29 Mayıs 2017, Pazartesi 14:02:17

Yunanistan'da savaş uçağı düştü!

Yunanistan’da, Skopelos Adası yakınlarında Yunan Hava Kuvvetlerine ait Mirage 2000 tipi savaş uçağının düştüğü bildirildi.
  • yunan pilotlari havaharp okuluna egitime basladiklari gun itibari ile cevrelerinde tek dusman olarak gordukleri Turk ucaklarini nasil dusureceklerini ve turk topraklarini nasil bombalayacaklarini ogrenirler. O dusen mirage ucagi turkiyeye karsi kullanilmak uzere alindi ve yine ayni ucak ilave bir modernizasyonlardan gecirilerek scalp denilen ve anadolunun iclerini vurmasi icin fuzelerle donatildi. Yunan aldigi her savas aletini turkiyeye karsi kullanmak icin alir yoksa konmsu italya ile savas ´mak icin degil. Muslumanliktan dem vuran arkadaslar o ucak sizin camilerinizi bpombalayacakti.Bu adamlarin hayati bize dusmanlikla gecti.Gucleri yetse bin kere saldirmistilar. Tabi saldirinca ya musluman adam oldurmez deyip artik karsilikta vermezsiniz malum humanissiniz ya, Yunan gizli servislerinin orgute verdigi silahlarla kac askerimizin oldugunu biliyormusunuz.Yunan bu orgute benim 2, ordum der. Humanistlige devam adam bombayo yapistirince cicek atarsiniz sizde
  • Ayıptır hepimiz insanız.. Biz düşmanımızı öldürne yerine esir alıp misafir gibi davranan bir milletiz. Uyanmıyormuşsunuz bu yorumlardan .
  • Neymiş
  • Pilot kurtuldu, THY (YHY) ye basvurmus Direct Entry olarak.
  • Apo p.... saklayan yunanistan beter olsunlar insallah
  • ruh hastası.
  • Türkiye düşmanlarının dostu,Yunan.
  • Değerli adminler... lütfen insanların ölmesini dileyen sağlıklı bir beyinden çıkmadığı alenen belli olan yorumları yayımlamayınız. Saygın bir internet sitesine yakışmıyor.
  • Ayvaliktan midilli'ye gidip eurolari orda birakiyor vatandaslarimiz .Onlarda bir yerde hakli bodrum fethiye.vb fiyatlardan yariyariya ucuz yunan adalari.Bodrumda bir gun otogarin yakinlainda dövzi bozdurmuştum o.ç dövizci 1990lardan kalma bozuk paralari aralarinda verdi şerefsiz bodrum dövizcisi hatta ayni hafta 2 defa tekrar etti o.c dovizci. Durust olmadan kalkinamayiz durustluk cok onemli.
  • Fırlatma koltuğuyla kurtulan pilotu kurtarma çalışmaları umarım kardak krizine dönmez

Yunanistan’da, Eğriboz Yarımadası’nın (Eyvia) kuzeyinde yer alan Skopelos Adası yakınlarında Yunan Hava Kuvvetlerine ait Mirage 2000 tipi savaş uçağının düştüğü bildirildi.

Yunan basını, uçağın eğitim uçuşu sırasında motorunda meydana gelen teknik arıza nedeniyle düştüğünü, otomatik fırlatma sistemini kullanan pilotun kurtulduğunu duyurdu.

Kazanın ardından Sakız ve Midilli adalarından havalanan 2 Puma helikopter ve bölgede seyreden gemiler tarafından arama kurtarma çalışmalarının başlatıldığı belirtildi.

