21 Mayıs 2023, Pazar 12:02:42

Yunanistan'da 'KAAN' paniği başladı

Milli Muharip Uçak 'KAAN', komşu Yunanistan'da büyük panik yarattı. Yunanistan Hava Kuvvetleri eski komutanı Konstantinos Latridis, analiz yazısında F-35 üzerinden Türkiye'nin yerli savaş uçağı 'KAAN'ı ele aldı.
  • yunanistan senin sınırından rahatça geçen 8 milyon göçmeni para alıp içeride tuttuğun sürece hiçbir şeyden korkmaz merak etme. şu an en çok kılıçdaroğlu gelir diye korkuyorlar.
  • ingiltere en buyuk ortaklarimizdan biri siz neyin kafasini yasiyorsunuz? hani abd falan desen anlarim ama biraz mantik
  • Yerli silah sanayimizin gelişmesinden muzdarip olan İrlandalıların varlığı ne yazık ki bir gerçek ve bu hepimizi üzüyor.....Kimin kuklası onlar?
  • Bu ucakları daha havada ucarken veya bir gösteri anında görmedik hep yerdeler. yalnız gecenlerde bir tanesinin kuyruk kısmında yangın çıktıgı haberini okuduk.
  • Yok ufo ile karşılaştırdı:)) ne alem insanlar var ya
  • Yunanistan a tavsiyem Türkiye yi örnek alsınlar. Biz Yunanistan ile komşu ülkeyiz silah uçak yapıyoruz diye komşumuza saldıracak halimiz yok yaptığımız sadece ülke savunmamızı dışa bağımlılıktan kurtarmak ve ülke kaynaklarını ülkede bırakmak . Abd nin amacı ülkelerde karmaşa çıkarttırarak silah satmak çünkü en büyük ihracat kalemi silah ekonomisi .Komşu ülkeler olarak uyanık olmalıyız tuzaklara oyunlara gelmemeliyiz.
  • Sade metal govde; yani maket; akp hayal satarak oy devsiriyor
  • yunanin dert etmesi icin en az 10 sene var
  • Yunanistan hiçbir zaman Bizim rakibimiz olmadı. Bizim daimi rakibimiz İngiltere.
  • Kaan mı KAĞAN mı olmalıydı?

Milli Muharip Uçak 'KAAN', komşu Yunanistan'da büyük panik yarattı. Yunanistan Hava Kuvvetleri eski komutanı Konstantinos Latridis, analiz yazısında F-35 üzerinden Türkiye'nin yerli savaş uçağı 'KAAN'ı ele aldı.

Milli Muharip Uçak 'KAAN', Yunanistan'da konuşulmaya devam ediyor. Emekli Yunan komutan Latridis'in 'Türkiye 5. nesil savaş uçağı yapabilir mi?' başlıklı analiz yazısında Türkiye'nin F-35 tecrübesine dikkat çekildi. 'KAAN'ın F-35'e benzer özelliklere sahip olduğunu dile getiren Latridis, Türkiye'nin silah ve füze sistemlerinde sahip olduğu üretim kabiliyetlerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini belirtti.

'Türkiye 5. nesil savaş uçağı yapabilir mi?' başlıklı analiz yazısında Türkiye'nin F-35 Programı'ndan çıkarılmadan önce TUSAŞ'ın F-35 uçağının orta gövdesini ürettiğine dikkat çeken emekli Yunan komutan, 'Bu, şirketin Türk savaş uçağını da üretecek üretim kapasitesine sahip olduğu anlamına geliyor' ifadesini kullandı.

ABD'DEN F-35 DİLENEN YUNANİSTAN, KAAN'I TAKİBE ALDI!

Türkiye'nin savaş uçağı projesinin 2010 yılında başladığını belirten Latridis, 'İlk uçuşu 2025 yılında gerçekleştirilecek olan uçağın 2028 yılından sonra hizmete girmesi planlanıyor' dedi.

Milli Muharip Uçak 'KAAN'ın F-35 savaş uçağına benzer özelliklere sahip olduğu kaydedildi.

Savaş uçağı yapım maliyetinin pahalılığına vurgu yapan emekli komutan, Türkiye'nin uygun maliyet için yerli parça üretimine yöneldiğini belirtti.

F-16'larda kullanılan F110 motorunun KAAN'da kullanılmasının geçici bir çözüm olduğunu ileri süren Latridis, Türkiye'nin yerli motor üretiminde çok yol kat ettiğine işaret etti.

KAAN'da başarılı olması durumunda Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı yapabilen ülkeler kulübüne gireceğini ifade eden Latridis, 'Türkiye'nin silah ve füze sistemlerinde sahip olduğu üretim kabiliyetleri göz ardı edilmemelidir' uyarısında bulundu.

