30 Kasım 2019, Cumartesi 09:32:25

Yozgat'ta havalimanı inşattı sürüyor

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Havalimanı inşaatında altyapı çalışmalarının yüzde 50 seviyesine ulaştığını söyledi.
  • Hızlı tren yapılmalı havalanı ölü yatırım kardesim
  • Bence siz onu Yozgatin insanina iyilik olsun diye yapmıyorsunuz yarın birgün göç havalimani hızlı tren sayesinde daha çok olacak hava limanı yerine ac 2 tane fabrika bak yozgattan 1 tane göç çıkıyor mu?
  • Yozgat'a 20 yılda Bir kaç yolcu uçacak diye milli servet yok ediliyor. Yozgatın nüfusu kaç ki havalimanı yapıyon? Halkın böyle Bi şehir olduğundan haberi yok.
  • yozgat unutulmus sehir her yerde birseyler yapiliyor yozgata 0 bu basil bir anlayistir anlamadim
  • peki Yozgat’ın bundan haberi var mı?
  • Haramdır. Bekir Bozdağ istedi diye günah yazık ... Ayrıca bu proje Bingöl HAVALİMANI projesi. Iğrenç ötesi mimari. Bu terminallere havalimanlarına ruhsat veren SHGM yazıktır işinizi yapın.
  • Yüksek hızlı tren Yozgattan geçse en güzeli olur. (Hatta oradan da öteye Sivasa, Erzincana, Erzuruma ...) Ama onda rant az galiba.
  • Yıllarca Yozgatlı uyutuldu, hâlâ uyutulmaya çalışıyorlar. 2012 yılında hızlı trenin 2014 Eylül'de açılacağını söylemişti Bekir Bozdağ, 2019 senesindeyiz, hâlâ hızlı trenin geçtiği yok. Havaalanı hikayeside bir 10 yıl sürer gibi geliyor. Akp geleli 17 yıl oldu, meclis başkanı, Adalet bakanı, başbakan yardımcısı, yapan bakanlar ne gibi bir istihdam yarattı, bir söyleyin. Elde kalan tek fabrika şeker fabrikasıda satıldı, her seçimde % 60 üzeri oy veren yozgat hak ediyor bunları, çünkü akıllanmaya niyeti yok.
  • Çok gec kaldılar acıkınca yeriz ??? Göç var milet iş bulamıyor ??? Hayvancılık| vardı ALLAH razı olsun italle oda bitti
  • Heryere havalimani yapilmamali, pahali ve kullanissiz, DEMIRYOLU yapilmali, hizli tren getirilmeli, artik akillanmaliyiz

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Havalimanı inşaatında altyapı çalışmalarının yüzde 50 seviyesine ulaştığını söyledi.

Milletvekili Başer, beraberinde AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun, Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı ile Yozgat Havalimanı inşaatını ve Diyanet Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan Başer, Yozgatlının hayali olan havaalimanı inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Altyapı hafriyat çalışmalarında inşaatın yüzde 50 seviyesine ulaştığını aktaran Başer, "İnşallah önümüzdeki sezon içerisinde altyapı çalışmaları tamamlanacak, daha sonra da yer üstü yapılarının ihalesi yapılacak ve belirlenen sürede hizmete açılacak. Önümüzdeki yıl içerisinde hızlı trenin de bitmesiyle Yozgat havadan yurt dışına, demiryoluyla da Ankara, İstanbul ve diğer şehirlere bağlanmış olacak." dedi.

Başer, Bozok Organize Sanayi Bölgesi'nin de faaliyete geçmesi için gayret gösterdiklerine değinerek, 2023 yılına gelindiğinde Yozgat'ı, hava limanı, hızlı treni, organize sanayi bölgeleri olan şehir haline getirmek istediklerini kaydetti.

