19 Nisan 2022, Salı 11:45:17

Zafer’le ilgili ilk olumlu açıklama

Yapıldığı günden bugüne dek sürekli tartışmaların odağında olan Zafer Havalimanı ile ilgili ilk olumlu açıklama Corendon Havayolları’ndan geldi.
  • 777'ye.. canım yazın fiyatlar böyledir tüm dünyada katlar! 500 dolarlık ist-new york 1500 dolar olur! heryer 2 veya 3 kat fiyat olur talep nediyle! talebin en yüksek olduğu 2 ay, istisnadır! şirketler diğer ayların zararını bu aylardan cıkarır! zafer hattını takip et! sonucu göreceksin! bob beles konusmak Allah tan ücretsiz!
  • 100 euro ucuz olsun Eskişehir'den?!, zaten 80 euro bilet fiyatı, uçana 20 euro cep haclığımı vercekler? Alla Alla, maliyetler belli, vergiler belli..arkadaş sen nerenin kabzıMALısın??
  • pegasus'da 4 hat açacağını duyurdu. birisi sabiha
  • Millet kuyruk olusturdu seyahat acenteleri onunde. Yuzyilin yatirimini gormek icin seferber oldular. Yurtdisinda yasayan arkadaslarim da heyecanla boarding time bekliyor.
  • Havaalanından AFYON , UŞAK ve KÜTAHYA şehir merkezlerine ücretsiz ulaşım sağlanmalıdır. Havaalanın üç şehire eşit mesafede yapılması çok güzel bir düşünce. Havaalanı dünya standardında hiçbir eksiği olmayan bir meydan. Sorun bölgenin ekonomik canlılığı. Bu sağlanırsa gelecekte bu havaalanına raylı sistem ihtiyacı bile konuşulur. Bu hava alanında girişte otopark ücretinin ESENBOĞA havaaalanıyla aynı olduğunu görürsünüz, bırakın ücret talebini araç yıkama ücretsiz hizmet verilmeli. Ayrıca havaalanı hizmet ücretlerinde ( yeme içme) çok ciddi indirimlerle teşvik edilmeli Çözüm üretmeliyiz çözümün bize gelmesini beklememeliyiz.
  • Çok güzel oldu. Bıraz rekabet olsun ısteyen istediği yere uçsun Bıde Eskişehir e göre 100€ ucuz olursa talep çok olur kanaıtındeyım. Bakmayın sız Sabıhagokcene. Ankara’ya uçarım dıyenlere .
  • Yoğun talep, garanti yolcunun karşılama oranı yüzde 1 in altındaydı. Yüzde 2 ye mi çıktı????

Yapıldığı günden bugüne dek sürekli tartışmaların odağında olan Zafer Havalimanı ile ilgili ilk olumlu açıklama Corendon Havayolları’ndan geldi. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün “Zafer Havalimanı’na uçun” tavsiyesinden sonra charter uçuşlara hazırlanan Zafer Havalimanı’nda yüzler gülecek.

Kütahya-Afyon-Uşak illerini birbirine bağlayacak ve turizmi canlandıracak vaadi ile yaptırılan Zafer Havalimanı ile ilgili tartışmalar, açıldığı günden itibaren hiç kesilmemişti. Her yıl devletin kasasından milyonlarca dolar Yap-İşlet-Devret modeli ile ihaleyi alan firmaya ödeme yapıldığı gerekçesiyle siyasetin gündeminden düşmeyen Zafer Havalimanı ile ilgili önemli bir karar alınmıştı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün aldığı karar gereği bir nevi Zafer Havalimanı’na uçuşlar zorunlu hale getirilmiş ve şirketlere tavsiye kararı niteliğinde yazılar gönderilmişti.

İşte bu zorunluluk sebebiyle Zafer Havalimanı’ndan uçma kararı alan Corendon Havayolları, Zafer Havalimanı’na  Almanya ve Hollanda’dan seferler koyacağını açıklamıştı.

Bu kararın ardından özellikle Almanya’dan yoğun talep gelmeye başladı. Bu talep hem şirkette hem de havalimanı idaresinde tebessüme yol açtı.