ABD ile yürütülen F-35 görüşmelerine ilişkin açıklamada bulunan Miçotakis, Biden yönetimini eleştirdi. Miçotakis, 'F-35'lere ihtiyacımız olduğunu açıkça söylüyoruz. Amerikalılara istediklerinden fazlasını vermemize rağmen, uçakla ilgili bir açıklama lütfunu henüz göstermediler. Herhalde daha çok önem verdikleri Türkiye'yi rahatsız etmek istemiyorlar' ifadelerini kullandı.

Yunanistan'da 'KAAN' paniği başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

yunanistan ~ 11 ay önce
yunanistan senin sınırından rahatça geçen 8 milyon göçmeni para alıp içeride tuttuğun sürece hiçbir şeyden korkmaz merak etme. şu an en çok kılıçdaroğlu gelir diye korkuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 11 ay önce
ingiltere en buyuk ortaklarimizdan biri siz neyin kafasini yasiyorsunuz? hani abd falan desen anlarim ama biraz mantik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trojan V. ~ 11 ay önce
Yerli silah sanayimizin gelişmesinden muzdarip olan İrlandalıların varlığı ne yazık ki bir gerçek ve bu hepimizi üzüyor.....Kimin kuklası onlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 11 ay önce
Bu ucakları daha havada ucarken veya bir gösteri anında görmedik hep yerdeler. yalnız gecenlerde bir tanesinin kuyruk kısmında yangın çıktıgı haberini okuduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nam kemal ~ 11 ay önce
Cokmu sevindin
:)) ~ 11 ay önce
Sen uçabilir olanını yapsana delikanlı
kuyruğu mu yanmış:)))) ~ 11 ay önce
merak ettim daha yerdeyken kuyruğu yanan uçağı kim uçurmak ister????
hasan ~ 11 ay önce
Akıncı, Hürkuş daha niceleri de daha önce yerdelerdi.
Solcu bükücü ~ 11 ay önce
Ağla ben gördüm (sen görmek istememiş olabilirsin)
Uçmayan ~ 11 ay önce
Ama kuyruğunda yangın çıkan uçak ??? Yangın çıkaracak bşr takım sistemler varmış demekki içeride .Kaç tane uçak yapmış Amerika bile f35 i yaparken kaç tane uçak düşürdü biliyor musun
Kpt ~ 11 ay önce
Yok ufo ile karşılaştırdı:)) ne alem insanlar var ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
…,,,,,,,,, ~ 11 ay önce
Yunanistan a tavsiyem Türkiye yi örnek alsınlar. Biz Yunanistan ile komşu ülkeyiz silah uçak yapıyoruz diye komşumuza saldıracak halimiz yok yaptığımız sadece ülke savunmamızı dışa bağımlılıktan kurtarmak ve ülke kaynaklarını ülkede bırakmak . Abd nin amacı ülkelerde karmaşa çıkarttırarak silah satmak çünkü en büyük ihracat kalemi silah ekonomisi .Komşu ülkeler olarak uyanık olmalıyız tuzaklara oyunlara gelmemeliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peki ~ 11 ay önce
yunanistan size minnettardır, düşünemedik abi.
Korkmayin ~ 11 ay önce
Sade metal govde; yani maket; akp hayal satarak oy devsiriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
katarakt ~ 11 ay önce
yazık yahu, şu siteyi kurulduğundan beri takip ederim. İHA'lar yapılırken yaptığınız yorumlar ve ettiğiniz hakaretler bile aynıydı. Şimdi o ihalar uçuyor, gelişip siha oldu ve sevaşlar kazandılar ama siz hala kendinizi geliştirip farklı bir eleştiri yapmayı öğrenemediniz. aynısınız aynı...
Mevlana der ki. ~ 11 ay önce
Girme cahille münakaşaya, ya sinirlerini ziplatir havaya; yahut yazık olur adabına. Laftan da sözden de anlamazlar
Turan ~ 11 ay önce
Maket maket. Füzesi girdiği zaman maketmi çelikmi göreceksiniz. Kızılelmayada maket diyen andavallar vardı şimdilerde dilleri bir yerlerinden çıkamıyor. İçimizdeki yunanlılar defolup gitse ülkemizin tertemiz bir geleceği olacak
Mülteci ~ 11 ay önce
Daha iyisini yapmamız gerekiyor. Ülkemizdeki 13 milyon Suriyeli ve afganlıyı nasıl koruruz. Daha sıkı çalışmak gerek.
bence ~ 11 ay önce
yunanin dert etmesi icin en az 10 sene var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 11 ay önce
Yunanistan hiçbir zaman Bizim rakibimiz olmadı. Bizim daimi rakibimiz İngiltere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 11 ay önce
Kaan mı KAĞAN mı olmalıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000