16 Nisan 2021, Cuma 16:00:00

Zafer Havalimanı-İstanbul seferleri yeniden başlıyor

Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar'ın kullandığı Zafer Havalimanında İstanbul'a uçuşların 5 Mayıs'ta yeniden başlayacağı bildirildi.
  • Öncelikle bu meydanı 2013 yılından beri Esk. yaşamama rağmen ve yurt dışına sürekli toplantı ve ders verme v.b için kullandım ve kullanıyorum. Hatta bir uçuşta Zafer meydanının kulesindeki telsiz probleminden dolayı inemeden tekrar İst. Atatürk e inip yakıt ikmali yapıp arıza düzelince tekrar Küt. uçuşum bile var. Arabamla Küt. Zafer e gidip arabayı bırakıp İst. uçuş ve hiç binadan çıkmadan dış hatlara geçiş benim için büyük kolaylık sağladı-ki Atatürk havalimanı bu açıdan müthişti- İşin ilginç olanı bu zaman zarfında uçağın sürekli dolu olarak uçtuğuna tanık oldum-ama yolcu hesaplamasında ciddi yanlış var bu açık bu durumun aksini iddia etmek çok yanlış olur- Burası açıldıktan sonra Uşak ilinin talebiyle oradaki meydan da açıldı. Afyon'da ki askere ait olan meydanın sivil uçuşlara açılması için girişimde bulunduğunu da okumuştum. Keşke daha ciddi bir yolcu hesaplaması ve daha ciddi bir fayda maliyet analizine dayalı olarak sonuçlar olsaydı...
  • Geçen sene 1 milyon yolcu garantisi verilip de sadece 7 bin yolcunun kullandığı,yandaş müteahhide sadece 2020 senesi için 7 milyon euro civarı son 10 yılda da toplamda 45 milyon euro'dan fazla garanti paranın ödendiği Zafer havalimanı tüm akp ve yandaşlarına hayırlı olsun, betondan daha nice euro'lar ceplerine insin !!!
  • Uşaklılar olarak Zafer gibi çok uzak bir limandan İstanbul'a uçmaktansa araç ile gideriz daha iyi. Lütfen Zafer Havalimanını Uşaklılar kullanıyor demeyiniz. Bizim Usak Havalimanımız var ve oradan uçmak istiyoruz. Lütfen bizim adımıza konuşmayınız, temennilerinizi Afyon ve Kütahya için yapın. Biz orayı kabul etmiyoruz!
  • ????
  • istanbul sezon duseldorf nasil olsa garantili ucsada ucmasada sirket parasini aliyo vur abaliya vur ic hat dis hat ucmasan daha tügü bitmemis yetimler ödesin ucanda ucmayan ödemeye devam
  • ne kadar zor olacak şimdi çalışmak ne de güzel uyuyorlardı..
  • İstanbulda yeni yapılan meydana gidip uçakla Zafer havaalanına ulaşmak pandemi günlerinde 4 ila 5 saat. Karayolundan İstanbul’dan Zafer havaalanına ulaşmak 3 saat. Allah bilir bilet kaç paradır. Hangi zeka özürlü kişi bu meydanın yapılmasını önerdi.
  • Müteahhide para yoldurmak için yapılmış gereksiz bir meydan. Tabii onay verenin yediği avantayı da bilmiyoruz. Atatürk hava limanının iki pistini köreltip hiç gerek olmayan bir yere havaalanı yapmak olsa olsa ülke düşmanlığının ve rantın göstergesidir. Uşakta meydan var , Afyonda meydan var , kütahya karayolundan afyona 45 dakikalık, İstanbul’a 3 saatlik mesafede. Bu meydana ne gerek vardı ?

Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar'ın kullandığı Zafer Havalimanında İstanbul'a uçuşların 5 Mayıs'ta yeniden başlayacağı bildirildi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) binasında düzenlenen protokol törenine, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Türk Hava Yolları (THY) Ankara Satış Müdürü Melih Torlak, Anadolu Jet Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Yağmur ve Zafer Havalimanı THY İstasyon şefi Erhan Bulut katıldı.