Yozgat Diyanet Eğitim Merkezi'nin tamamlandığını ve eğitimlerin başladığını dile getiren Başer, "Nisan ayından itibaren yıl boyunca 200 din görevlisine hizmet içi eğitim yapılan bir yer olacak. Bir taraftan ilahiyat fakültesi diğer taraftan Diyanet Eğitim Merkeziyle ilimiz İslami ilimler merkezi haline gelmiş olacak." ifadelerini kullandı.

Restorasyonu tamamlanmış tarihi Çalatlı köprüsünü de inceleyen Başer, AK Parti iktidarının ecdat yadigarı tarihi eserlere büyük önem verdiğini anlattı.

Başer, sözlerini şöyle tamamladı:

"Tarihi eserler ecdadımızın bizlere miras olarak bıraktığı değerlerdir. Bunlara sahip çıkmamız gerekiyor. İki yıl içerisinde Karabıyık köprüsü başta olmak üzere, Çalatlı köprüsü, Yerköy Sekili'deki tarihi köprü ve Şefaatli'deki köprü restore edildi. Bir taraftan yeni eserler üretiyoruz, bir taraftan da ecdadımızın bize bıraktığı mirasa sahip çıkarak gelecek nesillere aktarmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Yozgat'ta havalimanı inşattı sürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

