27 Ağustos 2011, Cumartesi 08:02:06

YUNANİSTAN BAŞEDEMEDİ 6 UÇAK İSTEDİ

Yunanistan, Türkiye sınırında üç gündür devam eden orman yangınıyla baş edemeyince Avrupa Birliği’nden yardım istedi. Yangın sebebiyle iki köy boşaltıldı.
  • BU YANGIN KESİNLİKLE TÜRKİYE DE YANGIN ÇIKARTMAK İÇİN EĞİTTİKLERİ PKK LILARIN YER ŞAŞIRIP,BURASI TÜRKİYE DİR DİYE YANGIN ÇIKARTMASINDAN OLMUŞTUR.KOMŞU ANLADIĞIM KADARIYLA YANGIN ÇIKARTMA EĞİTİMİ VERECEĞİNE YANGIN SÖNDÜRME EĞİTİMİNİ ARTIRSIN.YALAN MI?
  • HAFIZALARIMIZDAKİ BİLGİLERİ 2006 YILINDAN ALIP BUGÜNE GETİRMEMİZ GEREKLİ. -ŞARTNAME - İHALE -ŞARTNAME FİYATI İLE İHALEDEKİ GERÇEKLEŞEN BEDEL ARASINDAKİ FARK. - İHALENİN KAZANANININ AÇIKLANMASI SAFHASINDAKİ GELİŞMELER. SONUÇ OLARAK ÜLKEMİZ KAYBEDİYOR, SEKTÖR KAYBEDİYOR, İHALEYİ KAZANAN VE PAYLAŞAN ASTALDİ VE TEKNOTES BİLE KAYBEDİYOR. MÜSEBBİPLER BİLE KAYBEDİYOR! DÖNDÜREBİLSE İDİK OLMADI ! YAN-
  • Firma seçimini iyi yapmazsan olacağı budur. Önüne gelen terminal inşaatçısı oldu.
  • Bence yenı verılen tarıhe de yetişmesi zor.Geçen baktım hala ilk bırakıldığı gibi.o kadar varlığın içinde yokluk çekiyoruz anlamıyorum.Temmuzda dış hatlarda chek-in yapacak kontuar bulamıyoruz uçaklar gecikmeye uğruyor.Yetkililer el atsa da hızlansa şu inşaat.
  • Bolu'da da biz onların paralarını ödemeyip, iflas ettirmiştik.
Yunanistan, Türkiye sınırında üç gündür devam eden orman yangınıyla baş edemeyince Avrupa Birliği’nden yardım istedi. Yangın sebebiyle iki köy boşaltıldı. Yangının çıktığı yer, afet bölgesi ilan edildi.

Yunanistan, yangını söndürmek için AB’de altı uçak talep etti. İspanya ve Fransa’nın ikişer söndürme uçağı göndereceği belirtildi.

Dedeağaç bölgesinde şimdiden 7 bin hektar ormanlık alan yandı. Ülkenin diğer bölgelerinde de 8 orman yangını devam ediyor.

Yunanistan’da 2007 yılında çıkan orman yangınlarında 65 kişi hayatını kaybetmişti.

YUNANİSTAN BAŞEDEMEDİ 6 UÇAK İSTEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
BU YANGIN KESİNLİKLE TÜRKİYE DE YANGIN ÇIKARTMAK İÇİN EĞİTTİKLERİ PKK LILARIN YER ŞAŞIRIP,BURASI TÜRKİYE DİR DİYE YANGIN ÇIKARTMASINDAN OLMUŞTUR.KOMŞU ANLADIĞIM KADARIYLA YANGIN ÇIKARTMA EĞİTİMİ VERECEĞİNE YANGIN SÖNDÜRME EĞİTİMİNİ ARTIRSIN.YALAN MI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HAFIZALARIMIZDAKİ BİLGİLERİ 2006 YILINDAN ALIP BUGÜNE GETİRMEMİZ GEREKLİ. -ŞARTNAME - İHALE -ŞARTNAME FİYATI İLE İHALEDEKİ GERÇEKLEŞEN BEDEL ARASINDAKİ FARK. - İHALENİN KAZANANININ AÇIKLANMASI SAFHASINDAKİ GELİŞMELER. SONUÇ OLARAK ÜLKEMİZ KAYBEDİYOR, SEKTÖR KAYBEDİYOR, İHALEYİ KAZANAN VE PAYLAŞAN ASTALDİ VE TEKNOTES BİLE KAYBEDİYOR. MÜSEBBİPLER BİLE KAYBEDİYOR! DÖNDÜREBİLSE İDİK OLMADI ! YAN-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Firma seçimini iyi yapmazsan olacağı budur. Önüne gelen terminal inşaatçısı oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence yenı verılen tarıhe de yetişmesi zor.Geçen baktım hala ilk bırakıldığı gibi.o kadar varlığın içinde yokluk çekiyoruz anlamıyorum.Temmuzda dış hatlarda chek-in yapacak kontuar bulamıyoruz uçaklar gecikmeye uğruyor.Yetkililer el atsa da hızlansa şu inşaat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bolu'da da biz onların paralarını ödemeyip, iflas ettirmiştik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000