14 Eylül 2019, Cumartesi 17:21:27

Yolcu uçaklarına karaoke geliyor

Japan Airlines, uçak içi eğlence sistemlerine yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.
  • umarım kokpitten şarkı türkü açılması da bir daha tekrarlanmaz özellikle şu ASSCL sırasında bisey de diyemiyorsun adama komik oldugunu falan zannediyor simdi de karaoke çıktı başımıza eyvah
  • Eyvah desenize birilerinin sesini dinlemeye mecbur kalacağız
  • En güzel karaokeyi icra edene uçuşa ait tüm ödemeler iade edilirse o rotaya talep patlaması olabilir.-)))

Japan Airlines, uçak içi eğlence sistemlerine yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Özellikle uzun uçuşlar uçak içi eğlence sistemlerini kullanan yolculara alternatif bir deneyim sunmak isteyen Japan Airlines, kısa süre içerisinde tüm uçuşlarda karaoke hizmeti sunmayı planlıyor.

İlk olarak filodaki Boeing 787 tipi uçaklarda kurulumu yapılacak sistem iki farklı seçenekle sunulacak. İlk olarak tüm yolculara şirket tarafından hazırlanan şarkı listesiyle farklı bir deneyim yaşatmak isteyen şirket, ikinci seçenecek olarak da kişiye özel şarkı listesi oluşturma imkanı verecek.

Karaoke sisteminin 2020 yılının ortalarına doğru tüm filoya kurulacak.

BİR JAPON BULUŞU: KARAOKE

 Yüzyılın başlarında Karaoke adı verilen yeni bir kavram bu popüler etkinliklerin arasına katıldı. Japonca “boş orkestra” anlamına gelen karaoke, adındanda anlaşılacağı gibi Japonya’da doğdu.

1972 yılında Japonya'da icat edilen karaoke makinasıyla birlikte restoranlarda canlı müzikten daha çok karaoke makinesinden yayılan şarkılara eşlik etmek, şarkılar söyleyerek akşam yemeklerini daha keyifli hale getirmek bir gelenek halini aldı.

İlk karaoke makinası kafeteryalarda yardımcı müzisyen olarak çalışan Japon mucit Daisuke Inoue tarafından icat edildi ve 90'lı yıllarda Asya'nın tamamına oradan da tüm dünyaya yayıldı.

©AirportHaber.com

Yolcu uçaklarına karaoke geliyor

Yorumlar

Deniz Çelik ~ 5 yıl önce
umarım kokpitten şarkı türkü açılması da bir daha tekrarlanmaz özellikle şu ASSCL sırasında bisey de diyemiyorsun adama komik oldugunu falan zannediyor simdi de karaoke çıktı başımıza eyvah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nihon jin ~ 5 yıl önce
Eyvah desenize birilerinin sesini dinlemeye mecbur kalacağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 5 yıl önce
En güzel karaokeyi icra edene uçuşa ait tüm ödemeler iade edilirse o rotaya talep patlaması olabilir.-)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber ~ 5 yıl önce
Haber doğru değilki

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000