17 Eylül 2014, Çarşamba 09:24:40

YOLCULAR BAKAN'I UÇAĞA ALMADI

Pakistan'da bir grup yolcu, kendilerini iki saat bekleten İçişleri Bakanı Rehman Malik'i uçağa bindirmedi.
  • bizimkiler yalakaliktan aman efendim neden 2saat sonunda aceleyle geldiniz bizde sizin iki ayaginizi bir pabuca soktuk diye ozur bile dilerler :D
  • Bizim memleketimizle karistirmis garibim gel burada bakanlik yap ucak falan alirsin zaten :).Turkiyede hakkinda sorusturma acilir hatta senin icin kufurler yagdirirlar tv onunde sonra biri cikar "bakin sevgili kardeslerim benim bakanimi ucaga almamaya calistilar bunlar hep gezici zihniyet bunlar hep hukumet karsiti tipler"der seni hedef tahtasina cikarirlar adam hakli bakan o bakan :)Sizin iyiliginiz icin varlar.Saka saka varliginizdan bile haberleri yok..
  • Pakistan bizden ilerdeymiş.
  • Bizde bakan olmasına bile gerek yok, milletvekillerinin yaygaralarını görüyoruz. Adam, NY uçağını tek başına 2 saat rötara soktu. Bizde önce itiraz eden yolcu , sonra gerekirse kabin ekibi ve hatta kokpit ekibi bile indirilir, korumalar kokpite geçer gerekirse, yine de o uçak bakanın / vekilin istediği saatte ve şartlarda kalkar.
  • Türkiye de hicbir bakan ucagi bekletmez
  • Kesin Türkiye değildir diye açtım. Helal olsun öyle yolcuya
  • Olay avrupada da filan olmuştur diye haberi tıkladım-şok oldum.. Bizde olsa ne olurdu acaba?
  • Buyur, olay yeri pakistan.. bizde olsa koruma teroruyle başlayan skandal uçuş iptaline kadar gider.

İçişleri Bakanı ve beraberinde bulunan iktidardaki PML-N Partisi üyesi başka bir siyasetçinin neden uçuşa geç kaldığıyla ilgili açıklama yapılmadı. Ancak bazı yolcular, kendilerine 'uçakta arıza olduğunun' söylendiğini aktardı.

Yolcular, "Utan, Utan" diye yuhaladıkları bakandan özür dilemelerini istedi. Uçakta 150 yolcunun bulunduğu belirtiliyor.

İnternette yayımlanan görüntülerde bir yolcu ülkede böyle şeylerin olmasına tepki göstererek, "68 yılda buraya geldik. Bir 68 yıl daha mı bekleyeceğiz?" diyor.

Yolcuların müdahalesinden sonra bakan ve diğer siyasetçi; Pakistan Uluslararası Havayolları'nın Karaçi-İslamabad seferine alınmadı.
Malik, Twitter'da gecikmeden havayolu şirketini sorumlu tuttu. (BBC)

YOLCULAR BAKAN'I UÇAĞA ALMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

helallll ~ 10 yıl önce
bizimkiler yalakaliktan aman efendim neden 2saat sonunda aceleyle geldiniz bizde sizin iki ayaginizi bir pabuca soktuk diye ozur bile dilerler :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay be ~ 10 yıl önce
Bizim memleketimizle karistirmis garibim gel burada bakanlik yap ucak falan alirsin zaten :).Turkiyede hakkinda sorusturma acilir hatta senin icin kufurler yagdirirlar tv onunde sonra biri cikar "bakin sevgili kardeslerim benim bakanimi ucaga almamaya calistilar bunlar hep gezici zihniyet bunlar hep hukumet karsiti tipler"der seni hedef tahtasina cikarirlar adam hakli bakan o bakan :)Sizin iyiliginiz icin varlar.Saka saka varliginizdan bile haberleri yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pakistan bizden ilerdeymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 10 yıl önce
Bravo...ben yazacaktım aynı yorumu, fakat benden önce yazmışsınız. Tebrikler...çok yerinde bir yorum, kısa ve öz...anlayana tabii...
yunus ~ 10 yıl önce
Bizde bakan olmasına bile gerek yok, milletvekillerinin yaygaralarını görüyoruz. Adam, NY uçağını tek başına 2 saat rötara soktu. Bizde önce itiraz eden yolcu , sonra gerekirse kabin ekibi ve hatta kokpit ekibi bile indirilir, korumalar kokpite geçer gerekirse, yine de o uçak bakanın / vekilin istediği saatte ve şartlarda kalkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türkiye de hicbir bakan ucagi bekletmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha ~ 10 yıl önce
asla :D
ar ~ 10 yıl önce
Kesin Türkiye değildir diye açtım. Helal olsun öyle yolcuya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alkış ~ 10 yıl önce
Olay avrupada da filan olmuştur diye haberi tıkladım-şok oldum.. Bizde olsa ne olurdu acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlısı ~ 10 yıl önce
Buyur, olay yeri pakistan.. bizde olsa koruma teroruyle başlayan skandal uçuş iptaline kadar gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000