01 Nisan 2013, Pazartesi 13:14:13

ZAFER'DEN YURTDIŞINA İLK UÇUŞ YAPILDI

Zafer Bölgesel Havalimanı'ndan ilk kez yurt dışına gidecek olan 6329 sefer sayılı Düsseldorf uçağı 148 yolcusu ile havalandı.
  • camaroth, 17 milyonluk istanbula 2. boğaz köprüsü kurmakla nufusu bir kaç milyonu bulmayan ve sonu ığdır olacak olan zaferi kıyaslamak sana ve senın sihniyetine yakışır. havaalnı ile köprü farklı şeyler camaroth biliyorum ayırt edemiyorsun :) aynı gibi görüyorsun... hani mavi üçgen vardı bide sarı kare onları aynı yerler koyduğun bi oyun vardı ya kuzum? öle işte farklı onlar, kıyaslamamalısın? yine anlamadın demi? hadi sen gitde imamın oğlu ile oyna :D
  • dus ta terminal sefiyim ve bu sabah 5.50 kütahya yaziyordu flight board ta.hayirli olsun...
  • İlk uçuş mu? Emin misiniz? daha önce Medine'ye uçuş yapılmıştı Zafer'den :)
  • Öger Türk Tür a Yeni bir havalimanini yurt disina actigi icin tesekkür ederim. Yolu acik olsun
  • şimdi bu havaalanı neden yapıldı ne geek vardır diyenler çıkacaktır her zaman olduğu gibi boğaziçi köprüsü neden yapıldı gereksiz diyenler de olmuştu bu tip süflü insanlar daima olacaktır hayatları boyunca yeniliklere karşı gelen daha iyi bir şey yapılmaya kalkınıgında hemen karşı çıkan tiplerdir..

Kütahya'dan Düsseldorf'a gidecek olan Adem Bolatlı arkadaşlarını ziyaret etmeye geldiği Kütahya'dan havayolu ile gitmenin güzel bir duygu olduğunu belirterek, "Buraya ziyarete geldim. Çok güzel bir duygu. Benim komşum ilk uçakla Türkiye'ye geldi ben de ilk uçakla Kütahya'dan Almanya uçağı ile uçacağım çok güzel bir duygu" dedi.

"YILLARDIR EZİYET ÇEKİYORDUK"

Almanya'daki ailesi ile bir araya geldiklerinde yolculuklarının bir eziyete dönüştüğüne dikkat çeken Pakizer Doğan, "Düsseldorf 'a ineceğiz. Normalde Kütahya'da yaşıyorum oraya tatil amaçlı gidiyorum. Yıllardır eziyet çekiyorduk genelde İstanbul'dan uçuyorduk. Kardeşim ve annemler oradan geliyor. Çok zorluk çekiyorduk. Geceden ya da bir gün önceden yola çıkıyordum ama şimdi buradayız güzel bir yolculuk olacak. Yakın olduğu için sorun olmaz sürekli gitmeyi düşünürüm." ifadelerini kullandı.

40 yıldır Almanya'da yaşadığını belirten Mehmet Gencer ise "Almanya'ya gidiyoruz Düsseldorf 'a. Bizim için çok iyi oldu. 40 sendir İstanbul İzmir, Antalya'ya gidip geliyorduk. Buraya açıldı hayırlı olsun. Yakın hiç olmazsa. Yaşlanınca zor geliyor" ifadelerini kullanırken Gencer'in torunu Yasemin Kaya, kendi memleketinde bir havaalanı olmasının gurur verici olduğunu belirtti.

Düsseldorf uçağı 148 yolcu ve 5 mürettabatı ile Kütahya'dan Almanya'nın Düsseldorf kentine havalandı. (Zaman)

ZAFER'DEN YURTDIŞINA İLK UÇUŞ YAPILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

tyler ~ 11 yıl önce
camaroth, 17 milyonluk istanbula 2. boğaz köprüsü kurmakla nufusu bir kaç milyonu bulmayan ve sonu ığdır olacak olan zaferi kıyaslamak sana ve senın sihniyetine yakışır. havaalnı ile köprü farklı şeyler camaroth biliyorum ayırt edemiyorsun :) aynı gibi görüyorsun... hani mavi üçgen vardı bide sarı kare onları aynı yerler koyduğun bi oyun vardı ya kuzum? öle işte farklı onlar, kıyaslamamalısın? yine anlamadın demi? hadi sen gitde imamın oğlu ile oyna :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayri bir duygu ~ 11 yıl önce
dus ta terminal sefiyim ve bu sabah 5.50 kütahya yaziyordu flight board ta.hayirli olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İl uçuş mu? ~ 11 yıl önce
İlk uçuş mu? Emin misiniz? daha önce Medine'ye uçuş yapılmıştı Zafer'den :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tesekkürler ~ 11 yıl önce
Öger Türk Tür a Yeni bir havalimanini yurt disina actigi icin tesekkür ederim. Yolu acik olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
şimdi bu havaalanı neden yapıldı ne geek vardır diyenler çıkacaktır her zaman olduğu gibi boğaziçi köprüsü neden yapıldı gereksiz diyenler de olmuştu bu tip süflü insanlar daima olacaktır hayatları boyunca yeniliklere karşı gelen daha iyi bir şey yapılmaya kalkınıgında hemen karşı çıkan tiplerdir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dostum. ~ 11 yıl önce
Iki seyi birbirine karistirmissin. Bazi olaylar tavuk-yumurta gibi yani. Umarim anladin. Yeni olan hersey daima iyi sonuc verecek diye bir sey yok. Anadolu havaalanlarinin en etkin kullanimi THY nin hafta bir iki frekans direk avrupa ucusu yapmasiyla mumkun olabilir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000