05 Mart 2010, Cuma 08:14:04

Yunanistan konma-konaklama fiyatlarını dondurdu

Yunanistan Sivil Havacılık Otoritesi başta konma-konaklama ücretleri olmak üzere birçok ücrete zam yapmama kararı aldı.
  • Şirket, banka, arazi, ... satmadan ülkeye döviz getirme çareleri arayanlar başarıyor. Nitekim, ekonomisi kötüye giden AB-D'nin sevgili vatandaşları, bacasız sanayilerini daha yoğun çalıştırmanın yollarını arıyor ve arayacaklar. Yöntemler icadediyorlar. Goller atıyorlar.
  • bu ülkeye bile gitmemek lazim aslinda. hic unutmam 2007 senesinde bir yunanli pasaport polisinin yüzüme pasaportumu firlattigini. Bunlara her türlü bela haktir. insallah tümden batarlar

Yunanistan’a olan uçuşları ve havayolu şirketlerini desteklemek isteyen Sivil Havacılık Otoritesi konma, konaklama, park, güvenlik gibi birçok alanda alınan ücretleri 2009 seviyesinde bırakma kararı aldı.

Havalimanı başkanı Yiannis Paraschis açıklamasında, ‘önümüzde zor bir yıl daha olduğunu görüyoruz. Bu yüzden 2010 fiyatlarını dondurduk, amacımız havayolu şirketlerini ve partnerlerimizi desteklemektir’dedi.

Yunanistan konma-konaklama fiyatlarını dondurdu

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Şirket, banka, arazi, ... satmadan ülkeye döviz getirme çareleri arayanlar başarıyor. Nitekim, ekonomisi kötüye giden AB-D'nin sevgili vatandaşları, bacasız sanayilerini daha yoğun çalıştırmanın yollarını arıyor ve arayacaklar. Yöntemler icadediyorlar. Goller atıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu ülkeye bile gitmemek lazim aslinda. hic unutmam 2007 senesinde bir yunanli pasaport polisinin yüzüme pasaportumu firlattigini. Bunlara her türlü bela haktir. insallah tümden batarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000