23 Şubat 2021, Salı 15:15:48

Yunan jeti Türk gemisini taciz etti!

Yunanistan Hava Kuvvetlerine ait 4 F-16, Kuzey Ege'nin uluslararası sularında bilimsel ve teknik araştırmalar yapan 'TCG Çeşme' gemisini taciz etti.
  • Sabrimizi olçuyorlar Ege denize atin bizi diyorlar
  • Esir alınınca askerliğinin bitmesi gerektiği halde emekli edilip sonra bakan yapılan kişi de 'komşuluğa yakışmadı,diyalogdan yanayız' diyor. Ne komşuluğu, ne diyaloğu eyy bakan ???
  • Şu gereken karşılığı merak ediyorum.
  • Yağmurlu günde su verilmemesi gerek bunlara. Yıllarca da Türkiye’nin haklı olduğu konularda bile Yunan galip geldi, çünkü sponsorları sağlam.
  • yunan jetiymis oyuncak olmasin mi? ya acliktan agizlari kokuyor ciddeye alinmasin. vururuz gerekirse sabir biyere kadar
  • Kalimera deme meraklıları hemen Kalimera diyerek karşılık verirlerdi.
  • Bunlar göz göre göre adalarımıza çöktü, iktidar da bunlara adam gibi sert tepki verip,yapması gerekeni yapmayınca iyice şımardılar haliyle...
  • Hiçbir şey olmaz. Her iki ülke de iç politikaya yönelik oynuyor. Iki ülke de küçük show'lar haricinde hiçbir şey yapmaz. Pozisyon normal. Devam.

Son dakika haberine göre, Yunanistan Hava Kuvvetlerine ait 4 F-16, Kuzey Ege'nin uluslararası sularında bilimsel ve teknik araştırmalar yapan 'TCG Çeşme' gemisini taciz etti.

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Yunan savaş uçaklarının 1000 metre irtifadan yaptıkları tacize yönelik gerekli karşılığın verildiğini belirtti.

Yunan jeti Türk gemisini taciz etti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Deniz ~ 3 yıl önce
Sabrimizi olçuyorlar Ege denize atin bizi diyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trajikomedi ~ 3 yıl önce
Esir alınınca askerliğinin bitmesi gerektiği halde emekli edilip sonra bakan yapılan kişi de 'komşuluğa yakışmadı,diyalogdan yanayız' diyor. Ne komşuluğu, ne diyaloğu eyy bakan ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
düzelecek inş. ~ 3 yıl önce
Bu sıkıntılar aşılacak inş. Berat geri geliyor. Belki busefer genel kurmay başkanı yaparlar. Hulusi o koltuğu dolduramadı. Ordan alıp buraya verdiler. Damadı ekonomiden alıp orduya verebilirler.
Kcolak ~ 3 yıl önce
Şu gereken karşılığı merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 maç seyircisiz ~ 3 yıl önce
oynanacak
Tacizler bitmez ~ 3 yıl önce
Yağmurlu günde su verilmemesi gerek bunlara. Yıllarca da Türkiye’nin haklı olduğu konularda bile Yunan galip geldi, çünkü sponsorları sağlam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T ~ 3 yıl önce
yunan jetiymis oyuncak olmasin mi? ya acliktan agizlari kokuyor ciddeye alinmasin. vururuz gerekirse sabir biyere kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne Gerek Vardı ~ 3 yıl önce
Kalimera deme meraklıları hemen Kalimera diyerek karşılık verirlerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taciz ~ 3 yıl önce
Bunlar göz göre göre adalarımıza çöktü, iktidar da bunlara adam gibi sert tepki verip,yapması gerekeni yapmayınca iyice şımardılar haliyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teasers ~ 3 yıl önce
Hiçbir şey olmaz. Her iki ülke de iç politikaya yönelik oynuyor. Iki ülke de küçük show'lar haricinde hiçbir şey yapmaz. Pozisyon normal. Devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanılgı ~ 3 yıl önce
Adamlar abd ile tatbikat yapıyorlar öyle basit bir şey değil bu olay.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000