06 Şubat 2010, Cumartesi 08:01:07

YOLCULARIN PROSTESTOSU VIP SOHBETTE!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki temaslarını tamamlayan Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'ya Ercan Havalimanı VIP salonunda karşılaştığı Mehmet Ali Talat 'yolcuları prostesto ettim' dedi...
  • 1 En pahali biletler THY de 2 In-Flight service iyi ama o paraya degmez 3 Delay yapmadan kalkmasi mucize 4Delay ve ya bunun gibi problemlerde muhatap oldugunuz gorevliler asik suratli yardimsever diil Ayni paraya Atlas Jet le ucun daha iyi !
  • Ne bekliyorsun? THY bu kadar işte. İstediği kadar büyüsün. Şu anda ellerinden geleni yapıyorlar, sıkıntıya düşsün diye. Bir gün de satmaya kalkacaklar. Kesin.
  • Kimsenin kimseyi bekletmeye hakkı yoktur.Siyasetcilerinde bunu bilmeleri gerekiyor ama herhalde kendilerini halktan üstün görüyorlar
  • Bekleme konusunda son rekor: Perşembe akşamı Merzifon - AHL uçağı tam 5 saat gecikti. Merzifon Havaalanına da 1 saat önce geldiğimizi düşünürsek, o ufacık, büfesinde krakerden başka bir şey olmayan salonda 190 kişi 6 saat aç, aç oturdu. Gece 12:30'da AHL'de olduğumuz için de evimize taksi ile gitmek zorunda kaldık. Uçak bileti 50 TL, Taksi 120 TL. Nerede sayın Kotil'in 2 saatin üzerindeki gecikmelerde yolculara tazminat sözü. Bir yemek verebilirler, en azından yolcuları evlerine ulaştırabilirlerdi. THY'de müşteri ilişkileri "0" yazıyla "sıfır". Özür bile dilemediler.

KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst'ün davetlisi olarak dün gece KKTC'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Çubukçu, Ercan Havaalanı'nda kendisini İstanbul'a götürecek uçağa binmek için, havaalanı aracına bindiği sırada, Brüksel temaslarını tamamlayan KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat'ı taşıyan uçak alana indi.

Havaalanı aracından inerek, V.I.P. salonuna geri dönen Bakan Çubukçu, Cumhurbaşkanı Talat'la selamlaşarak, ayaküstü sohbet etti.

Bakan Çubukçu'nun, ''Uçağı bekletmeyelim, yolcular çünkü protesto ediyorlar'' demesi üzerine Cumhurbaşkanı Talat, ''Ben İstanbul'da aldım onu...'' diyerek, İstanbul'da yolcuların kendisini protesto ettiğini anlattı.

Protestodan sonra uçağa binmeyerek İstanbul'da kaldığını ifade ederek, ''Ben de onları protesto ettim'' diyen Talat, ''Ertesi gün gelir gelmez Denktaş Bey (Rauf Denktaş) beni aradı ve dedi ki; 'üzülme, bana çok yapıyorlar, benim başıma çok geliyor'...''

Bakan Çubukçu, zaman zaman kendilerinin de başına geldiğini belirterek, yolcuların bekletilmekten hoşlanmadığını söyledi ve Talat'la el sıkışarak ayrıldı.

YOLCULARIN PROSTESTOSU VIP SOHBETTE!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
1 En pahali biletler THY de 2 In-Flight service iyi ama o paraya degmez 3 Delay yapmadan kalkmasi mucize 4Delay ve ya bunun gibi problemlerde muhatap oldugunuz gorevliler asik suratli yardimsever diil Ayni paraya Atlas Jet le ucun daha iyi !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne bekliyorsun? THY bu kadar işte. İstediği kadar büyüsün. Şu anda ellerinden geleni yapıyorlar, sıkıntıya düşsün diye. Bir gün de satmaya kalkacaklar. Kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kimsenin kimseyi bekletmeye hakkı yoktur.Siyasetcilerinde bunu bilmeleri gerekiyor ama herhalde kendilerini halktan üstün görüyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bekleme konusunda son rekor: Perşembe akşamı Merzifon - AHL uçağı tam 5 saat gecikti. Merzifon Havaalanına da 1 saat önce geldiğimizi düşünürsek, o ufacık, büfesinde krakerden başka bir şey olmayan salonda 190 kişi 6 saat aç, aç oturdu. Gece 12:30'da AHL'de olduğumuz için de evimize taksi ile gitmek zorunda kaldık. Uçak bileti 50 TL, Taksi 120 TL. Nerede sayın Kotil'in 2 saatin üzerindeki gecikmelerde yolculara tazminat sözü. Bir yemek verebilirler, en azından yolcuları evlerine ulaştırabilirlerdi. THY'de müşteri ilişkileri "0" yazıyla "sıfır". Özür bile dilemediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000