06 Haziran 2019, Perşembe 17:37:36

Yüzlerce kişi apronda kuyruğa girdi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ramazan Bayramı'nı geçirmek için gittiği Erzincan'dan uğurlanırken yüzlerce kişi havalimanının apronuna girdi. O anlar ilginç görüntülere sahne oldu.
  • Tek oterite nerede merak ediyorum İlk önce DHMİ yönetecek havalimanı ni Mia mi emniyet sube müdürü mu veya koruma mi ben anlamadım ki bu bir tek Binali Yıldırım da çekilen resim değildir Tüm havalimanlarına bakin vip geldiği zaman uçağı kim park ettiriyor Allah Korusun orda birşey olsa ne olur nerde uçuş can mal güvenliği hepsi hikaye valla bence bütün kurumlar ozellestirilsin DHMİ SHGM bir tek polis baksın pist kontrole kuleye makinaya elektrik elektronik satınalma personel aim apron zaten polise valide iç işleri bakanlığına bağlı ne ulaştırma ve denizcilik alt yapı bakanlığı bırakın bunları hepsi iç işleri bakanlığına baglansin bekcilerde teknik destek olsun sube müdürü de yabancı uçakları kontrol eder SHGM yaptığı gibi SHGM ye polis baksın her şeyi polis ve vali bilir
  • Şaşırmayın kitle bu işte. Okumuş, içinde vatan sevgisi olan, memleketini seven, biraz olsun vizyonu olan biri bunu yapar mı
  • İmamoğlu kimin jetiyle mtinklere gidiyor halkın 10, 20, telesiylemi jet almış tatile jetle gidiyor at gözlüğünü çıkarıp birde böyle bakın yoksa patetes soğanmı satmış
  • Niye yaka kartı, GBT, xray cihazı, üst araması, el dedektörü, apron giriş kapısı, güvenlikçi, polis, gümrük memuru,havalimanı güvenlik tedbirleri, güvenlik komitesi var? Kuralları herkese uygulamayacaksanız, niye havalimanı personeline, tüm havacılara, yolculara eziyet çektirip, sıkıntı yaşatıyorsunuz?
  • Varlık kuyruğuna benziyor,Patates soğan varmı
  • bu kadar adam aprona nasıl girmiş? hepsine apron kartı mı çıkartıldı? airporthaber de bu olayı "ilginç görüntüler oluştu" diye veriyor. tebrikler
  • TC-CLH uçak 2016 yılındaki bir habere göre bir zamanlar damadın da CEO'su olduğu Çalık Holding'e aitmiş. Bir iş adamı Binali'ye tahsis etmiş olabilir. Malum, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
  • ulaşımla çağ atlayan hangi ileri gitmiş ülke var peki? üstelik daha doğmamış torunlarımız döviz bazlı borçlanarak yapıldı ne yapıldıysa. gerçek ve doğru eğitime yatırım yapılmadıkça,insan ayrımı bitmedikçe istediğin kadar ulaşıma yatırım yap palavra.
  • Zamaninda saat rusvetcisi bakanimiz Azeri yandas isadaminin ozel ucagi ile bedavaya seyahat ederken Esenboga Genel havacilik apronuna sadece apron karti olmayan silahli korumalar silahlariyla birlikte degil ayrica apron plakasi olmayan bir suru aracta giriyordu ve butun apronu kapatiyorlardi. Bu konularda vali, vali yardimcisi, kapidaki ozel guvenlikciler, polisler ve havaalani mulki amiri sorusturmali ve hepsi gorevlerinden alinmalidirlar.
  • Adamlar gercekten de anlamak istemiyorlar mi? Bu hareketleriyle oy kaybediyorlar, vatandasin gozunden dusuyorlar. Resmen kendierine soyle derin bir kuyu kazmislar. Hər şey çox gözəl olacaq!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ramazan Bayramı'nı geçirmek için gittiği Erzincan'dan uğurlanırken yüzlerce kişi havalimanının apronuna girdi. O anlar ilginç görüntülere sahne oldu.

Erzincan Havalimanı’nda düzenlenen uğurlama programında Yıldırım, kendisini yolcu etmek için gelen yüzlerce hemşehrisiyle tokalaşması 1 saat 8 dakika sürdü.

Yıldırım, Diyarbakır’daki programa gitmek için bugün saat 12:00 sularında Erzincan Havalimanı'na geldi. Erzincan Havalimanı'nda Binali Yıldırım’ı yolcu etmek için yüzlerce hemşehrisi hazır bulundu. Apronda protokolün yanı sıra uzunca kuyruk oluşturan vatandaşlar Yıldırım’la tokalaşıp, fotoğraf çektirebilmek için sıranın kendilerine gelmesini bekledi.

