05 Şubat 2011, Cumartesi 08:39:58

Zafer Havaalanı, bölgeyi uçuracak...

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Bölgesel Zafer Havaalanı'nın hizmete açılmasıyla ilin termal turizm potansiyelinin kat kat artacağını söyledi.
  • her ılde hava alanı var sırf yapılmak ıcın yapılıyor.afyonda askerı havaalanoı acılsın eskısehırde yenı yapılan bıtmek uzere bır havaalanı var usakta aynı yanı bız cok zengınız ama tabıkı bırılerını zengın etmek ıcın hesaplayın bakalım altıntastan afyondakı tesıslermı yakın yoksa eskısehırdenmı goreceksınız 5 yıl ıcınde hayvanların otladıgı bır havaalanı olarak kapanır.

Kütahya Seramik Güral Porselen Turizm AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve Korel Otel Genel Müdürü Serdar Tütüncü, Belediye Başkanı Çoban'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Çoban, Güral grubunun Afyon'a yapmış olduğu yatırımla ilin termalin başkent olması yolunda bir adım daha atılmış olacağını söyledi. Gerek Korel Termal gerekse de diğer termal otellerin ülke çapında önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren, havaalanı hizmete girince şehrin termal turizmindeki potansiyelinin ve istihdamın artacağını ve ilin ekonomisin canlanacağını kaydetti.

İşadamı Nafi Güral da Afyonkarahisar'da termal turizminin yeni halkası olacak olan Güral Afyon Termal Otel ve Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmaları hakkında Çoban'a bilgi verdi. Termal turizmi önemsediklerini belirten Güral, Afyon'un son yıllarda termal turizm konusunda büyük mesafe aldığını söyledi.


 

Zafer Havaalanı, bölgeyi uçuracak...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
her ılde hava alanı var sırf yapılmak ıcın yapılıyor.afyonda askerı havaalanoı acılsın eskısehırde yenı yapılan bıtmek uzere bır havaalanı var usakta aynı yanı bız cok zengınız ama tabıkı bırılerını zengın etmek ıcın hesaplayın bakalım altıntastan afyondakı tesıslermı yakın yoksa eskısehırdenmı goreceksınız 5 yıl ıcınde hayvanların otladıgı bır havaalanı olarak kapanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000