01 Şubat 2018, Perşembe 12:51:40

Yusuf Akçayoğlu'nun acı kaybı

İstanbul yeni havalimanı İGA CEO’su Yusuf Akçayoğlu, ağabeyini kaybetmenin acısını yaşadı.
  • Akcayoglu Ailesine Başsağlığı diler, Merhuma Allah'tan rahmet , geride kalanlara sağlıkla sabırlar dileriz.
  • Allah Rahmet etsin.
  • Merhuma ALLAH tan Rahmet, Geride kalanlara sabırlar dileriz.
  • Akçayoğlu ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
  • Allah Rahmet etsin. Ailesinin Basi sagolsun, Allah sabirlar versin. Süphesiz ki ailesi, akrabalari ve aile yakinlari icin aci bir durumdur. Pekiyi, Daha var olmayan Havalimaninin CEO sun agabeyinin vefat etmesinin Havacilik sektörü okuyuculari ile ilgisini söyleyebilirmisiniz? Bu vefat haberini sürmanset olarak vermek hangi kritere göredir. Bu durumda AHL kargo idari amirinin de bir yakininin vefati da haber niteliginde olacagina göre vuku buldugunda manset yapilacakmidir. Yoksa bu durum sadece en tepedikelr icin mi gecerlidir. Örnegin, Agabeyi degil de agabeyinin damadi vefat etmis olsaydi durum ne olurdu. Son yillarda adeta bir moda olustu.. Hayattayken zerre ilgilenilmeyen özellikle sarkicilar vb. kisiler vefat ettiklerinde veya hastahaneye yattiklarinda adeta tüm devlet erkani ile birlikte, Dünya sanatcisi nidalari ile mansetlere tasinmasi, hastahane onlerinde ve cenazelerde boy göstermek icin adeta yarisilmasi gibi birsey.
  • Bize ne ki?

İstanbul yeni havalimanı İGA CEO’su Yusuf Akçayoğlu, ağabeyini kaybetmenin acısını yaşadı.

IGA Havalimanı CEO’su Yusuf Akçayoğlu’nun ağabeyi İbrahim Akçayoğlu (72), geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Tarsus’ta yaşayan Akçayoğlu’nun ABD’den ailesinin geldikten sonra burada toprağa verileceği öğrenildi.

Cambridge Üniversitesi mezunu olan ağabey Akçayoğlu, Birleşmiş Milletler ve Dünya Bankası’nda görev yaptıktan sonra emekli olmuştu.

Yusuf Akçayoğlu'nun acı kaybı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

M. Muhsin DAVARCİ ~ 6 yıl önce
Akcayoglu Ailesine Başsağlığı diler, Merhuma Allah'tan rahmet , geride kalanlara sağlıkla sabırlar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İ.A ~ 6 yıl önce
Allah Rahmet etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Service Team ~ 6 yıl önce
Merhuma ALLAH tan Rahmet, Geride kalanlara sabırlar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değerli ~ 6 yıl önce
Akçayoğlu ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rahmet ~ 6 yıl önce
Allah Rahmet etsin. Ailesinin Basi sagolsun, Allah sabirlar versin. Süphesiz ki ailesi, akrabalari ve aile yakinlari icin aci bir durumdur. Pekiyi, Daha var olmayan Havalimaninin CEO sun agabeyinin vefat etmesinin Havacilik sektörü okuyuculari ile ilgisini söyleyebilirmisiniz? Bu vefat haberini sürmanset olarak vermek hangi kritere göredir. Bu durumda AHL kargo idari amirinin de bir yakininin vefati da haber niteliginde olacagina göre vuku buldugunda manset yapilacakmidir. Yoksa bu durum sadece en tepedikelr icin mi gecerlidir. Örnegin, Agabeyi degil de agabeyinin damadi vefat etmis olsaydi durum ne olurdu. Son yillarda adeta bir moda olustu.. Hayattayken zerre ilgilenilmeyen özellikle sarkicilar vb. kisiler vefat ettiklerinde veya hastahaneye yattiklarinda adeta tüm devlet erkani ile birlikte, Dünya sanatcisi nidalari ile mansetlere tasinmasi, hastahane onlerinde ve cenazelerde boy göstermek icin adeta yarisilmasi gibi birsey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 6 yıl önce
Bize ne ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000