Allah rizasi icin su zonguldaki kapatin daha iyi olur...
  • yorumcular, adamın kafasının tasını attırmayın.yazın gugul dayınıza.. ısaf jordun havaalanı.... adamlar nerelere uçak ındırıyor.bol keseden atmayın. adam gıbi çalışır okadarrrrrrr..
  • Herkese Merhaba ve iyi pazarlar diliyoruz ! Tüm yorumları okurken anladığım şudur ki ;Bizim içimizden hala birçoğumuz konunun ciddiyetini kavrayamamışız hala. Konunun önemi 700 civarında Avrupada yaşayan Gurbetciler , 600 civarında Isatanbul'da , Antalya ,Izmir ,Adana illerinde ve yakınlarındaki insanların (Öğrenci ,İsadamları ve Gurbetciler )Zonguldak Bartın Karabük illeri ortasında bulunan hatta Kastamonu -Cide /Bolu -Mengen'e 45 dak. mesafede olup Yurtiçi /Yurtdışı Bağlantılı uçuşlarını ilgilendirip kapsamaktadır. Tabiki eksikleri olan bir Havalima Pist uzatılması ,Terminal genişletilmesi, Ereğli/ Çaycuma karayolu bağlantısı sıkıntısı vs.Coğrafi konumu bilinen bir bölgemiz buraya birtakim teknik donatım ilavelerle gayet iyi bir işleyen Yurtiçi / Yurtdışı Havalimanı olacaktır. Olumlu olmak umutlu olmak sadece bilimsel dayanakları mümkün olabilecek seyleri dile getirelim. Karakulak kim olması hiç önemi yoktur,Başlıkta altyazıda zaten yazıyor Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak diye. ORGİ ye 120 km yakında 2 Havalimanı vardır Zonguldak a en yakını 355 km dır. Yinede gerekliymişki bu kadar büyük Yatırım yapılmıştır. Muhalifligi bırakalım arkadaşlar buraya uçacak olanlar çoğunlukta Gurbetçiler ile Turist yani ekseriyet kendi İnsanlarımız annelerimiz babalarımız 20 Saat Yolculuk eziyetinden ızdıraptan kurtulacaklar. Eksiklikler zamanla giderilir buraya Germania 7 yıldır uçuyor. Saygılarımla Karaelmaslıların Sesi
  • Bu Nasıl habercilik? Karakulak kim? Önce bir adını yazın işini yazın sonra beyanatlarını yazın oraya. Herkes tanıyamaz sonuçta
  • orgi varken yapılan ölü bir yatırım daha... bölgenin en iyi havalimanı orgi'dir, sizi de bekleriz!!!
  • Zonguldak havalimanı bal gibi çalışır. Fakat dağ ile uğraşmanın anlamı yok, pistin yerinin değişmesi lazım, biraz daha çaycuma tarafına almak gerek. Altı üstü 3km yüksek standartlı yol. Zonguldaklılar buna yoğunlaşmalı...
  • Yetmezz Zonguldak-JFK seferi istiyoruz :))
  • Haydi hayırlısıyla Antalya-Zonguldak
  • Ordu için de böyle dediler ama orduya tek sefer koyunca herkes hüsrana uğradı

Karakulak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın Karabük ve Zonguldak ziyaretlerinde Zonguldak Havalimanı'nın iç hat seferlerine başlayacağı müjdesini vermesinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Bölge halkının yanı sıra yurt dışında yaşayan yaklaşık 700 bin Zonguldak, Karabük ve Bartınlı gurbetçinin ulaşımdaki engelinin ortadan kalkacağını anlatan Karakulak, şu ifadelere yer verdi:

"Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım başta olmak üzere Zonguldak Valisi Ali Kaban, AK Parti Zonguldak milletvekillerimize, emeği geçen katkı sağlayan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Avrupa Zonguldaklılar Derneği olarak bu sürecin içerisinde bizzat olduk. Hazırladığımız dosyaları Ankara'da ilgili noktalara ulaştırdık, destek istedik. İç hat seferlerinin başlayacak olmasıyla gurbetçilerimiz rahat bir nefes alacaktır."

Zonguldak Havalimanı'na Düsseldorf ve Dortmund kentlerinden 19 Mart tarihi itibarıyla yeniden başlayan uçuşların haftanın 4 günü gerçekleştirildiğini de anlatan Karakulak, "Kış ayında yolcu potansiyeli nedeniyle kaldırılan uçuşlar yaz aylarının gelmesiyle yeniden başladı. Haftanın 4 günü başlayan uçuşlar önümüzdeki günlerde 6'ya da çıkacaktır. Yoğun ilgi gören uçuşlarda bu yıl yaklaşık 40 bin yolcunun seyahat etmesi bekleniyor." dedi.

