04 Mart 2021, Perşembe 16:33:12

"Yunanistan'a F-35 satmaya hazırız"

ABD'nin Atina Büyükelçisi Geoffrey Pyatt, ABD'nin Yunanistan'a F-35 tipi modern savaş uçakları satmaya hazır olduğunu söyledi.
  • Bir alman vatandasi yada ab vatandasi olsam paranin yunanlilar tarafindan tavernaci tembel yunanlilar tarafindan ic edilmesini uzulurdum .alman 4 de kalksin ise gitsin yunan vur catlasin sirtakili geceler yapsin.ama tasima suyla degirmen donmez
  • ABD farkında değil galiba Türkiye’yi Rusya’ya mecbur ediyor.
  • Türk havayolu şirketleri ise Yunan askeri pilotlarını almaya hazırmş
  • S-300' leri nerelerine saklamışlar...
  • Bu durum hava ustunlüğünü yunanistana verebilir.
  • TR: Eyy ABD, bize Patriot sat! ABD: Satmazuk! TR: Eyy Rusya, bize S400 sat! RU: Tabi kanki gel ya.. ehehe xD. ABD: Hey Turkey, gel bak sana Patriot vercem O_o TR: Aldık olm biz Rusya'dan.. Sen F35'leri naptın ondan haber ver? ABD: Size Patriot satmadığımızdan aldığınız S400'ler sebebiyle, size satmak istediğimiz Patriotları almadığınız içün, NATO(!)'nun hakku içün, yok size F35. TR: Hı??!?! ABD: Hey Yunanlar, gelin size patriot, f35, demokrasi, insan hakları.. ne lazımsa verelim ehehe... TR: dombıra.
  • Neyine şaşırıyorsunuz ki.Ayni yolun yolcuları. Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı birleşiyorlar
  • Rusyadan uçak almak farz oldu
  • Sen hazırında yel kayadan ne koparır, bilemem. Yunan’ların donuna kadar borçları var, hibe etmekten başka çareniz yok ne yazık’ki.
  • Kazıklayacak gönüllüler varken!

ABD'nin Atina Büyükelçisi Geoffrey Pyatt, ABD'nin Yunanistan'a F-35 tipi modern savaş uçakları satmaya hazır olduğunu söyledi.

Pyatt, Atina'da düzenlediği basın toplantısında, ABD'nin, Yunanistan'ın bu konuda yatırım yapmaya karar vermesi durumunda F-35 savaş uçakları satma konusunda iş birliği yapmak için sabırsızlandığını ifade etti.

Pyatt, "Yunanistan'a, hazır olduğunda F-35 satmak için hazırız." dedi.

Yunanistan'ın F-35 savaş uçaklarını hava kuvvetlerine katabilmesi için gerekli altyapıya ihtiyaç bulunduğunu ve bu nedenle uzun yıllar alacak bir süreç gerektirdiğini belirten Pyatt, bunun öncesinde Yunan hava kuvvetlerindeki 84 adet F-16 savaş uçağının Amerikan Lockheed şirketi tarafından Viper'e dönüştürülmesinin bu sürece yardımcı olacağını ifade etti.

Pyatt, ABD'nin Yunan donanması için önerdiği firkateynlerin Atina tarafından satın alınmasının da Yunanistan ve ABD arasındaki stratejik ilişkilerin derinleşmesine katkı sağlayacağını dile getirerek "Biz sadece metal satmıyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye ve Yunanistan arasındaki istikşafi görüşmelere değinen Pyatt, Washington'ın bu görüşmeleri desteklediğini belirterek "ABD istikşafi görüşmelerin yörüngede kalmasını arzu ediyor. Şimdi top Ankara'nın sahasında." diye konuştu.

"Yunanistan'a F-35 satmaya hazırız"

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Hakan ~ 3 yıl önce
Bir alman vatandasi yada ab vatandasi olsam paranin yunanlilar tarafindan tavernaci tembel yunanlilar tarafindan ic edilmesini uzulurdum .alman 4 de kalksin ise gitsin yunan vur catlasin sirtakili geceler yapsin.ama tasima suyla degirmen donmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABD ~ 3 yıl önce
ABD farkında değil galiba Türkiye’yi Rusya’ya mecbur ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 3 yıl önce
Türk havayolu şirketleri ise Yunan askeri pilotlarını almaya hazırmş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 3 yıl önce
S-300' leri nerelerine saklamışlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli tuğ general ~ 3 yıl önce
Bu durum hava ustunlüğünü yunanistana verebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F-22 Raptor ~ 3 yıl önce
Almaları lazım..
Özet ~ 3 yıl önce
TR: Eyy ABD, bize Patriot sat! ABD: Satmazuk! TR: Eyy Rusya, bize S400 sat! RU: Tabi kanki gel ya.. ehehe xD. ABD: Hey Turkey, gel bak sana Patriot vercem O_o TR: Aldık olm biz Rusya'dan.. Sen F35'leri naptın ondan haber ver? ABD: Size Patriot satmadığımızdan aldığınız S400'ler sebebiyle, size satmak istediğimiz Patriotları almadığınız içün, NATO(!)'nun hakku içün, yok size F35. TR: Hı??!?! ABD: Hey Yunanlar, gelin size patriot, f35, demokrasi, insan hakları.. ne lazımsa verelim ehehe... TR: dombıra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzman ~ 3 yıl önce
Neyine şaşırıyorsunuz ki.Ayni yolun yolcuları. Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı birleşiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Birlesiyorlar??? Birlesmis degiller miydi?
Farz oldu artık ~ 3 yıl önce
Rusyadan uçak almak farz oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farzı Ayın ~ 3 yıl önce
Uçak değil 2. parti S 400 alıp İZMİR,AKHİSAR yada BALIKESİR'E konuçlamak.......
Yiliboy ~ 3 yıl önce
Sen hazırında yel kayadan ne koparır, bilemem. Yunan’ların donuna kadar borçları var, hibe etmekten başka çareniz yok ne yazık’ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elde kalmasın. ~ 3 yıl önce
Kazıklayacak gönüllüler varken!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000