08 Aralık 2022, Perşembe 09:01:58

Yozgat Havalimanı'nda son durum ne?

Yıllık 2 milyon yolcu kapasitesiyle uluslararası standartlarda inşa edilen Yozgat Havalimanı’nda fiziki alt yapı yüzde 95 oranında gerçekleşmiş durumda.
  • Yıllarca birtek yatırım yapılmayan Yozgat’a havaalanı sizi neden rahatsız ediyor. Burası da ülkemin bir memleketi. Yozgatlılar’da insan. Çok ayıp.
  • Yozgat a millet arabayla bile gitmiyorki. Havaalanı neden? Kullanılmayan havalimanları haberine bir yenisini daha ekleyecekler. O kadar parayı git Yozgat a bi fabrika aç. Yozgat lı daha çok kazansın.
  • Hayırlı olsun Yozgat a milletimize hayırlı olsun
  • yozgata bir kucuk havaalani yapilmasi oldukca gerekliydi. koyarsin gunde tek sefer kisin, zarar ettirmez. ama yazin gurbetciler geldi mi gorun siz o yogunlugu. gec bile kaldiniz diyecegim de neyi zamaninda yaptiniz ki.
  • Siz hangi havalimanina evet dedinizki, onun için tin
  • Türkiyenin ortadı yozgat sayılır haritaya bakıp alan insaatı
  • Hadi bakalım seçim iyice yaklaştı. Havaalanı yapıyoruz ayaklarıyla , yandaşlara yüklü bir miktar para aktarması da yapılıyor.
  • Bir baska israf havaalani milletin sirtina yukleniyor. Rize bir Yozgat iki

Yıllık 2 milyon yolcu kapasitesiyle uluslararası standartlarda inşa edilen Yozgat Havalimanı’nda fiziki alt yapı yüzde 95 oranında gerçekleşmiş durumda.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, havalimanı projesinin Yozgat’a önemli katkılar sağlayacağını dile getirdi. Projede üst yapı inşaatının da başladığını anlatan Başer, “Öncelikle Yozgat’ımıza, Bozok diyarına, Yiğitler şehrine hayırlı uğurlu olsun. Yozgat’ımızın hem de bu bölgenin büyük bir havalimanı olduğunu gördük. Yerel anlamda da Yozgat’ımıza çok büyük katkı sağlayacağını biliyoruz. Tabi baktığımızda alt yapı inşaatlarının yaklaşık yüzde 95 seviyesinde tamamlandığını, üst yapı inşaatının başladığını, maliyetin yaklaşık 2 milyar lira üzerinde bir maliyet ile tamamlanacağını biliyoruz. 2023 yılında da İnşallah uçak indirmeyi planlıyoruz İnşallah 2023 yılında Yozgat Bozok havalimanımızda İnşallah uçakların indiğini birlikte görmüş olacağız” dedi.

Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini anlatan Başkan Başer, şunları kaydetti; “İlgili firmaya teşekkür ediyorum. Hızlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Alt yapı inşaatlarının yüzde 95 seviyesine kadar tamamlandı. Havalimanı çevre yolu tamamlandı. Diğer alt yapı işlemlerinin de bittiğini yerinde inceleyerek gördük. Ben ilgili firmaya teşekkür ediyorum. Tabi yapılan bu ciddi yatırımlar Yozgat’a ekonomik anlamda, katma değer anlamda çok ciddi katkıları olacaktır. Çalışanları ile Yozgat ekonomisine hem Türkiye ekonomisine katkı sağlayacaktır. En azından buradan tamamlandığı zaman İnşallah 200’e yakın işçi istihdamı ile birlikte Yozgat’ımızın bir katma değeri olacaktır.”

Başer, projenin tamamlanması ile Yozgat’a ve çevre illere önemli kazanımlar sağlayacağını da belirterek, “Havalimanı tamamlandığında ben inanıyorum ki Yozgat’ın kalkınmasına da büyük katkı sağlayacak çünkü Avrupa ayağı ile İstanbul ayağı ile uçakların gelmesiyle yatırımcıların daha da hem de hızlı trenin gelmesiyle hem ulaşımıyla bizden beklentileri oydu ve oda tamamlandığın da yatırım açısından Yozgat’ımıza çok büyük katkısı olacaktır. Ben bu vesileyle başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere hepsine sonsuz teşekkür ediyorum. Ak parti hükümetine teşekkür ediyorum. Yozgat tabi kamusal yatırımlar açısından baktığımızda hakikaten çok güzel yatırımlar aldı. Havalimanı ile hızlı treni ile üniversitesi ile diğer yatırımları ile birlikte bakıldığı zaman Yozgat’ımızda kamusal anlamda güzel ve ciddi yatırımların olduğunu görüyoruz. Bu vesileyle Yozgat’ımıza, Bozok diyarına hayırlı uğurlu olsun diyorum. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah Yozgatlı 2023’te de bu güzel yatırımları yerinde görerek önceki yıllarda olduğu gibi 2023’te de sandıkları patlatarak İnşallah değer vereceğine inanıyorum. Yozgat’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca da Çamlık TV’mize de katkı sağladığı için bu güzel eseri tanıtma fırsatı verdiği için kendilerine de sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. (yozgatçamlık)

Yozgat Havalimanı'nda son durum ne?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Ne yani. ~ 1 yıl önce
Yıllarca birtek yatırım yapılmayan Yozgat’a havaalanı sizi neden rahatsız ediyor. Burası da ülkemin bir memleketi. Yozgatlılar’da insan. Çok ayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayalet ~ 1 yıl önce
Yozgat a millet arabayla bile gitmiyorki. Havaalanı neden? Kullanılmayan havalimanları haberine bir yenisini daha ekleyecekler. O kadar parayı git Yozgat a bi fabrika aç. Yozgat lı daha çok kazansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çekerek ~ 1 yıl önce
Hayırlı olsun Yozgat a milletimize hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bos yapanlara ~ 1 yıl önce
yozgata bir kucuk havaalani yapilmasi oldukca gerekliydi. koyarsin gunde tek sefer kisin, zarar ettirmez. ama yazin gurbetciler geldi mi gorun siz o yogunlugu. gec bile kaldiniz diyecegim de neyi zamaninda yaptiniz ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 1 yıl önce
Siz hangi havalimanina evet dedinizki, onun için tin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cadet ~ 1 yıl önce
Türkiyenin ortadı yozgat sayılır haritaya bakıp alan insaatı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 1 yıl önce
Hadi bakalım seçim iyice yaklaştı. Havaalanı yapıyoruz ayaklarıyla , yandaşlara yüklü bir miktar para aktarması da yapılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 1 yıl önce
Bir baska israf havaalani milletin sirtina yukleniyor. Rize bir Yozgat iki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstemezuk ~ 1 yıl önce
Zaten sizin zihniyetiniz bu yapılmasın onu bunu istemeyen zihniyet
Yozgat ~ 1 yıl önce
Niye israf olsun yapılan hizmet kötümü oluyor
Ali ~ 1 yıl önce
Yozgat Türkiyenin omurgasını. Bu hizmeti haketmiştir. Kurtuluş savaşında ki karanlıklara rağmen hizmet alamamıştır. Yinede devletine küsmemiştir.Birazda yozgat kalkınsın başka iller seyretsin. Şimdiye kadar biz seyrettik.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000