26 Ekim 2018, Cuma 15:02:18

'Zafer Havalimanı daha etkin kullanılmalı'

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kandemir, UTSO Meclis Başkanı İsmail Karaman ve beraberindeki UTSO heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.
  • Şehirlerden hızlı raylı sistem kurulursa hem bu iller arası bağlantı sağlanır hem de havalimanına ulaşım sağlanır.En önemlisi aynı kaderi aynı coğrafyayı aynı itilmislige mahkum bu üç il belki birlikte batının kasabalığından kurtuluşa erer.
  • Bölgesel Hava Yollu Projesi sunuldu , 50 kişilik uçaklarla ama ne Beldiyeler ne Ticaret Odaları yaklaştı , o yüzden Türkiye de böyle Meydanların hiçbir şansı yok. Ayrıca özelilkle zafer Meydanı kendini Devlet ten garantiye baglamiş ve Meydanın gelişmesine yatırım yapmaz.
  • Gurur hepimizin
  • Uşak' taki meydana, eğitim amaçlı 738 ve 320 inebiliyorsa küçük değil demektir. Şehrin ticaret odası, 103 km uzaklıktaki meydan için çıkartma yapıyorsa şehre ne faydaları olur ki...
  • zafer havalimanından kütahya, uşak ve afyonkarahisar'a hızlı demiryolu ile ulaşım imkanı sağlanmalı ve ayrıca istanbul çıkışlı, yurtdışına aktarma veren seferlere yönelik zafer havalimanı kalkışlarında düzenleme yapılmalı...
  • Boş yere yapılmış meydanı işe yarıyormuş gibi göstermek icin gösteri toplantısı yapılmış. Bir de haber değeri görmüş, ilginç.
  • Acaba çıkarılan borları ırdan mı gönderiyorlar bilemedim ✋
  • Kibrista rulet oynayip kazanma sansi, zaferde kar etme ihtimalinden daha yuksek
  • uşak şehir merkezindeki havalimanı dururken taaa altıntaş ilçesindeki atıl havalimanını kullanmayı düşünen beyfendileri tebrik ediyorum. yalnız bir sorun var kütahyalıların kendisi kullanmıyor zafer havalimanını uşşak ticaret sanayi odasını hakikaten kutluyorum.
  • Uşağ'a tarifeli sefer koyup,Zafer havalimanı'nın kullanılabilirliğini arttıralım çabası neyin kafası geçin bu siyasi politik ayakları elinizden gelse hemen kilidi vuracaksınız kapıya

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kandemir, UTSO Meclis Başkanı İsmail Karaman ve beraberindeki UTSO heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

Başkanların ziyarette gündem Zafer Bölgesel Havalimanı'nın daha etkin kullanılması oldu.

İller ve odalar arası işbirliğinin önemine vurgu yapılan ve görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve beraberindeki KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaptı.

Ege Bölgesi’nin iki güzide şehri olarak, bölge ekonomisi ve ihtiyaçları için yapılabilecek çalışmalar istişare edilerek, bölgesel birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı.

Zafer Bölgesel Havalimanının daha etkin kullanılması yönünde de müzakere yapılan ziyarette, bölgede ekonomik kalkınmaya katkı sağlayacak işbirliğinin sürdürülmesi yönünde görüş birliği dile getirildi.

Bölgesel sorunların tespiti ve çözüm önerileri geliştirilmesi, bu kapsamda ortak çalışmalar yapılarak, bu hususların yetkili makamlara iletilmesi yönünde karşılıklı görüşler paylaşıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, TOBB çatısı altındaki odaların ve borsaların etkili iletişim ve işbirliğinin, iş dünyası açısından büyük önem taşıdığını, bu kapsamda KUTSO’nun gerekli çalışmalar için hazır olduğunu ifade ederek, UTSO heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyulduğunu belirtti. 

'Zafer Havalimanı daha etkin kullanılmalı'

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Adımopter ~ 5 yıl önce
Şehirlerden hızlı raylı sistem kurulursa hem bu iller arası bağlantı sağlanır hem de havalimanına ulaşım sağlanır.En önemlisi aynı kaderi aynı coğrafyayı aynı itilmislige mahkum bu üç il belki birlikte batının kasabalığından kurtuluşa erer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bölgesl ~ 5 yıl önce
Bölgesel Hava Yollu Projesi sunuldu , 50 kişilik uçaklarla ama ne Beldiyeler ne Ticaret Odaları yaklaştı , o yüzden Türkiye de böyle Meydanların hiçbir şansı yok. Ayrıca özelilkle zafer Meydanı kendini Devlet ten garantiye baglamiş ve Meydanın gelişmesine yatırım yapmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ~ 5 yıl önce
Gurur hepimizin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özgür ~ 6 yıl önce
Uşak' taki meydana, eğitim amaçlı 738 ve 320 inebiliyorsa küçük değil demektir. Şehrin ticaret odası, 103 km uzaklıktaki meydan için çıkartma yapıyorsa şehre ne faydaları olur ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AIRMAN ~ 6 yıl önce
zafer havalimanından kütahya, uşak ve afyonkarahisar'a hızlı demiryolu ile ulaşım imkanı sağlanmalı ve ayrıca istanbul çıkışlı, yurtdışına aktarma veren seferlere yönelik zafer havalimanı kalkışlarında düzenleme yapılmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereksiz ~ 6 yıl önce
Boş yere yapılmış meydanı işe yarıyormuş gibi göstermek icin gösteri toplantısı yapılmış. Bir de haber değeri görmüş, ilginç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açılma sebebi tamamiyle farklı bir havaalanı ~ 6 yıl önce
Acaba çıkarılan borları ırdan mı gönderiyorlar bilemedim ✋

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olu yatirim ~ 6 yıl önce
Kibrista rulet oynayip kazanma sansi, zaferde kar etme ihtimalinden daha yuksek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uşşaklı ~ 6 yıl önce
uşak şehir merkezindeki havalimanı dururken taaa altıntaş ilçesindeki atıl havalimanını kullanmayı düşünen beyfendileri tebrik ediyorum. yalnız bir sorun var kütahyalıların kendisi kullanmıyor zafer havalimanını uşşak ticaret sanayi odasını hakikaten kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uşak ~ 6 yıl önce
Uşağ'a tarifeli sefer koyup,Zafer havalimanı'nın kullanılabilirliğini arttıralım çabası neyin kafası geçin bu siyasi politik ayakları elinizden gelse hemen kilidi vuracaksınız kapıya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000