09 Ekim 2013, Çarşamba 17:20:42

YOLCULAR ALKOLLÜ VEKİLİ UÇAKTAN ATTI

Rus iktidar Bireşik Rusya Partisi’nin önemli isimlerinden parlamento alt kanadı Duma milletvekili Andrey İsayev’in alkolün etkisiyle uçakta skandal çıkardığı iddia edildi. Birleşik Rusya, olayla ilgili yapılacak araştırmalar sonucunda gereken disiplin cezası verebileceklerini belirtiyor.
  • helal olsun demkten başka birşey söymek gereksiz.milletvekilide bizlerin seçtiğimiz,bizim temsilcimiz onun için bize yapılan uygulama ne ise oda aynısını görmeli.
  • çelik efendi haktan,hukuktan,toplumun isteklerinden vs bahsetmesin!!! kendisi için bekletilen uçaklardaki vatandaşların hakları ne olacak acaba sayın hakçı,hukukçu,toplumcu çelik ????????
  • tv de sunucunun giydidiği elbiseye karışan ve özel olduğu iddaa edilen kanaldan kovulmasını sağlayan akp li çelik in uçaktan halkın tepkisi dolayısıyla inmesini düşünmek? bütün protestocular indirilir, gazlanır, coplanır, haklarında soruşturma başlatılır. haa bizim ki içmez ama örneğin geç kalır da bu olaylar olur. çünkü bizim ki kutsal inek değil öküzdür.
  • ayni olayin turkiye'de olmasini hayal bile edemiyorum!!!

Danışmanının aşırı davranışlarda bulunması üzerine sert tepki gösteren yolcular, milletvekilinden uçağı terk etmesini istedi. Vekil de yoğun eleştiriler üzerine uçağı terk etti.

Rus basınına göre, dün gece geç saatlerinde St.Petersburg-Moskova uçağında İsayev uçak personeli ile tartıştı. İnterfaks haber ajansının iddiasına göre, milletvekili kendi danışmanının business class’a alınmasını talep etti. Milletvekili kimliğini kabin görevlilerine sunan İsayev’in bağırdığı iddia edildi. Gelişmenin ardından milletvekilinin uçağı terk ederken, St.Petersburg Pulkovo Havalimanı’nda uçağın 1,5 saat beklediği kaydedildi.

Olay görsel ve yazılı Rus medyasında geniş şekilde yer alırken, Birleşik Rusya Partisi Konseyi Genel Sekreteri Sergey Neverov, “İsayev’in olayı partimiz için çok kötü bir durum. Gereken inceleme yapılacak ve parti ciddi şekilde tepkisini verecek.” dedi.

Birleşik Rusya Partisi milletvekili Nikolay Bulayev de, “Partimizde kutsal inekler yok. Kusurlu olan herkes makamından yoksun bırakılabilir.” tepkisini gösterdi.

Daha sonra Ria Novosti ajansına konuşan İsayev, “Danışmanım yüzünden uçağı terkettim. Danışmanım holiganlık yaptığı gerekçesiyle 100 ruble para ceza aldı. Bana yönelik hiç bir şikayet söz konusu değil. Danışmanıma yönelik şikayetler yasal. Ben parti yönetimine durumu rapor edeceğim.” diyerek kendini savundu.

İnterfaks’a konuşan Pulkovo Havalimanı’ndan bir yetkili de, İsayev’in uçağı kendi isteğiyle terkettiğini söyledi.

Olay, bazı yolcular tarafından amatör kamerayla görüntülendi. Görüntüde milletvekilinin yolcuların sert tepki göstermesi üzerine uçağı terk ettiği görülüyor. (Haberrus)

YOLCULAR ALKOLLÜ VEKİLİ UÇAKTAN ATTI

Yorumlar

havacı ~ 11 yıl önce
helal olsun demkten başka birşey söymek gereksiz.milletvekilide bizlerin seçtiğimiz,bizim temsilcimiz onun için bize yapılan uygulama ne ise oda aynısını görmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çuvaldız ~ 11 yıl önce
çelik efendi haktan,hukuktan,toplumun isteklerinden vs bahsetmesin!!! kendisi için bekletilen uçaklardaki vatandaşların hakları ne olacak acaba sayın hakçı,hukukçu,toplumcu çelik ????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
tv de sunucunun giydidiği elbiseye karışan ve özel olduğu iddaa edilen kanaldan kovulmasını sağlayan akp li çelik in uçaktan halkın tepkisi dolayısıyla inmesini düşünmek? bütün protestocular indirilir, gazlanır, coplanır, haklarında soruşturma başlatılır. haa bizim ki içmez ama örneğin geç kalır da bu olaylar olur. çünkü bizim ki kutsal inek değil öküzdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayal ~ 11 yıl önce
ayni olayin turkiye'de olmasini hayal bile edemiyorum!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000