09 Mart 2021, Salı 10:07:48

Yunanistan Rafale ve F-16 hamleleri sonrası küstahlık dozunu artırdı!

Yunanistan, Fransa'dan Rafale savaş uçakları alması ve F-16'ları "Viper" seviyesine modernize etmeye başlamasıyla Doğu Akdeniz ve Ege'de güç dengesinin kendilerine geçtiğini öne sürmeye başladı.
  • İstersen abartma komşu.Silah alabilirsin ama sakin git biraz.Her kuşun eti yenmez.Sen bunu unutmuşsun.Ankara'yı vuracağım derken Atina'dan olma.
  • Eeee haklilik paylarida yok degil. Tum komsulara dusman edersen ve tum dunyada tiksinti uyandirirsan politikacilari ve sacma salak politikalari yuzunden olacagi biydu.
  • Bakin yine soyluyorum . MMU ve SIHA lara guvenip ucak donanmasini modernize etmiyoruz . Amerika F35’ten sonra (iyiki F35 teneke cikti ) simdide elimizdeki F16 lari modernize etmemizi engelliyor. Misirlioglu’nun dualarini kabul ettireceksiniz elinizi cabuk tutun . Ucaklari modernize ettirin.
  • Ihtiyac duyduklari silahlari biz satalim
  • yunanistana akp hukumeti verdi avrupa birligine girecez delek goz yumdular dostum karamanlis 19 adayi isgal etti sustular donemin tc basbakani pasaportla turk adasina gitti umit yalim tvlerde hep anlatti kim duydu yunani cesaretlendirdiler atlas jet turk adalana yunan adasi diye turist tasidi turkiyeden neoldu akdenizdeki gemiler gazdi petroldu turk milletin gazini aldilar 19 yildir hep yaparlar turk milleti yutar 5maske veremiyenler kazanir
  • Göz göre göre adalarımıza el koydular iktidar da ses çıkaramadı tabii küstahlıkları artar ! Bu ülkeye yunanlılar sadece kimlikleri ile girebiliyorlar ! Ayrıca kipalıları sarayda ağırlayıp,gemide vatandaşlarımızı katlettikleri için haklarında açılan davaları tazminat diye para alarak düşüren de yine aynı iktidar yani her şeye müstahakız maalesef !
  • Biz de makam araclarini degistirme ile ugrasiyoruz!
  • Mutlaka F35 almalilar, iki yuz tane sahane olur, birkac tane nukleer denizalti ve iki ucak gemileri mutlaka olmali, keske gemilerini ve fuze sistemlerini bize siparis verseler ekonomik krizi atlatiriz
  • I am flying in your country (THY). Why are you saying like this things?

Yunanistan, Fransa'dan Rafale savaş uçakları alması ve F-16'ları "Viper" seviyesine modernize etmeye başlamasıyla Doğu Akdeniz ve Ege'de güç dengesinin kendilerine geçtiğini öne sürmeye başladı. Yunan basını, İsrail'den yeni silah sistemleri alacaklarını ve Türkiye'yi bunlarla vuracaklarını söyleyecek kadar zıvanadan çıktı.

Her gün bir Türkiye haberi ile güne başlayan, sürekli provokatif başlık ve içeriklerle okuyucularının karşısına çıkan Yunan gazetesi Pentapostagma, bu sefer çok ileri giderek "Yardım geliyor: Türkiye'yi İsrail silahlarıyla vuracağız" manşetini attı.

"DOĞU AKDENİZ VE EGE'DE GÜÇ DENGESİ BİZDE"

Atina'nın Fransa'dan Rafale savaş uçaklarını alması ve F-16'ları "Viper" seviyesine modernize etmeye başlamasıyla, Doğu Akdeniz ve Ege'de güç dengesini kendi lehlerine çevirdiklerini iddia eden Yunan gazetesi Pentapostagma, İsrail ile olan iyi ilişkilerinden yararlanarak, ordunun daha modern silahlarla takviye edilmesi gerektiğini yazdı.

İSRAİL SİLAHLARINI ALMA GİRİŞİMİ

İsrail tarafından geliştirilen ve ilk kez 2019'da Suriye'de kullanılan süpersonik Rampage füzelerinin alınması gerektiğini kaydeden gazete, yine İsrail yapımı Spice güdüm kitlerinin de envantere katılmasının önemine değinerek, bu konuda görüşmeler yürütüldüğünü iddia etti.