Serteser, Zafer Havalimanındaki uçuşların salgın nedeniyle geçen yıl 23 Mart'ta durdurulduğunu anımsattı.

Şubat ayında da uçuşların tekrar başlatılması için girişimlerde bulunduklarını dile getiren Serteser, şöyle konuştu:

"15 Şubat'ta Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında, Kütahya Valisi Ali Çelik, milletvekilleri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis (İGM) Burhanettin Çoban ile THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'yı ziyaret ettik. İki aydır da çalışmalarımızı yapıyoruz. İnşallah Ramazan Bayramı'ndan önce, 5 Mayıs'ta Zafer Havalimanı'ndan haftada 4 gün İstanbul uçuşları başlamış olacak."

Torlak da, Zafer Havalimanından İstanbul'a yeniden başlayacak uçuşların Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak'a hayırlı olmasını temenni etti. (sondakika)

Zafer Havalimanı-İstanbul seferleri yeniden başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Akademi ~ 3 yıl önce
Öncelikle bu meydanı 2013 yılından beri Esk. yaşamama rağmen ve yurt dışına sürekli toplantı ve ders verme v.b için kullandım ve kullanıyorum. Hatta bir uçuşta Zafer meydanının kulesindeki telsiz probleminden dolayı inemeden tekrar İst. Atatürk e inip yakıt ikmali yapıp arıza düzelince tekrar Küt. uçuşum bile var. Arabamla Küt. Zafer e gidip arabayı bırakıp İst. uçuş ve hiç binadan çıkmadan dış hatlara geçiş benim için büyük kolaylık sağladı-ki Atatürk havalimanı bu açıdan müthişti- İşin ilginç olanı bu zaman zarfında uçağın sürekli dolu olarak uçtuğuna tanık oldum-ama yolcu hesaplamasında ciddi yanlış var bu açık bu durumun aksini iddia etmek çok yanlış olur- Burası açıldıktan sonra Uşak ilinin talebiyle oradaki meydan da açıldı. Afyon'da ki askere ait olan meydanın sivil uçuşlara açılması için girişimde bulunduğunu da okumuştum. Keşke daha ciddi bir yolcu hesaplaması ve daha ciddi bir fayda maliyet analizine dayalı olarak sonuçlar olsaydı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu millete müstahak ~ 3 yıl önce
Geçen sene 1 milyon yolcu garantisi verilip de sadece 7 bin yolcunun kullandığı,yandaş müteahhide sadece 2020 senesi için 7 milyon euro civarı son 10 yılda da toplamda 45 milyon euro'dan fazla garanti paranın ödendiği Zafer havalimanı tüm akp ve yandaşlarına hayırlı olsun, betondan daha nice euro'lar ceplerine insin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uşak Sevdalısı ~ 3 yıl önce
Uşaklılar olarak Zafer gibi çok uzak bir limandan İstanbul'a uçmaktansa araç ile gideriz daha iyi. Lütfen Zafer Havalimanını Uşaklılar kullanıyor demeyiniz. Bizim Usak Havalimanımız var ve oradan uçmak istiyoruz. Lütfen bizim adımıza konuşmayınız, temennilerinizi Afyon ve Kütahya için yapın. Biz orayı kabul etmiyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saatler ne ~ 3 yıl önce
????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hırsızlar yolsuzluk yapanlar bi bitmedinizüü ~ 3 yıl önce
Bi gitmediniz ama az kaldi. Eyyyyy sana diyorum
isimsiz ~ 3 yıl önce
istanbul sezon duseldorf nasil olsa garantili ucsada ucmasada sirket parasini aliyo vur abaliya vur ic hat dis hat ucmasan daha tügü bitmemis yetimler ödesin ucanda ucmayan ödemeye devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ~ 3 yıl önce
