14 Aralık 2019, Cumartesi 12:10:52

Yolcuların valizinde 8 milyon TL yakalandı!

Köln/Bonn Havalimanı'nda İstanbul uçağına binmek isteyen yolcuların valizinde, 1 milyon avro ve 200 bin pound (yaklaşık 8 milyon TL) ele geçirildi.
  • Maalesef bu paralar camilerden ve cemaat kuruluşlarından toplanan milletin haberi olmayan bağışlar.Bu paralar yandaş hatta hatta masonik cemaatlerin şirketlerine gitmekte.
  • Bilhassa Almanya'dan ülkemize gelen uçaklarda çok miktarda para,altın vs taşımaya çalışan çok insan var ve o yüzden de Türk kökenli yolcular didik didik aranıyor,sorgulanıyor sonra da Almanlara laf söylüyorlar. Geçenlerde de biri zulaya 100 bin euro koymuştu buldular hem el koydular hem de üstüne dünya ceza verdiler. Nerede kanun,kural tanımazlık,abuk sabuk iş,suç orada biziz maalesef. Sonra tabii bizi sevmezler,istemezler,doğruya doğru.

Almanya'nın Köln şehrinde bulunan Köln/Bonn Havalimanı Gümrüğü, kırılması güç bir rekora imza atarak kontrollerde 1 milyon avro ve 200 bin İngiliz poundu ele geçirdi.

İstanbul uçağına biletleri olan 2'si Türk 2'si Alman vatandaşı 4 kişinin valizlerinde yapılan ilk aramada 200 bin pound bulundu. Yetkililer, daha sonra diğer valizleri de kontrol ederek 3 ayrı valizde 1 milyon avrodan fazla nakit para daha tespit etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, söz konusu paraya soruşturma süresinin sonuna kadar el konuldu. Gümrük ve polis yetkilileri tarafından oluşturulan araştırma ekibi, kara para aklama iddialarını araştıracak.

10 bin avro sınırına dikkat

Almanya'dan Avrupa Birliği ülkeleri dışındaki ülkelere yönelik uçuşlarda, kişi başı 10 bin avrodan itibaren bildirim yapma zorunluluğu var. Aksi halde bu miktarı aşan paraya el konulabilir ve hakkınızda soruşturma başlatılır. 

Yolcuların valizinde 8 milyon TL yakalandı!

Yorumlar

Düsseldorf ~ 4 yıl önce
Maalesef bu paralar camilerden ve cemaat kuruluşlarından toplanan milletin haberi olmayan bağışlar.Bu paralar yandaş hatta hatta masonik cemaatlerin şirketlerine gitmekte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 4 yıl önce
Almanya hollanda belçika buralardan sağlam para döner gidin dernekleri camiileri dolaşın derim
cgn ~ 4 yıl önce
Bilhassa Almanya'dan ülkemize gelen uçaklarda çok miktarda para,altın vs taşımaya çalışan çok insan var ve o yüzden de Türk kökenli yolcular didik didik aranıyor,sorgulanıyor sonra da Almanlara laf söylüyorlar. Geçenlerde de biri zulaya 100 bin euro koymuştu buldular hem el koydular hem de üstüne dünya ceza verdiler. Nerede kanun,kural tanımazlık,abuk sabuk iş,suç orada biziz maalesef. Sonra tabii bizi sevmezler,istemezler,doğruya doğru.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000