03 Temmuz 2011, Pazar 17:30:53

Yolcuların rötar tepkisi...

Anadolu Jet'in dün akşam saat 18.40'ta kalkması gereken Ankara-Diyarbakır seferini yapacak olan uçak, 2 saat rotar yaptı, yolcular bilgi alamayınca tepki gösterdi...
  • bunlar gibilere ucak fazla luks bindirin trene gitsinler 15 saatte
  • THY memurları havaş , çelebi ve tgs ile uğraşmaktan sıkılmadımı. işinizi yapın. bakın bize.
  • Havacılık büyüyor.. yolcu sayısı artıyor..CTOT nin ne olduğunu yolcu da öğrenmeli... ama gecikme anonsu CTOT diye veya her ne gerçek sebepse yolcu tepkisi "kesin yalan söylüyorlar" oluyor..bir iki de provakatör çıktımı aradan seyreyle sen cümbüşü...
  • hahaha thy nin yavrusuna bakın aynı abisi gibi rötar şampiyonu vallaaa :))
  • bilip bilmeden konuşma diyarbakır seferini yapacak uçak vanda arıza yaptığı için gelemedi uçak bulamamışlar tgs konuşamıyosa thy ciler susturuyo karışmayın diye bilmiyorum tgs ne yapmış bu millete kendi patronlarınız sizi kesip atıyo yara gibi
  • diyarbakırda 3 tane park yeri var. bir uçak gecikmeli geldi mi, daha sonra gelecek uçakları etkiliyor ve slot veriliyor. BDP yeni apron , yeni terminal yaptırsın, beklemekten kurtulsunlar.. saygılar.
  • ya nedense hep bu diyarbakır yolcuları mağdur oluyor. kardeşim 45 dakika takside bekliyor millet. sen güzel salonda beklemişsin. anlamıyorum bu insanları olay çıkarıyorlar bir de şaka gibi ya.
  • THY'nin kendi personelini kontuarlardan ve boardinglerden çekilmesi ve TGS adı altında kurulan ve deneyimi olmayan personel ile bu kadar oluyor insan uçağa binebildiğine şükretmeli.
  • ctot lerden haberleri varmıı... tutturmuş yönetim 1 saat altındaki ctotlerde uçağa yolcuları alıyorlar tam bi kabus bu. bilgiyi ver beklesin yolcu salonda tam bi kabus.. o kanunu çıkarannn.. geldin beklesin uçağın içinde yada harekatçı olup aşağıda head set yapsın güneşte bekleki motor çalışsın ..
Alınan bilgiye göre, Türk Hava Yolları'nın bir alt şirketi olan Anadolu Jet'in, dün saat 18.40'da yapılması beklenen Ankara-Diyarbakır seferi, bilinmeyen bir nedenden dolayı, rotar yaptı.
 
2 saat süren rotar, güvenlik kontrolünden geçirilen yolcuları mağdur etti. Yolcular, yetkililerden rotarın nedeni ve uçağın kalkış saatiyla ilgili bilgi alma girişimleri sonuçsuz kalırken, tepkiyle karşılaştılar.
 
Yolcular, "Uçak saat 18.40'ta kalkması gerekiyordu. Güvenlik kontrolünden geçirildik. Sonra anons yapıldı, uçak rotarlı. Yetkililer 'biz bilmiyoruz' dediler. Araştırdık, Diyarbakır uçağı Bodrum seferine konulmuş. Van uçağı da, arızasının giderilmesinden sonra Diyarbakır seferini yapması kararlaştırılmış. Uğradığımız mağduruyeti kim telafi edecek" diye tepki gösterdiler.
Yolcuların rötar tepkisi...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
bunlar gibilere ucak fazla luks bindirin trene gitsinler 15 saatte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY memurları havaş , çelebi ve tgs ile uğraşmaktan sıkılmadımı. işinizi yapın. bakın bize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havacılık büyüyor.. yolcu sayısı artıyor..CTOT nin ne olduğunu yolcu da öğrenmeli... ama gecikme anonsu CTOT diye veya her ne gerçek sebepse yolcu tepkisi "kesin yalan söylüyorlar" oluyor..bir iki de provakatör çıktımı aradan seyreyle sen cümbüşü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hahaha thy nin yavrusuna bakın aynı abisi gibi rötar şampiyonu vallaaa :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bilip bilmeden konuşma diyarbakır seferini yapacak uçak vanda arıza yaptığı için gelemedi uçak bulamamışlar tgs konuşamıyosa thy ciler susturuyo karışmayın diye bilmiyorum tgs ne yapmış bu millete kendi patronlarınız sizi kesip atıyo yara gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
diyarbakırda 3 tane park yeri var. bir uçak gecikmeli geldi mi, daha sonra gelecek uçakları etkiliyor ve slot veriliyor. BDP yeni apron , yeni terminal yaptırsın, beklemekten kurtulsunlar.. saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya nedense hep bu diyarbakır yolcuları mağdur oluyor. kardeşim 45 dakika takside bekliyor millet. sen güzel salonda beklemişsin. anlamıyorum bu insanları olay çıkarıyorlar bir de şaka gibi ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY'nin kendi personelini kontuarlardan ve boardinglerden çekilmesi ve TGS adı altında kurulan ve deneyimi olmayan personel ile bu kadar oluyor insan uçağa binebildiğine şükretmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ctot lerden haberleri varmıı... tutturmuş yönetim 1 saat altındaki ctotlerde uçağa yolcuları alıyorlar tam bi kabus bu. bilgiyi ver beklesin yolcu salonda tam bi kabus.. o kanunu çıkarannn.. geldin beklesin uçağın içinde yada harekatçı olup aşağıda head set yapsın güneşte bekleki motor çalışsın ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000