Dedin sen şimdi, kendin anlayabildin mi acaba yazdığını ?
capt ~ 3 yıl önce
ne kadar zor olacak şimdi çalışmak ne de güzel uyuyorlardı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantık ~ 3 yıl önce
Sence bu durumun suçlusu çalışanlar mi?
AKEPE’li ~ 3 yıl önce
İstanbulda yeni yapılan meydana gidip uçakla Zafer havaalanına ulaşmak pandemi günlerinde 4 ila 5 saat. Karayolundan İstanbul’dan Zafer havaalanına ulaşmak 3 saat. Allah bilir bilet kaç paradır. Hangi zeka özürlü kişi bu meydanın yapılmasını önerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kutahyali ~ 3 yıl önce
Kendik 30 yıllık kutahyaliyim babayigit gormedim ıstanbuldan 3 saatte ulaşabileneni laf olsun torba dolsun
Teknik ~ 3 yıl önce
Kendim Afyonluyum 16 yıldır istanbulda oturuyom bir kere bile 3 saat de Kütahya ya varamadim. Tüm trafik kurallarini altüst etmen lazim. Bir iş insanı gözü ile bakarsan veya farklı gözle bakarsan bu uçuş işine yarayan insanlar var.
Komik olma ~ 3 yıl önce
Senin için üç buçuk saat olsun
Uşaklı ~ 3 yıl önce
Biz uşaklılari yorumlarına sansür mu uygulanıyor ey airporthaber uşakta zaten havalimanı var ve uşak halkı dibindeki meydandan uçmak istiyor inşallah bunu yayınlarsınız
Uşak istanbul 600km 4.30 geldim ~ 3 yıl önce
Kütahya istanbul arası 90km ile 4 saatte girersin hem de avrupa yakasından Azıcık sıkıştırsan 3 saatte de girersin ama benzini yakarsın önemli olan vakitse. Bu havalimanı altıntaşa yapıldı resmen 3 ile de uzak
3 değil ama ~ 3 yıl önce
En fazla 4 saat 30 dakika Osmangazi köprüsünü kullan
Kütahyalı ~ 3 yıl önce
Uşaktan tam 4 saat 10 dakikada bahçelievlere geldim 600km yol ama 350₺ yaktı araba. Kütahya üzerinden geldim bu arada. Yakıtı karşılarım dersen bir dahaki sefere söyle yetiştiririm seni toprağım
Osmangaziye ne gerek var ~ 3 yıl önce
Kac km kısalıyor ozamanda 4 saat değil ki :)
Yalaza ~ 3 yıl önce
Müteahhide para yoldurmak için yapılmış gereksiz bir meydan. Tabii onay verenin yediği avantayı da bilmiyoruz. Atatürk hava limanının iki pistini köreltip hiç gerek olmayan bir yere havaalanı yapmak olsa olsa ülke düşmanlığının ve rantın göstergesidir. Uşakta meydan var , Afyonda meydan var , kütahya karayolundan afyona 45 dakikalık, İstanbul’a 3 saatlik mesafede. Bu meydana ne gerek vardı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kutahyali ~ 3 yıl önce
Yollarını kullanmadığınız bir sehir oldugu ne kadarda belli yillardir gidip gelirim 3 saate geldigimi hatirlamam :)
Kutahyaliya ~ 3 yıl önce
Bende gidip geliyorum 4 saat sürüyor sanki 30 saatmiş gibi gereksiz tepkiler verme
Kütahyalıya ~ 3 yıl önce
Sen 3 saatte girmedin diye yalan mı oluyor ! 120km ortalamayla 3.30 sürer genelde. Hatta artırıyorum sana uşaktan istanbula 4saatte girdim ama 350₺ yaktı aracım.
Kütahyalı toprağım ~ 3 yıl önce
3.5 saatte girerim trafiğe yakalanmazsam ki girmişliğim çok. Altıntaş nasıl bir yerse kendine havalimanı yaptırttı. 40km yeni havalimanına git- 1 saat boarding + 1 saat uçuş + 1 saat uçağa geçme ve uçuş sonu valiz alma + en yakın kütahya merkez oda 40km tekrar yol git... sözün kısası oraya o havalimanına kim onay verdiyse kim müşteri potansiyelini hesapladıysa onlara kesicen faturayı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000