06 Haziran 2021, Pazar 09:43:24

Yozgat Havalimanı için tarih belli oldu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat Havalimanı'nda inşaatında inceleme yaptı. Oktay, havalimanı inşaatının 2022'de biteceğini söyledi.
  • Yurdumuzun her tarafı havalimanı doldu uçan yok sadece yapan firmaları zengin et birde olmayan yolcu garantisi ver bu film izlemeye devam
  • Yozgat'lıların bile yaşamak istediği Yozgat a havalimanı yapmak akıl tutulmasının dik alasıdır. Üstelik havayolu taşımacılığının en büyük rakibi olarak hızlı tren olduğunu havacılık ile alakalı eğitim almış herkes bilir.
  • Stratejik öneme sahip olan Yozgat ilimiz, İstanbul'dan sonra ikinci bir hub olarak ortadoğu ve kafkaslara açılan bir buluşma noktası olacaktır. Yolcu garantisi bu bakımdan en az 100 milyon milyar sen milyon olmalıdır(!)
  • Arkadaşlar yapılan her hizmet ülkemiz için yapılıyor Bir Yozgatlı olarak memleketime her şeyin en güzeline layık
  • Yapın yapın..! Yılda 10 bin yolcu için 10 milyon da garanti verin.! 1-2 milyon az olur gözünüz doymaz ..!
  • Yozgat'lı arkadaşım var havalimanı alakasız gereksiz dedi. Nufusü 400 bin turistlik hiç bir şey de yok.
  • Yozgatımıza hayırlı olsun, heryeri kalkındırdınız sıra Yozgatta
  • Buraya Havalimanı çok mu lazım mış?
  • Mugla seydikemer antalya arasi 55 km lik tunel ve yol hala tek serit demirel zamanimdam kalma yol mugla ve antalyayi birbirine bağlıyor.yuzbinlerce arac geciyir yazin cok yogun trafik var yazin 15 20 kişi ölüyor kazalarda bu yolun mutahiti ne zaman geri dönecek.yazik günah.yolu oylece biraktilar gittler
  • 2035 de

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Yozgat İstişare Toplantısına katıldı.

Toplantının ardından açıklama yapan Oktay, Yozgat merkez ve ilçelerinde ihtiyaçlar dahilinde doğrudan görüşmeler yapıldığını ve çözümler için kentte olduklarını aktardı.

Yüksek Hızlı Tren'in (YHT) devreye girmesi ile vatandaşların Sivas ve Yozgat'a araçları ile gitmeyi bırakacaklarını vurgulayan Oktay, trendeki konforun rahatlığının önemini ifade etti.

Havalimanı inşaatında inceleme yaptı

Oktay, inşaatı devam eden havalimanında inceleme yaptıklarını, altyapı çalışmalarının yüzde 70'inin tamamlandığını ve planlandığı gibi inşaatın 2022 yılında bitirileceğini söyledi.

İstihdam ve üretime bütün şehirlerin dahil olması gerektiğini vurgulayan Oktay, bunun için altyapının önemli olduğunu ve gerekli çalışmaların yapıldığını dile getirdi.

Demir yolu ve kara yolunda da önemli çalışmaların yapıldığını anlatan Oktay, çevre illerdeki bağlantı yollarının daha iyi şartlara getirilmesi konusunda görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Yozgat Havalimanı için tarih belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Çok gerekli Sanki ~ 3 yıl önce
Yurdumuzun her tarafı havalimanı doldu uçan yok sadece yapan firmaları zengin et birde olmayan yolcu garantisi ver bu film izlemeye devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yozgat'ın iniştesi ~ 3 yıl önce
Yozgat'lıların bile yaşamak istediği Yozgat a havalimanı yapmak akıl tutulmasının dik alasıdır. Üstelik havayolu taşımacılığının en büyük rakibi olarak hızlı tren olduğunu havacılık ile alakalı eğitim almış herkes bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoz-gate ~ 3 yıl önce
Stratejik öneme sahip olan Yozgat ilimiz, İstanbul'dan sonra ikinci bir hub olarak ortadoğu ve kafkaslara açılan bir buluşma noktası olacaktır. Yolcu garantisi bu bakımdan en az 100 milyon milyar sen milyon olmalıdır(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ateş Mehmet ~ 3 yıl önce
Arkadaşlar yapılan her hizmet ülkemiz için yapılıyor Bir Yozgatlı olarak memleketime her şeyin en güzeline layık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asr finish ~ 3 yıl önce
ASR’den inmekten biktik
Ateş Mehmet 'e ~ 3 yıl önce
Memleket için yapılıyor da katma değeri çok sınırlı olan yerler ve işler için millet 40 sene döviz bazlı ağır borca sokuluyor,dövizin hali de belli. Ayrıca memlekete hizmet ayağına kimlerin ne kadar para götürdüğünü de görüyoruz, duyuyoruz herşey bir bir ortaya çıkıyor. Bir de bizim millet memleketlerinde yaşamazlar ama hasret çekerler havası şöyle suyu böyle derler ve oralı olmakla övünürler.
... ~ 3 yıl önce
Yapın yapın..! Yılda 10 bin yolcu için 10 milyon da garanti verin.! 1-2 milyon az olur gözünüz doymaz ..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
66M ~ 3 yıl önce
Dunyada kac yozgatli var biliyomusun?
Y... ~ 3 yıl önce
Yozgat'lı arkadaşım var havalimanı alakasız gereksiz dedi. Nufusü 400 bin turistlik hiç bir şey de yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kucuk y ~ 3 yıl önce
Ya arkadasim yurt disinda havaalaninda calisiyorum, hergun hemen hemen yolcularin yuzde 20’si yozgatli
kucuk y yazana ~ 3 yıl önce
Yurtdışında yaklaşık toplam 10 milyon civarı Türk yaşıyor o muhteşem hesabına göre 2 milyonu Yozgat'lı öyle mi? Sanırsın bir tek bu arkadaşın yaşadığı yerde Türk ve Yozgat'lı var başka yerde yok.
777 ~ 3 yıl önce
Yozgatımıza hayırlı olsun, heryeri kalkındırdınız sıra Yozgatta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 3 yıl önce
Buraya Havalimanı çok mu lazım mış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mugla ~ 3 yıl önce
Mugla seydikemer antalya arasi 55 km lik tunel ve yol hala tek serit demirel zamanimdam kalma yol mugla ve antalyayi birbirine bağlıyor.yuzbinlerce arac geciyir yazin cok yogun trafik var yazin 15 20 kişi ölüyor kazalarda bu yolun mutahiti ne zaman geri dönecek.yazik günah.yolu oylece biraktilar gittler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cem ~ 3 yıl önce
2035 de

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000