30 Ocak 2019, Çarşamba 15:54:13

Yolcu uçaklarına kar engeli!

İngiltere’de yoğun kar yağışı nedeniyle Manchester ve Liverpool havalimanlarının pistleri geçici olarak kapatıldı, tüm uçuşlar iptal edildi.
  • Geçen hafta Antalya’da olup bitenler ve neticesinde operasyonun devam ettirilmesi... Çok dersler almamız lazım!
  • Ryanair kanatlara zincir takar yine uçar. Yolcular ön kapıdan inerken kabin ekibi son yolcunun arkasından çöp torbasıyla temizlik yapıyor, bu arada arka kapıdan yeni yolcuları alıyorlar. Sağ kanattan da bi yandan yakıt ikmali yapılıyor. Gözünü seveyim bizim Pegasus'un. Resmen 20 dakika sonra motor çalıştırıyor.

İngiltere’de yoğun kar yağışı nedeniyle Manchester ve Liverpool havalimanlarının pistleri geçici olarak kapatıldı, tüm uçuşlar iptal edildi.

İngiltere’de dün gece etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Mancherster ve Liverpool havalimanlarının pistleri karla kaplandı. Havalimanlarında başlatılan kar küreme çalışmaları nedeniyle pistler uçuşlara kapatıldı. Bazı uçuşlar başka havalimanlarına kaydırılırken, çok sayıda uçuş iptal edildi.

Manchester Havalimanı’nın Twitter hesabından yapılan açıklamada pistlerin yerel saatle 10.30’a kadar kapalı olacağı belirtilerek yolculara yola çıkmadan önce uçuşlarının durumunu kontrol etmeleri tavsiye edildi. Havalimanı sözcüsü, personelin pistleri temiz tutmak için gece boyunca çalıştığını ancak kar yağışı nedeniyle havalimanındaki durumun yeniden kötüleştiğini bildirdi.

Liverpool Havalimanı’ndan yapılan açıklamada ise uçuş pistinin geçici olarak kapatıldığı, ne zaman açılacağının belli olmadığı belirtildi.

İngiliz Meteoroloji Ofisinden yapılan açıklamada İngiltere’nin birçok yerinde ve Manchester’da 10 santimetreye ulaşan kar yağışı nedeniyle sarı uyarı verildiği bildirilirken, kar yağışının demiryolları, karayolları ve havalimanlarında aksaklıklara neden olacağı belirtildi.

Yolcu uçaklarına kar engeli!

Yorumlar

Klişe ~ 5 yıl önce
Geçen hafta Antalya’da olup bitenler ve neticesinde operasyonun devam ettirilmesi... Çok dersler almamız lazım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sürücü ~ 5 yıl önce
Ryanair kanatlara zincir takar yine uçar. Yolcular ön kapıdan inerken kabin ekibi son yolcunun arkasından çöp torbasıyla temizlik yapıyor, bu arada arka kapıdan yeni yolcuları alıyorlar. Sağ kanattan da bi yandan yakıt ikmali yapılıyor. Gözünü seveyim bizim Pegasus'un. Resmen 20 dakika sonra motor çalıştırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Llll ~ 5 yıl önce
Bir defa uçtum gerçekten buna yakındı, dolmuş uçak
Ercan ~ 5 yıl önce
Vakit nakit ;-)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000