09 Aralık 2013, Pazartesi 14:02:32

YOLCUYU UÇAKTA UNUTTULAR

Uçuş ekibi, yolculuk sırasında uyuya kalan bir yolcuyu uçakta unuttu.
  • Bir havayolu MIA seferi yolcu bekleme salonunda tekerlekli sandalyedeki yaşlı iki yolcuyu unuttu. Uçak gittikten hayli zaman sonra farkedildiler. Daha ne vahim şeyler gördü gözler de, burada yazmanın yeri değil. Olur böyle vakalar,sağlık olsun.
  • ben olsam uçağı incelerdim,kokpit,kabin tadından yenmez beeee tüm uçak sende lannn düşünsene....sabah uyandığımdada unutulmuş numarası yapardım :D
  • benide unutmuşlardı pegasusun beko uçağı hiç unutmam yaş 11 ankara–trabzon indik bir uyandım tüm uçak boş kabin başıma toplanm–ış. :)
  • Yapılan ön bilimsel araştırmalarda bu şahsın uyurken görünmez olduğu anlaşılmış olup, daha detaylı inceleme yapılması için NASA Lanlgley üssüne götürülmesine...
  • Yalanın dibi. Kabin ekibi de maldı da unuttu herifi
  • Ne uyumuş be!

ABD’li Tom Wagner, Louisiana'dan Houston'a United Express ile gerçekleştirdiği uçak yolculuğu sırasında uyuya kaldı. Wagner saatler sonra gözlerini tamamen terk edilmiş, karanlık ve park edilmiş bir uçak içinde açtı.

Wagner ilk önce rüya gördüğünü düşündü ancak durumun ciddiyetini kavrayınca kız arkadaşı Debbie’yi arayarak yardım istedi. Debbie ise yetkililere ulaşarak Wagner’ı kilitli kaldığı uçaktan kurtardı.

Olayda suçsuz olduğunu belirten Wagner, “Ben yanlış bir şey yapmadım. Beni susturmaya çalışıp, otel odasına yerleştirdiler. Bir sağlık sorunum olsa ne olacaktı. Kalp krizi geçirip ölebilirdim” dedi.

ABC News sitesinin haberine göre, hava yolları aktarma uçuşunu kaçıran Wagner’a sadece 250 dolarlık hediye çeki verildi.

YOLCUYU UÇAKTA UNUTTULAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Bir garip kargocu ~ 10 yıl önce
Bir havayolu MIA seferi yolcu bekleme salonunda tekerlekli sandalyedeki yaşlı iki yolcuyu unuttu. Uçak gittikten hayli zaman sonra farkedildiler. Daha ne vahim şeyler gördü gözler de, burada yazmanın yeri değil. Olur böyle vakalar,sağlık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
ben olsam uçağı incelerdim,kokpit,kabin tadından yenmez beeee tüm uçak sende lannn düşünsene....sabah uyandığımdada unutulmuş numarası yapardım :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
benide unutmuşlardı pegasusun beko uçağı hiç unutmam yaş 11 ankara–trabzon indik bir uyandım tüm uçak boş kabin başıma toplanm–ış. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görünmez Adam ~ 10 yıl önce
Yapılan ön bilimsel araştırmalarda bu şahsın uyurken görünmez olduğu anlaşılmış olup, daha detaylı inceleme yapılması için NASA Lanlgley üssüne götürülmesine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
340cı ~ 10 yıl önce
Yalanın dibi. Kabin ekibi de maldı da unuttu herifi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 10 yıl önce
aynı durumu bende 1986 yılında panam uçağında yaşadım.Newyork-boston uçağında uyandığımda uçakta yalnız temizlik elemanları vardı ve uçak ineli 30 dk olmuştu.
Volvo ~ 10 yıl önce
Ne uyumuş be!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000