18 Eylül 2017, Pazartesi 10:38:59

Yusuf Akçayoğlu 3. havalimanını anlattı

İGA Havalimanları İnşaatı CEO’su Yusuf Akçayoğlu, yeni havalimanı ile ilgili önemli detaylar aktardı.
  • Seslendirme Ali Ağaoğlu.
  • Allah Devletimize milletimize zeval vermesin daha büyük daha güzel projeleri yaparız inşallah. Tüm batı ve onun yaltakçıları bu projenin yapılamaması için her platformda uğraşıyor ama çok şükür oralardan hasetle seyrediyorlar..
  • Şimdi biz en hızlı şekilde en müthiş inşaat işini yapıyoruz diyorsan onu geç.
  • Ben böyle bilmem kaç ayda bitirdik, lideriz, çok iyiyiz, 1 numarayız ninnilerine yaşım gereği çok aşinayım. Bundan sonra olacakları da bu yüzden çok iyi tahmin ediyorum. Açılıştan sonraki ilk yağmurda check-in bankolarının önünde tavandan akan sulara kova falan... En hızlı değil, iyi yapın şapka çıkaralım. Ama yurdumda bu tür şeyler değişmez.
  • Havalimanı inşaatının iş güvenliği/ emniyeti raporlarını gören duyan var mı?!
  • açılınca kimbilir ne kadar tamirat yapacak ve eksik tamamlamaya çalışacaksınız.kendi kendinizi övmeyin.icraati bitirin de biz övelim.övgüye değerseniz eğer.yine bi aksaklik var ki şimdiden sallamaya başladın sayın ceo.
  • Imsallah hersey guzel olur ve birsuru insan ekmek yer.Ulke olarak huzurlu bir sekilde kullaniriz.
  • bence bu proje olur. güzel gidiyor. sorunlar elbet olacak ama üstesinden gelinecek. ben inanıyorum.
  • Motorla cabuk bitiyor
  • Muhakkak Bitince çok güzel olacak ancak inşallah hızlı yapıcaz diye kaliteden ödün verilmez tekrar tekrar onarmak zorunda kalmayız özellikle dolgu olayı çok önemli malum Atatürk havalimanında bile hala taksi yollarında çökmeler oluyor Her yıl yenileniyor ve bunlar büyük mali kayıplara neden oluyor. Yen'i alanın fizibilitesi çalışması çok iyi yapılmalı ve ona uygun malzeme kullanıllmalı. yeni havalimanı açıldığı gün Türk havacılığana ülke ekonomisini katma değeri çok ama çok yüksek olacak emeği geçen herkese teşekkürler.

İGA Havalimanları İnşaatı CEO’su Yusuf Akçayoğlu, yeni havalimanı ile ilgili önemli detaylar aktardı.

3. havalimanının başlangıç sürecindeki en büyük zorluğun bataklık alan olduğunu belirten Akçayoğlu, açılış gününde bütün aktivitelerin bitmiş olacağının altını çizdi.

Böyle bir projenin dünyanın herhangi bir yerinde 10 yılda ancak bitebileceğini ifade eden Yusuf Akçayoğlu, 'yurut dışında yapmış olduğumu işler ve tecrübelerden yola çıkarak bunu rahatlıkla söyleyebiliriz' dedi.

İşte Akçayoğlu'nun ağzından 3. havalimanı süreci:

Yusuf Akçayoğlu 3. havalimanını anlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Dublaj ~ 7 yıl önce
Seslendirme Ali Ağaoğlu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maşallah ~ 7 yıl önce
Allah Devletimize milletimize zeval vermesin daha büyük daha güzel projeleri yaparız inşallah. Tüm batı ve onun yaltakçıları bu projenin yapılamaması için her platformda uğraşıyor ama çok şükür oralardan hasetle seyrediyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maşallah ~ 7 yıl önce
İnşallah maaşallahla olmuyor bu işler. Bak çalışan mimar ve mühendisler sizin kafadan değil. Hepsi aydın insanlar. Maşallahı bırak aydınlara dua et sen.
Ne demek bu? ~ 7 yıl önce
Şimdi biz en hızlı şekilde en müthiş inşaat işini yapıyoruz diyorsan onu geç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlk yağmur ~ 7 yıl önce
Ben böyle bilmem kaç ayda bitirdik, lideriz, çok iyiyiz, 1 numarayız ninnilerine yaşım gereği çok aşinayım. Bundan sonra olacakları da bu yüzden çok iyi tahmin ediyorum. Açılıştan sonraki ilk yağmurda check-in bankolarının önünde tavandan akan sulara kova falan... En hızlı değil, iyi yapın şapka çıkaralım. Ama yurdumda bu tür şeyler değişmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İş güvenliği ve ölümlü yaralanmalar! ~ 7 yıl önce
Havalimanı inşaatının iş güvenliği/ emniyeti raporlarını gören duyan var mı?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insan ~ 7 yıl önce
açılınca kimbilir ne kadar tamirat yapacak ve eksik tamamlamaya çalışacaksınız.kendi kendinizi övmeyin.icraati bitirin de biz övelim.övgüye değerseniz eğer.yine bi aksaklik var ki şimdiden sallamaya başladın sayın ceo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77ff ~ 7 yıl önce
Imsallah hersey guzel olur ve birsuru insan ekmek yer.Ulke olarak huzurlu bir sekilde kullaniriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 7 yıl önce
bence bu proje olur. güzel gidiyor. sorunlar elbet olacak ama üstesinden gelinecek. ben inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Motorcu ~ 7 yıl önce
Motorla cabuk bitiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GüZel olacak ~ 7 yıl önce
Muhakkak Bitince çok güzel olacak ancak inşallah hızlı yapıcaz diye kaliteden ödün verilmez tekrar tekrar onarmak zorunda kalmayız özellikle dolgu olayı çok önemli malum Atatürk havalimanında bile hala taksi yollarında çökmeler oluyor Her yıl yenileniyor ve bunlar büyük mali kayıplara neden oluyor. Yen'i alanın fizibilitesi çalışması çok iyi yapılmalı ve ona uygun malzeme kullanıllmalı. yeni havalimanı açıldığı gün Türk havacılığana ülke ekonomisini katma değeri çok ama çok yüksek olacak emeği geçen herkese teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000