14 Haziran 2011, Salı 15:30:02

YOLCULARI KURTARDI KENDİNİ FEDA ETTİ! (VİDEO HABER)

Almanya’da bir zeplin alev aldıktan sonra yere çakıldı...
  • Bizler ne görsek kahraman deriz. Uçak düşer kahraman pilot az öldürdü.Uçak düşer kahraman pilot olmasaydı yerleşim merkezine düşerdi.Uçak düşer kabahat pilotdada olsa yine kahramandır. İşte bu Kahraman pilot uydurmasyoncularına kapak olsun.Kahramanlık budur.
  • Almanya' da yasiyorum ve olayi ilk Alman haberlerinden duydum. Kurtulan 3 kisi pilotun onlara atlamamalarini söylemesine ragmen hava aracindan atlamislar - bunu atlayan gazeteciler söyledi. Atlamasaydik bizde yanacakdik dediler. 3 kisi atlayinca hava araci tekrar yükselmeye baslamis !! Bence gazeteciler Pilotu dinleyip hemen atlamasaydi, Pilot da kurtulurdu. Saniyorum Pilot neden ''atlamayin'' dedigini cok iyi biliyordu ve hepsinin beraber aractan atlamasini planlamisti. Pilotun ruhu sad olsun, geride kalanlara Allah sabir versin...
  • Avustralyali pilotumuzu minnet ve rahmetle aniyoruz. Gercek pilotlugunu gostererek kendini feda etmistir. Bu yolda olen butun pilotlarimizin onunde saygiyla egiliyorum.
  • Helium yanıcı degildir ? Hydrogen kullanmıs olamazlar, en kotu ihtimalle yavas yavas yanacaktır eger ki alevler benzin deposuna ulasmadıysa..
Bir lastik şirketine ait zeplin, bilinmeyen bir nedenle Friedberg kentinin üstünde süzülürken yanmaya başladı. Görgü tanıklarına göre motoru patlayan zeplin alevler içinde kaldı. Yanan zeplinin içinde 3 gazeteci bulunduğu belirtilirken pilotun, yolcuları kurtarmak için uçağın hakimiyetini son ana kadar sabit tuttuğu ve mümkün olduğu kadar alçaldığı bildirildi. Reichelsheim pistine 6 metre kadar yaklaşan pilot bu sırada yolcularının aşağıya atlamalarını istedi. Gazeteciler boşluğa bıraktıktan sonra zeplin tekrar 60 metre yüksekliğe çıktı. Yetkililer, yolcuların zeplinden atlamalarından sonra aracın hafifleyerek yükseldiğini açıkladı. Zeplin havada infilak ederek yere çakıldı. Kazanın ardından 42 yaşındaki pilotun öldüğü açıklandı.
 
Hindenburg faciası
 Almanya tarininin en büyük zeplin facisaını 6 Mayıs 1937 günü, göklerin Titanik’i, Alman ulusunun gururu lüks Hindenburg Zeplini Almanya’dan Amerika’ya uzanan yolculuğunu tamamlamak üzereyken yaşadı. Zeplinin 61 kişilik mürettebatı ve kişi başına 12 bin poundu gözden çıkaran 36 yolcusuyla sabahın erken saatlerinde New Jersey’deki Lakehurst hava üssüne inmesi beklenmekteydi. Ancak 20. yüzyılın en korkunç havacılık facialarından birine tanık olacaklarından habersizlerdi.

 
YOLCULARI KURTARDI KENDİNİ FEDA ETTİ! (VİDEO HABER)

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bizler ne görsek kahraman deriz. Uçak düşer kahraman pilot az öldürdü.Uçak düşer kahraman pilot olmasaydı yerleşim merkezine düşerdi.Uçak düşer kabahat pilotdada olsa yine kahramandır. İşte bu Kahraman pilot uydurmasyoncularına kapak olsun.Kahramanlık budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Almanya' da yasiyorum ve olayi ilk Alman haberlerinden duydum. Kurtulan 3 kisi pilotun onlara atlamamalarini söylemesine ragmen hava aracindan atlamislar - bunu atlayan gazeteciler söyledi. Atlamasaydik bizde yanacakdik dediler. 3 kisi atlayinca hava araci tekrar yükselmeye baslamis !! Bence gazeteciler Pilotu dinleyip hemen atlamasaydi, Pilot da kurtulurdu. Saniyorum Pilot neden ''atlamayin'' dedigini cok iyi biliyordu ve hepsinin beraber aractan atlamasini planlamisti. Pilotun ruhu sad olsun, geride kalanlara Allah sabir versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Avustralyali pilotumuzu minnet ve rahmetle aniyoruz. Gercek pilotlugunu gostererek kendini feda etmistir. Bu yolda olen butun pilotlarimizin onunde saygiyla egiliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Helium yanıcı degildir ? Hydrogen kullanmıs olamazlar, en kotu ihtimalle yavas yavas yanacaktır eger ki alevler benzin deposuna ulasmadıysa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000