Taleplerin yapılacak tanıtım sonrasında da artacağı umut ediliyor.

©Airporthaber.com

Zafer’le ilgili ilk olumlu açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

oldu ~ 2 yıl önce
777'ye.. canım yazın fiyatlar böyledir tüm dünyada katlar! 500 dolarlık ist-new york 1500 dolar olur! heryer 2 veya 3 kat fiyat olur talep nediyle! talebin en yüksek olduğu 2 ay, istisnadır! şirketler diğer ayların zararını bu aylardan cıkarır! zafer hattını takip et! sonucu göreceksin! bob beles konusmak Allah tan ücretsiz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oldu ~ 2 yıl önce
100 euro ucuz olsun Eskişehir'den?!, zaten 80 euro bilet fiyatı, uçana 20 euro cep haclığımı vercekler? Alla Alla, maliyetler belli, vergiler belli..arkadaş sen nerenin kabzıMALısın??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 2 yıl önce
OLDU Yazan. Sahis tem-aug. Aylarinin. Bilet fiyatlarina bi bak. Ortalama 500-600 € Agzi olan konusuyor
Tdf ~ 2 yıl önce
pegasus'da 4 hat açacağını duyurdu. birisi sabiha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabi canim ~ 2 yıl önce
Millet kuyruk olusturdu seyahat acenteleri onunde. Yuzyilin yatirimini gormek icin seferber oldular. Yurtdisinda yasayan arkadaslarim da heyecanla boarding time bekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memo008 ~ 2 yıl önce
Şimdiye kadar yolcu yol,zarar ediyor diye çemkirenler.... Biraz uçak seferi konulunca çok mu rahatsız oldunuz.
Memo008 ~ 2 yıl önce
Sen önce git Türkçe öğren sonra gel burada yorum yaz. Nerelisin sen? Düzensiz göçmen mi? Bilgi yok fikir yığınla.
CB4 ~ 2 yıl önce
Havaalanından AFYON , UŞAK ve KÜTAHYA şehir merkezlerine ücretsiz ulaşım sağlanmalıdır. Havaalanın üç şehire eşit mesafede yapılması çok güzel bir düşünce. Havaalanı dünya standardında hiçbir eksiği olmayan bir meydan. Sorun bölgenin ekonomik canlılığı. Bu sağlanırsa gelecekte bu havaalanına raylı sistem ihtiyacı bile konuşulur. Bu hava alanında girişte otopark ücretinin ESENBOĞA havaaalanıyla aynı olduğunu görürsünüz, bırakın ücret talebini araç yıkama ücretsiz hizmet verilmeli. Ayrıca havaalanı hizmet ücretlerinde ( yeme içme) çok ciddi indirimlerle teşvik edilmeli Çözüm üretmeliyiz çözümün bize gelmesini beklememeliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oldu ~ 2 yıl önce
yaw arkadaş sen hayatında yeme içme ucuz diye, aa şu havaalanı tercih ediyim diye birşey duydun mu? yada ucretsiz araba yıkama? Özdilek yapıyo onu!! bu havaalanı!! cebinde para varsa uçarsın!yoksa, o bölgede kendi gözlerimle sahit olduğum gibi kış günü kırık camla oturursun! olay bu! ölü doğum, suçlular cezasını ceksin!! zararın neresinden dönersen kar!! bak bakalım Pegasus ne kadar dayanabilecek!!
777 ~ 2 yıl önce
Çok güzel oldu. Bıraz rekabet olsun ısteyen istediği yere uçsun Bıde Eskişehir e göre 100€ ucuz olursa talep çok olur kanaıtındeyım. Bakmayın sız Sabıhagokcene. Ankara’ya uçarım dıyenlere .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
klm ~ 2 yıl önce
beğenmeyenler neyi beğenmedi acaba? rekabeti mi ?
Evet aynen ~ 2 yıl önce
Yoğun talep, garanti yolcunun karşılama oranı yüzde 1 in altındaydı. Yüzde 2 ye mi çıktı????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000