12 Haziran 2010, Cumartesi 09:03:28

Yurtdışı için ek sefer konulacak

Havaalanının bulunduğu Zonguldak’ın Saltukova Beldesi Belediye Başkanı Adil Düzlü, yolcu sayısındaki artış nedeniyle yurt dışına sefer sayısının arttırılacağını söyledi.
  • başkanın soylemiş oldugu yurtdışı seferelrle ilgilidir.. dogru okumanızı tavsiye ederim..dıshat seferleri yeterli gelmiyor..18 temmuzdan itibaren salı ve persembe gunleri 3er dışhat iniş kalkşı olan meydanımız pazar gunleri de dusseldorf ucusuyla tanışacak.. bilgilerinize...ben sahidim...
  • fullden kastın ne 3mü 5mi boru jet kaç kişiyle uçuyor hiç 15 oldumu aydınlat bizi hani her tarafa uçuş istiyordunuz ya sizin isteğiniz akla mantığa aykırı
  • minibüs mü saydin yoksa sen??ucak full her ucusta!!
  • Şu an yani 10 gün sonra Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde okullar tatile girmektedir.Zonguldak ve civarından kalabalık bir toplum adı geçen eyalette çaiışmaktadırlar.Şayet iyi bir planlama işe başlansaen azından 6 sefer geliş olarak 4 de dönüş olarak uygulanabilir.
  • SENDE DE HAREKETLILIK OLMUŞ BAKSANA
  • gunde 15 yolcuyla acayip hareketlilik olmuştur :) saltukovanin koyunden gelen minubusler daha çok hareketlilik yaratiyordur baskan :)

Yurt dışına hafta içerisinde haftada 2 gün Almanya seferlerinin olduğunu hatırlatan Başkan Düzlü, “Haftanın 5 gününde yurt içi ve yurt dışı seferler oluyor. Şimdilik sadece Cumartesi ve Pazar günleri sefer olmuyor. Şuanki yurt dışı seferleri yeterli gelmiyor.  Yolcu  fazla olması nedeniyle ayın sonun doğru yurt dışına sefer sayısının arttırılması planlanıyor. Pazar günleri de Almanya seferleri başlanılacağını tahmin ediyoruz” dedi.

Başkan Düzlü, yurt içinde başlatılan İstanbul ve Trabzon seferlerinin de bölgeye bir  hareket  sağladığını kaydetti. Uçak seferlerinin doğrudan bölgeye ekonomi girdisinin bulunmadığını vurgulayan Düzlü, bölgedeki hareketlilikten şimdilik memnun olduğunu ifade etti.
Düzlü şöyle devam etti:

“Havaalanına gidiş, gelişlerde yolcular  zaman zaman beldemize uğruyorlar. Gelenlerin geneli, beldeyi tanımadıkları için gezip görüyorlar. Bu nedenle doğan  ihtiyaçlarını bölgemizde gideriyorlar. Önemli ölçüde bize ekonomik girdisi yok ama gerek istihdam, gerekse  bölgenin  tanınması açısından havaalanı önemli bir hareketlilik sağlıyor. En azından 40’a yakın kişi çalışıyor. Bunların yarısı Saltukova’da kalıyor.”
 

Yurtdışı için ek sefer konulacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
başkanın soylemiş oldugu yurtdışı seferelrle ilgilidir.. dogru okumanızı tavsiye ederim..dıshat seferleri yeterli gelmiyor..18 temmuzdan itibaren salı ve persembe gunleri 3er dışhat iniş kalkşı olan meydanımız pazar gunleri de dusseldorf ucusuyla tanışacak.. bilgilerinize...ben sahidim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fullden kastın ne 3mü 5mi boru jet kaç kişiyle uçuyor hiç 15 oldumu aydınlat bizi hani her tarafa uçuş istiyordunuz ya sizin isteğiniz akla mantığa aykırı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
minibüs mü saydin yoksa sen??ucak full her ucusta!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şu an yani 10 gün sonra Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde okullar tatile girmektedir.Zonguldak ve civarından kalabalık bir toplum adı geçen eyalette çaiışmaktadırlar.Şayet iyi bir planlama işe başlansaen azından 6 sefer geliş olarak 4 de dönüş olarak uygulanabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SENDE DE HAREKETLILIK OLMUŞ BAKSANA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gunde 15 yolcuyla acayip hareketlilik olmuştur :) saltukovanin koyunden gelen minubusler daha çok hareketlilik yaratiyordur baskan :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000