Zonguldak Havalimanı'nda büyük heyecan

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Mahsun67 ~ 7 yıl önce
Kiskananlar catlasin ve Zonguldak Havalimanini ayakta tutan gurbetcilerede HELAL OLSUN. Zonguldak ve Havalimanimizi cekemeyenler okadar cokki, birakin ic hat seferlerini ben kendi gücümüzle bukadar basardigimiza bile sasiyorum. Türkiyenin dört bir yanina o kadar bos ve lüzumsuz ölü yatirimlar yapiliyor ama gel gelelim nedense biz yillardir bos sayiyoruz. O kadar bos arazi varken, su pisti bile uzatmaya yanasmayanlar acaba hayatinda hic 3-4 saatte ucup inmek varken Istanbul veya Ankara üzeri ucup coluk cocuk 20 saatleri asan bi yolculuk demiyelim cile cektikleri olmusmudur acaba. Haaa tabi adamlarin otobüs seferleri aksayacak para kaybedecekler, vatandasi düsünen kim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 8 yıl önce
Allah rizasi icin su zonguldaki kapatin daha iyi olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zonguldaklı ~ 8 yıl önce
Senin memleketinde havaalanı varsa sen rahatsın demektir.Başkalarının memleketini bırak.He eğer Zonguldaklı'lıysan yazıklar olsun (airbus)
abbas ~ 8 yıl önce
yorumcular, adamın kafasının tasını attırmayın.yazın gugul dayınıza.. ısaf jordun havaalanı.... adamlar nerelere uçak ındırıyor.bol keseden atmayın. adam gıbi çalışır okadarrrrrrr..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARAELMASLILARIN SESİ ~ 8 yıl önce
Herkese Merhaba ve iyi pazarlar diliyoruz ! Tüm yorumları okurken anladığım şudur ki ;Bizim içimizden hala birçoğumuz konunun ciddiyetini kavrayamamışız hala. Konunun önemi 700 civarında Avrupada yaşayan Gurbetciler , 600 civarında Isatanbul'da , Antalya ,Izmir ,Adana illerinde ve yakınlarındaki insanların (Öğrenci ,İsadamları ve Gurbetciler )Zonguldak Bartın Karabük illeri ortasında bulunan hatta Kastamonu -Cide /Bolu -Mengen'e 45 dak. mesafede olup Yurtiçi /Yurtdışı Bağlantılı uçuşlarını ilgilendirip kapsamaktadır. Tabiki eksikleri olan bir Havalima Pist uzatılması ,Terminal genişletilmesi, Ereğli/ Çaycuma karayolu bağlantısı sıkıntısı vs.Coğrafi konumu bilinen bir bölgemiz buraya birtakim teknik donatım ilavelerle gayet iyi bir işleyen Yurtiçi / Yurtdışı Havalimanı olacaktır. Olumlu olmak umutlu olmak sadece bilimsel dayanakları mümkün olabilecek seyleri dile getirelim. Karakulak kim olması hiç önemi yoktur,Başlıkta altyazıda zaten yazıyor Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak diye. ORGİ ye 120 km yakında 2 Havalimanı vardır Zonguldak a en yakını 355 km dır. Yinede gerekliymişki bu kadar büyük Yatırım yapılmıştır. Muhalifligi bırakalım arkadaşlar buraya uçacak olanlar çoğunlukta Gurbetçiler ile Turist yani ekseriyet kendi İnsanlarımız annelerimiz babalarımız 20 Saat Yolculuk eziyetinden ızdıraptan kurtulacaklar. Eksiklikler zamanla giderilir buraya Germania 7 yıldır uçuyor. Saygılarımla Karaelmaslıların Sesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özet ~ 8 yıl önce
kardeş özet geç yav çok uzun
Hasan ~ 8 yıl önce
Bu Nasıl habercilik? Karakulak kim? Önce bir adını yazın işini yazın sonra beyanatlarını yazın oraya. Herkes tanıyamaz sonuçta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orci fan ~ 8 yıl önce
orgi varken yapılan ölü bir yatırım daha... bölgenin en iyi havalimanı orgi'dir, sizi de bekleriz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burak k ~ 8 yıl önce
Zonguldak orgi arası 8 saat
cano ~ 8 yıl önce
zonguldak-orgi havalimanı arası 670 km, oraya nasıl geleceğiz!
kadir ~ 8 yıl önce
keşke muhalif olacağım diye bu kadar çırpınmasanız. sizin gibiler yüzünden saçma saçma vakit kaybediyoruz. 1 ogri ile orası arasında kaç saat fark var bunu öğren 2 mevcut havaalanı çook eskiden beri var olan bir havaalanı hatta 1980 lerde , ancak askeri amaçla yapılmış bir havaalanı olduğu için çok fazla göz önünde değildir. 3 ölü yatırım olup olmadığı yazın anlaşılır. ogri içinde öyle demişlerdi. ölü yatırımsa bile denenir. olmaz ise 30 yıldır durduğu gibi durur kimseye zararı yok. 4 beğenseniz de beğenmeseniz de bir iş yapılacak ise hayır temenni etseniz.
lol ~ 8 yıl önce
la bebeler adam trol. siz de yutmuşsunuz zokayı :D
Orgi ~ 8 yıl önce
Gelmiş geçmiş en fazla tepki alan ve en fuzuli yatırım olan havalimanı ORGİ. Adından belli.
Çotanak ~ 8 yıl önce
Zonguldak havalimanı bal gibi çalışır. Fakat dağ ile uğraşmanın anlamı yok, pistin yerinin değişmesi lazım, biraz daha çaycuma tarafına almak gerek. Altı üstü 3km yüksek standartlı yol. Zonguldaklılar buna yoğunlaşmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 8 yıl önce
zaten çaycuma tarafında en geniş yerde. diğer yerler her ne kadar uygun görünse de yağmur zamanı çok fazla yağış ve sel tehlikesi olan yerler. eğer ki derseniz yepyeni sıfır bir hava alanı yapılacak onun için bartın düzlükleri de olur zonguldak taraflarında uygun yer de olur. yetkililer en iyisini bilir.
Senarist ~ 8 yıl önce
Eregli ve Alaplı halkı kim ki.. !
zong ~ 8 yıl önce
Yetmezz Zonguldak-JFK seferi istiyoruz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zonguldak ~ 8 yıl önce
Haydi hayırlısıyla Antalya-Zonguldak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYNISI OLUR ~ 8 yıl önce
Ordu için de böyle dediler ama orduya tek sefer koyunca herkes hüsrana uğradı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000