17 Eylül 2011, Cumartesi 14:20:19

YOLCULAR MAHSUR KALDI!

Rus turistler Bulgaristan’da tekrar sorun yaşamaya başladı...
  • HOLLONDA'DA YAPILAN HAVACILIK GOSTERILERINI CANLI IZLEMEK ICIN luchtmachtdagen.rijksoverheidsvideo.nl IYI SEYIRLER SOLO TURK 15 H 00 de
Tur operatörü Alma-Tur ile havayolu şirketi Bulgaria Air arasında tekrar finans sorunları çıkarken, 15 Eylül’deki tüm uçuş seferleri iptal edildi. 16 Eylül’deki seferler için ise şu an için de büyük sıkıntılar yaşandığı öğrenilirken, turistler çaresiz bir şekilde tatilleri sona ermesine karşın beklemeye başladılar.
 
Rus turistlerin Bulgaristan misafirperverliğini uzun süre unutamayacağı belirtilirken, şu anda Bulgaristan’dan Rusya’ya geri dönemeyen 300 Rus turist olduğu, bu sayının zamanla artacağı ifade ediliyor. 
 
Uçuşları gerçekleştirmesi gereken Bulgaria Air şirketi Alma Tur’un 5 milyon euro borçlu olduğunu öne sürerken, Rus turistlerin uçması gereken tüm charter seferleri bloke edilirken sorunun ne zaman çözüleceği de bilinmiyor. 

(Gazetem.ru)
YOLCULAR MAHSUR KALDI!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
HOLLONDA'DA YAPILAN HAVACILIK GOSTERILERINI CANLI IZLEMEK ICIN luchtmachtdagen.rijksoverheidsvideo.nl IYI SEYIRLER SOLO TURK 15 H 00 de

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000