Yunanistan'da savaş uçağı düştü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

yunan ~ 7 yıl önce
yunan pilotlari havaharp okuluna egitime basladiklari gun itibari ile cevrelerinde tek dusman olarak gordukleri Turk ucaklarini nasil dusureceklerini ve turk topraklarini nasil bombalayacaklarini ogrenirler. O dusen mirage ucagi turkiyeye karsi kullanilmak uzere alindi ve yine ayni ucak ilave bir modernizasyonlardan gecirilerek scalp denilen ve anadolunun iclerini vurmasi icin fuzelerle donatildi. Yunan aldigi her savas aletini turkiyeye karsi kullanmak icin alir yoksa konmsu italya ile savas ´mak icin degil. Muslumanliktan dem vuran arkadaslar o ucak sizin camilerinizi bpombalayacakti.Bu adamlarin hayati bize dusmanlikla gecti.Gucleri yetse bin kere saldirmistilar. Tabi saldirinca ya musluman adam oldurmez deyip artik karsilikta vermezsiniz malum humanissiniz ya, Yunan gizli servislerinin orgute verdigi silahlarla kac askerimizin oldugunu biliyormusunuz.Yunan bu orgute benim 2, ordum der. Humanistlige devam adam bombayo yapistirince cicek atarsiniz sizde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ölümsüz kaptan ~ 7 yıl önce
Ayıptır hepimiz insanız.. Biz düşmanımızı öldürne yerine esir alıp misafir gibi davranan bir milletiz. Uyanmıyormuşsunuz bu yorumlardan .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kökeni ~ 7 yıl önce
Neymiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesin bilgi yayabilirsiniz. ~ 7 yıl önce
Tabi ki askermiş.
YHY ~ 7 yıl önce
Pilot kurtuldu, THY (YHY) ye basvurmus Direct Entry olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Apo p.... saklayan yunanistan beter olsunlar insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 7 yıl önce
İnşallah!!!!
Yesss!!!! ~ 7 yıl önce
İyi oldu
A9 ~ 7 yıl önce
Apo Türkiye'de , tatil yapıyor, akşamlar jöleli ile çay içiyor, haberin olsun.. Hiç mi okumuyorsunuz? Pes yani
? ~ 7 yıl önce
ruh hastası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batmanlı ~ 7 yıl önce
Türkiye düşmanlarının dostu,Yunan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batmanlı kardeşim ~ 7 yıl önce
Ben Rum'um,Türkiye düşmanı değilim.Ailem de değil,bütün hayatlarını bu ülkeye faydalı olacak işlerde çalışıp,vergilerini ödeyerek geçirdiler.Erkek kardeşim bu ülke için askerlik yaptı.Vatan haini ve Türk düşmanı arıyorsanız bize gelene kadar çok insan var.
Batmanlı ~ 7 yıl önce
Yunan derken,eleştirdiğim tatbiki sistemdir,Halklar kardeştir.tüm Yunan halklarına saygılarımla.
Batmanli ya cevap a cevap ~ 7 yıl önce
Sevgili Rum kardesim sen hic merak etme , liyakat ve duzgun vatandasliginizdan suphemiz yok ,kimsede sizi yargilayip yorum yapamaz. Batmanli rumuzu ile yazanada bakma,esas dusman ve hainlerin nerden ciktigini!! (son 30 senedir) herkes iyi biliyor!!
Ziyaretçi ~ 7 yıl önce
Değerli adminler... lütfen insanların ölmesini dileyen sağlıklı bir beyinden çıkmadığı alenen belli olan yorumları yayımlamayınız. Saygın bir internet sitesine yakışmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziyaretçiye ~ 7 yıl önce
Günaydın, kendi insanı ölünce sevinen bu millet, başkası ölünce eğlence yapıyor.. İşte insan sevgisi.. Sorsan elhamdulillah Müslümanım der, toz kondurmaz.. Pes yani
midilli ~ 7 yıl önce
Ayvaliktan midilli'ye gidip eurolari orda birakiyor vatandaslarimiz .Onlarda bir yerde hakli bodrum fethiye.vb fiyatlardan yariyariya ucuz yunan adalari.Bodrumda bir gun otogarin yakinlainda dövzi bozdurmuştum o.ç dövizci 1990lardan kalma bozuk paralari aralarinda verdi şerefsiz bodrum dövizcisi hatta ayni hafta 2 defa tekrar etti o.c dovizci. Durust olmadan kalkinamayiz durustluk cok onemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurtarma ~ 7 yıl önce
Fırlatma koltuğuyla kurtulan pilotu kurtarma çalışmaları umarım kardak krizine dönmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000