28 Şubat 2011, Pazartesi 08:25:21

YOLCULARA İNSANLIK DIŞI MÜDAHALE

Paris-Trablus seferini yaparken, Libya'nın başkenti Trablus'taki kargaşa nedeniyle Malta'ya inmek zorunda kalan uçağın Libyalı pilotu, Maltalı yetkilileri kötü muameleyle suçladı.
  • Malta da kaçmak? Nereye ? En fazla 1 saatte yakalanırlar. Komik olmayın lütfen
  • uçak paristen geldiğine göre yolcuların hepsinin schengen vizesi var demektir ve maltaya girme hakları vardır.
  • usta, askerler o ucagin etrafini sarmasaydi ve yolcularin otele gitmelerine izin verselerdi o yolcularin yarisindan fazlasi kacardi be kardesim...ne yapsin Maltali yetkili..?
 Libya'nın özel Afrikiyah Havayolları'na ait uçağın pilotu Refik Bin Ali, AFP'ye telefonla yaptığı açıklamada, dün akşam, Malta'nın başkenti Valetta'ya indikten sonra askerlerin uçağı çevrelediğini ve yakındaki otellere gitmek için yolcuların havaalanından ayrılmasına izin verilmediğini belirtti.

Bin Ali, "Geceyi havaalanında geçirdiler. Bu, insanlık dışı. Yolcuların aileleri onları merak etti. Acil durumlarda bile, siyasi konuları insani konulardan ayırmak gerek" ifadesini kullandı. Pilot, "Bize terörist gibi davrandılar, Bu gerçekten inanılmaz. Malta AB üyesi bir ülke, uluslararası standartları uygulamak zorunda" diye konuştu.
YOLCULARA İNSANLIK DIŞI MÜDAHALE

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Malta da kaçmak? Nereye ? En fazla 1 saatte yakalanırlar. Komik olmayın lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçak paristen geldiğine göre yolcuların hepsinin schengen vizesi var demektir ve maltaya girme hakları vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
usta, askerler o ucagin etrafini sarmasaydi ve yolcularin otele gitmelerine izin verselerdi o yolcularin yarisindan fazlasi kacardi be kardesim...ne yapsin Maltali yetkili..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000