EGE'NİN DOĞUSUNA RADAR SİSTEMİ

Başka bir Yunan sitesi Realnews'in bir haberine atıfta bulunan Pentapostagma, Atina'nın, balistik füzelere karşı koruma sağlayan ve her biri 12-15 milyon dolar değerinde 5 radar sistemi almayı düşündüğünü kaydederek, bu radarların Ege'nin doğusundaki adalara tam koruma sağlayacağını aktardı.

İSRAİL'DEN "DEMİR KUBBE" ALMAK İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Haber7'nin haberine göre Başbakan Miçotakis'in "Demir Kubbe" hava savunma sistemini almak için Tel Aviv yönetimiyle görüşmeleri bizzat yürüttüğünü belirten gazete, bu sistemin Yunan hava sahasını korumanın anahtarı olacağını yazdı.

DONANMAYA TAKVİYE PARİS'TEN: BU FÜZELERLE ANKARA'YI VURABİLİRİZ

Yunan donanmasının da takviyeye ihtiyacı olduğunu aktaran Pentapostagma isimli gazete, bu açığın Fransa'dan alınacak sistemlerle kapatılacağını öne sürdü.

Paris yönetiminin Yunanistan'a Belhara fırkateynlerinin yanı sıra SCALP seyir füzelerinin satışına da yeşil ışık yaktığını iddia eden gazete, haberini şu cümlelerle sonlandırdı:

"Türkler, Fransa'nın bu füzeleri Yunanistan'a satmasından korkuyor. Bu füzelerin menzili 1000 km. Belhara fırkatenlerinden fırlatılacak bu füzeler Ankara'daki hedefleri rahatlıkla vurabilir."

Yunanistan Rafale ve F-16 hamleleri sonrası küstahlık dozunu artırdı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Merih ~ 3 yıl önce
İstersen abartma komşu.Silah alabilirsin ama sakin git biraz.Her kuşun eti yenmez.Sen bunu unutmuşsun.Ankara'yı vuracağım derken Atina'dan olma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kariposulus ~ 3 yıl önce
Eeee haklilik paylarida yok degil. Tum komsulara dusman edersen ve tum dunyada tiksinti uyandirirsan politikacilari ve sacma salak politikalari yuzunden olacagi biydu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 3 yıl önce
Demirden korksak trene binmeyiz...
MMU ~ 3 yıl önce
Bakin yine soyluyorum . MMU ve SIHA lara guvenip ucak donanmasini modernize etmiyoruz . Amerika F35’ten sonra (iyiki F35 teneke cikti ) simdide elimizdeki F16 lari modernize etmemizi engelliyor. Misirlioglu’nun dualarini kabul ettireceksiniz elinizi cabuk tutun . Ucaklari modernize ettirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ihtiyac duyulan ~ 3 yıl önce
Ihtiyac duyduklari silahlari biz satalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 3 yıl önce
yunanistana akp hukumeti verdi avrupa birligine girecez delek goz yumdular dostum karamanlis 19 adayi isgal etti sustular donemin tc basbakani pasaportla turk adasina gitti umit yalim tvlerde hep anlatti kim duydu yunani cesaretlendirdiler atlas jet turk adalana yunan adasi diye turist tasidi turkiyeden neoldu akdenizdeki gemiler gazdi petroldu turk milletin gazini aldilar 19 yildir hep yaparlar turk milleti yutar 5maske veremiyenler kazanir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
normal ~ 3 yıl önce
Göz göre göre adalarımıza el koydular iktidar da ses çıkaramadı tabii küstahlıkları artar ! Bu ülkeye yunanlılar sadece kimlikleri ile girebiliyorlar ! Ayrıca kipalıları sarayda ağırlayıp,gemide vatandaşlarımızı katlettikleri için haklarında açılan davaları tazminat diye para alarak düşüren de yine aynı iktidar yani her şeye müstahakız maalesef !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Manidar ~ 3 yıl önce
Biz de makam araclarini degistirme ile ugrasiyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heh he ~ 3 yıl önce
Mutlaka F35 almalilar, iki yuz tane sahane olur, birkac tane nukleer denizalti ve iki ucak gemileri mutlaka olmali, keske gemilerini ve fuze sistemlerini bize siparis verseler ekonomik krizi atlatiriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Greek ~ 3 yıl önce
I am flying in your country (THY). Why are you saying like this things?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 3 yıl önce
Kardeşim İngilizce iyi değil biraz cümlelerinde Türk dili mantısı var.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000