26 Şubat 2014, Çarşamba 18:24:46

YÖNETİCİLER BAKAN ELVAN'I ZİYARET ETTİ

TÖSHİD’e (Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği) üye havayolu şirketlerinin Genel Müdürleri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyaret etti.
  • Bari atmayın be kardeşim. Son 10 yılda tek bir hava yolu şirketi kurulmadığı gibi 5-6 hava yolu işletmesi de batmak zorunda kaldı.Şu anda sektörde binlece işsiz ya ortada boş geziyor ya da başka işlerde çalışıyor. 2-3 havacılık işletmesinin büyümesi havacılığın büyüdüğü anlamına gelmez. Bir gerçek var ki havacılık sektörü her konuda tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. SHGM'nin durumu belli. DHMİ'nin ki Allaha emanet, THY derseniz vıcık vıcık siyasete alet edilmiş. Bir gün Sözcü gazetesiyle, bir gün zaman gazetesiyle bir gün de AKP'de istifa eden Millet Vekilinin bilet işleriyle uğraşıyor. THK ya her gün hayali bir bakım merkezi açıyor ya da hayali bir uçak üretiyor. bu yoğun işlerle uğraşırken son 2 yılda 7 uçak kazası ve 10 pilotun ölümüne neden oldu. Askeri havacılığımızı anlatmaya gerek varmı bilmiyorum her yıl yüzlerce savaş pilotu ayrılıp sivil pilot oluyor. TSK'nın uçuş okulları sivil uçuş okuluna dönüştü.TARKİM veya TOP Servis bunlarla nasıl rekabet etsin bilen var mı?İsraf.
  • Kimler bu isimler

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği'ne (TÖSHİD) üye havayolu şirketlerinin genel müdürleri, bugün Ankara'da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyaret etti.

11 yıl Ulaştırma Bakanlığı’nı yürüten Binali Yıldırım’dan görevi devralan yeni Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, şirketlerin genel müdürleriyle bugün organize edilen toplantıyla ilk kez tanıştı. 

Havacılık sektörünün son 10 yılda gelişmesiyle ilgili memnuniyetlerini dile getiren şirket yöneticileri, desteklerin devam etmesi halinde büyüme sürecinin hızlanacağını kaydetti. Sektöre ilişkin memnuniyetin yanı sıra sıkıntıların da ele alındığı toplantıya Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi de katıldı.



AirportHaber DETAY

YÖNETİCİLER BAKAN ELVAN'I ZİYARET ETTİ

Yorumlar

Atma be ~ 10 yıl önce
Bari atmayın be kardeşim. Son 10 yılda tek bir hava yolu şirketi kurulmadığı gibi 5-6 hava yolu işletmesi de batmak zorunda kaldı.Şu anda sektörde binlece işsiz ya ortada boş geziyor ya da başka işlerde çalışıyor. 2-3 havacılık işletmesinin büyümesi havacılığın büyüdüğü anlamına gelmez. Bir gerçek var ki havacılık sektörü her konuda tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. SHGM'nin durumu belli. DHMİ'nin ki Allaha emanet, THY derseniz vıcık vıcık siyasete alet edilmiş. Bir gün Sözcü gazetesiyle, bir gün zaman gazetesiyle bir gün de AKP'de istifa eden Millet Vekilinin bilet işleriyle uğraşıyor. THK ya her gün hayali bir bakım merkezi açıyor ya da hayali bir uçak üretiyor. bu yoğun işlerle uğraşırken son 2 yılda 7 uçak kazası ve 10 pilotun ölümüne neden oldu. Askeri havacılığımızı anlatmaya gerek varmı bilmiyorum her yıl yüzlerce savaş pilotu ayrılıp sivil pilot oluyor. TSK'nın uçuş okulları sivil uçuş okuluna dönüştü.TARKİM veya TOP Servis bunlarla nasıl rekabet etsin bilen var mı?İsraf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kimler bu isimler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000