İbrahim ~ 4 yıl önce
Hızlı tren yapılmalı havalanı ölü yatırım kardesim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Semanur ~ 4 yıl önce
Ya Allah aşkına dini merkez haline getirme abi. Sanat bilim olursa insanalar din olayını anlayabiir. Sen direkt kurallar veriyorsun din adı altında millet baskılanıyor. İstemiyoruz din adamı. Bize ilimden bilimden anlayan lazim
İsmail Akgün ~ 4 yıl önce
Asıl Yozgatlı kardeşim güzel tesbit yapışsın teşekkürler bu arkadaşlar devlet istihdamı var zannediyolar galiba özel sektör ne diye var onlar istihdam sağlamıyormu ülkeye Düşünce devlette rahat olacak yarı gün çalışacak yarı gün gezecek yatacak bunu istiyorlar galiba yorumlardan anladığım kadarıyla böyle Tabi bu arada vekillerin daha çok çalışması lazım O ayrı bir sorun zaten.
Adem ~ 4 yıl önce
Sen ne anlarsın havadan karadan cahil adam
Akdağlı ~ 4 yıl önce
Bence siz onu Yozgatin insanina iyilik olsun diye yapmıyorsunuz yarın birgün göç havalimani hızlı tren sayesinde daha çok olacak hava limanı yerine ac 2 tane fabrika bak yozgattan 1 tane göç çıkıyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali kav ~ 4 yıl önce
Yozgat havalimanını istemiyenler yozgatta yaşamayan yozgatı sevmeyen insanlardır. yozgatın yurt dışında ve yurt içinde 5 milyon gurbetçisi var yozgata yatırım için gelecek tırilyonluk iş adamları arabayla 12 saat yol yapmazlar bu çok zengin kişiler uçak varsa yozgata gelirler uçak yoksa vaz geçerler uyan ey yozgatlı yanı başımızdaki çorum bile hava limanını alamadı bu büyük nimetleri tepmeyelim geçmiş yıllarda biz istemedik uyanık kayserililer hep elimizden aldı gitti uyanın....
Serkan ~ 4 yıl önce
Yozgat'a 20 yılda Bir kaç yolcu uçacak diye milli servet yok ediliyor. Yozgatın nüfusu kaç ki havalimanı yapıyon? Halkın böyle Bi şehir olduğundan haberi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yozgat ~ 4 yıl önce
yozgat unutulmus sehir her yerde birseyler yapiliyor yozgata 0 bu basil bir anlayistir anlamadim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airturkmen ~ 4 yıl önce
peki Yozgat’ın bundan haberi var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HÜSEYIN ~ 4 yıl önce
Körler sağırlar birbirini ağır lar bunlarda kendini agirliyor is yok hiç yok ucak karin doyurmuyor
Israf ~ 4 yıl önce
Haramdır. Bekir Bozdağ istedi diye günah yazık ... Ayrıca bu proje Bingöl HAVALİMANI projesi. Iğrenç ötesi mimari. Bu terminallere havalimanlarına ruhsat veren SHGM yazıktır işinizi yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ihtiyaç yok ~ 4 yıl önce
Yüksek hızlı tren Yozgattan geçse en güzeli olur. (Hatta oradan da öteye Sivasa, Erzincana, Erzuruma ...) Ama onda rant az galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantıklı ~ 4 yıl önce
Helal olsun kardeşim güzel tespit
Freeman ~ 4 yıl önce
Yüksek hızlı tren Yozgattan geçiyor zaten
zat n ~ 4 yıl önce
zaten geçiyor Yerköyden Sivas hattı yapılıyor
Bozoklu ~ 4 yıl önce
Yıllarca Yozgatlı uyutuldu, hâlâ uyutulmaya çalışıyorlar. 2012 yılında hızlı trenin 2014 Eylül'de açılacağını söylemişti Bekir Bozdağ, 2019 senesindeyiz, hâlâ hızlı trenin geçtiği yok. Havaalanı hikayeside bir 10 yıl sürer gibi geliyor. Akp geleli 17 yıl oldu, meclis başkanı, Adalet bakanı, başbakan yardımcısı, yapan bakanlar ne gibi bir istihdam yarattı, bir söyleyin. Elde kalan tek fabrika şeker fabrikasıda satıldı, her seçimde % 60 üzeri oy veren yozgat hak ediyor bunları, çünkü akıllanmaya niyeti yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asıl yozgatli ~ 4 yıl önce
Bak hemşerim zannımca sen Yozgat'ta yaşamıyorsun. Sence şehir Hastanesi'nde kaç kişi istihdam ediliyor şu anda? Araştırma hastanesi nde? Cezaevinde? Yeni Adalet sarayında? Spor vadisinde? Sen Yozgat'ta işçi bulamayan işyerlerini bilirmisin? Çanakkale seramik sence neden bu durumda? Saydığın siyasiler tarihinin hizmetini yaptı memlekete. Aqua park, spor vadisi rüyanda görsen inanamayacagin fantezi ler dahil. Ne kolay siyasi yargılamak at tut herkesin arkasından. Sen ne yaptın memleket için? Ne istedin? Cokmu zorlandin meydana 3 5 kişi toplayıp taleplerini dile getirmeye? Akp yokken universite yoktu. Bugün sadece 22000 öğrenci merkezde var. Buralarda çalışınca istihdam olmuyormu
Nazim türksoy ~ 4 yıl önce
Çok gec kaldılar acıkınca yeriz ??? Göç var milet iş bulamıyor ??? Hayvancılık| vardı ALLAH razı olsun italle oda bitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zahit günay ~ 4 yıl önce
Ankara ve Kayseri arasında kalan karayolunun en merkezi yeri ama endüstri sıfır. Kalkınmada geciktirilmiş bir şehir hatta sahipsiz kalmış bir vilayet bildiğim bu 05392789283 Yozgatlı bunu haketmiyor 250.000 nufuslu şehir mağdur.
Mantıklı ~ 4 yıl önce
Bunlar iyi günlerimiz. Artık Yozgatlı ne milletvekilleri nede bakanlar is te mi yo ruz
Eski Ak partili ~ 4 yıl önce
Şu hava limanı yerine yozgata bi fabrila açılsaydı da millet iş sahibi olsaydıda şehrini terketmek zorunda kalmasaydı yozgat dışında yozgattan çok yozgatlı var ayıptır ya hu
Turkiyede ~ 4 yıl önce
Heryere havalimani yapilmamali, pahali ve kullanissiz, DEMIRYOLU yapilmali, hizli tren getirilmeli, artik akillanmaliyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok gec ~ 4 yıl önce
O kadar zarar ettik ki bu yanlis politikalar yuzunden. Hala da ediyoruz. Zararin neresinden donsek kardir diyecem ama, bunlar onu da anlamiyorlar. Maalesef!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000