07 Ağustos 2011, Pazar 11:28:20

YÜKSEKOVA HAVAALANI ŞANTİYESİNE BOMBA

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yapımına geçen yıl başlanılan havaalanı şantiyesine bomba atıldı.
  • lütfen kürtlerle pkk lileri bir tutmayın, bide bazıları geçmişi unutuyor galiba, eskiden kürtler perişandı be; dil yasaktı , hizmet gitmiodu , hep tek taraflı düşünüyorsunuz :( lütfen sağduyulu olun
  • Diyarbakırlı ve Diyarbakırda yaşayan bir kürt olarak olayı şiddetle kınıyorum. Ülkenin neresinde olursa olsun hizmeti engelleyen her düşüncenin insani olmadığını bu olayın hiç bir haklı nedenle savunulacak bir zemininin olmadığını belirtmek istiyorum.
  • Bir kürt olarak ülkenin gelişmesine engel olacak her saldırıyı kınıyorum ve Devletin bölgesel kalkınma için yaptığı çalışmaları baltalamak isteyen her mercimek beyinliyi bir daha mantıklı düşünmeye çağırıyorum.Yeter artık!
  • tamamen katılıyorum sana..
  • kürtler ile pkklılar ayırt edilmeli ama kürtlerde artık pkk ile arasına mesafe koysun. kürtler her seferde biz pkklı değiliz diyorlar. ama pkk yanlısı, şiddet yanlısı partiye %70, %80 oy veriyorlar.
  • REFERANDUM diye bağıra çağıra yazan kendini bilmez. memleket senin mi, kimi nerden sınır dışı edeceksin, aklını başına al. ulan senin gibi zihniyettekiler yüzünden bugün kürtler orada savaşıyorlar, böyle davranarak da ne kadar haklı olduklarını kanıtlıyorsun aferin size aferin durmak yok yola devam
  • ÇÖZÜM BASİT ASLINDA,ORADA REFERANDUM YAPILACAK,KÜRT KÖKENLİ YANİ ÇERKEZLER,LAZLAR,TATARLAR GİBİ TÜRK VATANDAŞI OLMAYI KABUL EDEREK YAŞAMAK MI İSTERSİN YOKSA KÜRT VATANDAŞI OLARAK.KÜRT VATANDAŞI OLARAK SEÇENLERİN BU ÜLKEDE YERİ ZATEN OLMADIĞINA GÖRE ONLARI DERHAL SINIR DIŞI EDEREK IRAK A SURİYE YE GÖNDERECEKSİN.AKILLILARINI Kİ BULABİLİRLERSE FRANSA,AMERİKA ALIR.GERİDE KALANLARDA DAĞDA OKULSUZİHASTANESİZ YAŞAMAYA BAŞLARLAR.YAPILMASINA BİLE İZİN VERMEDİKLERİ İÇİN SORUN OLMAZ.HER YIL FARELER GİBİ ÇOĞALIP BİRBİRLERİNİ YERLER.BİZDE TÜRK SINIRLARI İÇİNDE KİMLERİN YAŞADIĞINI BİLİRİZ.DAĞDAN GELİP BAĞDAKİNİ KOVAMAZSIN.YOKSA KARŞINDA HEPİMİZİ BULURSUNUZ.SABRIMIZI ZORLAMAYIN.
  • ey kürt halkının hakkını savunduğu (!)iddia edenler,bu olayı ayıplayacak mısınız,kınayacak mısınız,alın size yatırım hizmet neden işinize gelmiyor,dağa çıkaracak genç bulmakta mı zorlanıyorsunuz,maşalar.
  • yola devam durmak yok,besle kargayı oysun gözünü ama benım zavallı hukumetım hala bunları goremedı ya...işte zavallı
  • Bunların neyine gerek havaalanı bugün şantiyeye bomba koyanlar yarın da son yaklaşmadaki uçağa roketatarla saldırmaz mı ?
Edinilen bilgiye göre, Yüksekova-Şemdinli karayolu üzerinde yapımı devam eden havaalanı şantiyesine plakası öğrenilemeyen sivil bir araçtan bomba atıldı. Atılan bomba büyük bir gürültüyle patlarken, etrafta bulunan iş yerlerinde ve evlerde maddi hasar meydana geldi. Can kaybı yaşanmadığı olayla ilgili Yüksekova Emniyet Müdürlüğü ekipleri detaylı inceleme başlattı.