Bütün hemşehrisiyle bire bir görüşüp, tokalaşan, talep edenlerle de fotoğraf çektiren Yıldırım’ı uğurlama programı 1 saat 8 dakika sürdü.

Erzincanlılar tarafından uçağın kapısına kadar uğurlanan Binali Yıldırım, uçakla Diyarbakır’a hareket etti.





Yüzlerce kişi apronda kuyruğa girdi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

SHGM nerede ~ 5 yıl önce
Tek oterite nerede merak ediyorum İlk önce DHMİ yönetecek havalimanı ni Mia mi emniyet sube müdürü mu veya koruma mi ben anlamadım ki bu bir tek Binali Yıldırım da çekilen resim değildir Tüm havalimanlarına bakin vip geldiği zaman uçağı kim park ettiriyor Allah Korusun orda birşey olsa ne olur nerde uçuş can mal güvenliği hepsi hikaye valla bence bütün kurumlar ozellestirilsin DHMİ SHGM bir tek polis baksın pist kontrole kuleye makinaya elektrik elektronik satınalma personel aim apron zaten polise valide iç işleri bakanlığına bağlı ne ulaştırma ve denizcilik alt yapı bakanlığı bırakın bunları hepsi iç işleri bakanlığına baglansin bekcilerde teknik destek olsun sube müdürü de yabancı uçakları kontrol eder SHGM yaptığı gibi SHGM ye polis baksın her şeyi polis ve vali bilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cehalet ~ 5 yıl önce
Şaşırmayın kitle bu işte. Okumuş, içinde vatan sevgisi olan, memleketini seven, biraz olsun vizyonu olan biri bunu yapar mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelişki ~ 5 yıl önce
İmamoğlu kimin jetiyle mtinklere gidiyor halkın 10, 20, telesiylemi jet almış tatile jetle gidiyor at gözlüğünü çıkarıp birde böyle bakın yoksa patetes soğanmı satmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Madem Apron herkese serbest ~ 5 yıl önce
Niye yaka kartı, GBT, xray cihazı, üst araması, el dedektörü, apron giriş kapısı, güvenlikçi, polis, gümrük memuru,havalimanı güvenlik tedbirleri, güvenlik komitesi var? Kuralları herkese uygulamayacaksanız, niye havalimanı personeline, tüm havacılara, yolculara eziyet çektirip, sıkıntı yaşatıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 5 yıl önce
Varlık kuyruğuna benziyor,Patates soğan varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 5 yıl önce
tam bir varlık kuyruuu
Apron ~ 5 yıl önce
bu kadar adam aprona nasıl girmiş? hepsine apron kartı mı çıkartıldı? airporthaber de bu olayı "ilginç görüntüler oluştu" diye veriyor. tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 5 yıl önce
Airport haber ne desin ki. Övmesin de ertesi gün müfettişlerin istilasına mı uğrasın.
nemo ~ 5 yıl önce
TC-CLH uçak 2016 yılındaki bir habere göre bir zamanlar damadın da CEO'su olduğu Çalık Holding'e aitmiş. Bir iş adamı Binali'ye tahsis etmiş olabilir. Malum, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ufuk ~ 5 yıl önce
KK’da Koc holdinge ait özel ucakla ucuyor. Ons ne bicim bir kilif uydururdunuz?
binali yidirim'a ~ 5 yıl önce
ulaşımla çağ atlayan hangi ileri gitmiş ülke var peki? üstelik daha doğmamış torunlarımız döviz bazlı borçlanarak yapıldı ne yapıldıysa. gerçek ve doğru eğitime yatırım yapılmadıkça,insan ayrımı bitmedikçe istediğin kadar ulaşıma yatırım yap palavra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha cok var ornekleri ~ 5 yıl önce
Zamaninda saat rusvetcisi bakanimiz Azeri yandas isadaminin ozel ucagi ile bedavaya seyahat ederken Esenboga Genel havacilik apronuna sadece apron karti olmayan silahli korumalar silahlariyla birlikte degil ayrica apron plakasi olmayan bir suru aracta giriyordu ve butun apronu kapatiyorlardi. Bu konularda vali, vali yardimcisi, kapidaki ozel guvenlikciler, polisler ve havaalani mulki amiri sorusturmali ve hepsi gorevlerinden alinmalidirlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ampul Ustasi ~ 5 yıl önce
Adamlar gercekten de anlamak istemiyorlar mi? Bu hareketleriyle oy kaybediyorlar, vatandasin gozunden dusuyorlar. Resmen kendierine soyle derin bir kuyu kazmislar. Hər şey çox gözəl olacaq!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000