(Mynet Haber)
YÜKSEKOVA HAVAALANI ŞANTİYESİNE BOMBA

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
lütfen kürtlerle pkk lileri bir tutmayın, bide bazıları geçmişi unutuyor galiba, eskiden kürtler perişandı be; dil yasaktı , hizmet gitmiodu , hep tek taraflı düşünüyorsunuz :( lütfen sağduyulu olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Diyarbakırlı ve Diyarbakırda yaşayan bir kürt olarak olayı şiddetle kınıyorum. Ülkenin neresinde olursa olsun hizmeti engelleyen her düşüncenin insani olmadığını bu olayın hiç bir haklı nedenle savunulacak bir zemininin olmadığını belirtmek istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir kürt olarak ülkenin gelişmesine engel olacak her saldırıyı kınıyorum ve Devletin bölgesel kalkınma için yaptığı çalışmaları baltalamak isteyen her mercimek beyinliyi bir daha mantıklı düşünmeye çağırıyorum.Yeter artık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tamamen katılıyorum sana..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kürtler ile pkklılar ayırt edilmeli ama kürtlerde artık pkk ile arasına mesafe koysun. kürtler her seferde biz pkklı değiliz diyorlar. ama pkk yanlısı, şiddet yanlısı partiye %70, %80 oy veriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
REFERANDUM diye bağıra çağıra yazan kendini bilmez. memleket senin mi, kimi nerden sınır dışı edeceksin, aklını başına al. ulan senin gibi zihniyettekiler yüzünden bugün kürtler orada savaşıyorlar, böyle davranarak da ne kadar haklı olduklarını kanıtlıyorsun aferin size aferin durmak yok yola devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ÇÖZÜM BASİT ASLINDA,ORADA REFERANDUM YAPILACAK,KÜRT KÖKENLİ YANİ ÇERKEZLER,LAZLAR,TATARLAR GİBİ TÜRK VATANDAŞI OLMAYI KABUL EDEREK YAŞAMAK MI İSTERSİN YOKSA KÜRT VATANDAŞI OLARAK.KÜRT VATANDAŞI OLARAK SEÇENLERİN BU ÜLKEDE YERİ ZATEN OLMADIĞINA GÖRE ONLARI DERHAL SINIR DIŞI EDEREK IRAK A SURİYE YE GÖNDERECEKSİN.AKILLILARINI Kİ BULABİLİRLERSE FRANSA,AMERİKA ALIR.GERİDE KALANLARDA DAĞDA OKULSUZİHASTANESİZ YAŞAMAYA BAŞLARLAR.YAPILMASINA BİLE İZİN VERMEDİKLERİ İÇİN SORUN OLMAZ.HER YIL FARELER GİBİ ÇOĞALIP BİRBİRLERİNİ YERLER.BİZDE TÜRK SINIRLARI İÇİNDE KİMLERİN YAŞADIĞINI BİLİRİZ.DAĞDAN GELİP BAĞDAKİNİ KOVAMAZSIN.YOKSA KARŞINDA HEPİMİZİ BULURSUNUZ.SABRIMIZI ZORLAMAYIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ey kürt halkının hakkını savunduğu (!)iddia edenler,bu olayı ayıplayacak mısınız,kınayacak mısınız,alın size yatırım hizmet neden işinize gelmiyor,dağa çıkaracak genç bulmakta mı zorlanıyorsunuz,maşalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yola devam durmak yok,besle kargayı oysun gözünü ama benım zavallı hukumetım hala bunları goremedı ya...işte zavallı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunların neyine gerek havaalanı bugün şantiyeye bomba koyanlar yarın da son yaklaşmadaki uçağa roketatarla saldırmaz mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000